Радо Стойчев - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

apocalexxnow
Контакти:

Re: Радо Стойчев - Фен тема

Мнениеот apocalexxnow » 27 авг 2012 16:38

Не е така, първо, Матей заслужаваше малко да си попече задника, пък било то и в такъв момент. Второ, ако се смени ръководството, както е тръгнало, значи е имало полза.

Иначе, 1982, наистина започна малко да се повтаряш и да реагираш пресилено :) Успокой се и ти :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 авг 2012 20:38

Не се повтарям, ами попетдесетвам сигурно. Ама няма начин, тези с които споря повтарят едно и също нон-стоп, гледам и аз да не изоставам. :lol: :lol:

Иначе съм си напълно спокоен, не бери грижа. :twisted:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 27 авг 2012 22:50

mistreated написа:
1982 написа:Много е прав обаче.

За кое е прав бе? За това, че името ми е Венцеслав Шарков, че не познавам никой си Митьо, че дори нямам роднини, които се казват Димитър? Че никога не съм писал в нито един форум с ник, различен от mistreated? Или, че щом съм на различно мнение от вас съм "хейтър"?

Как така с другите хора мога да си споря с нормален и умерен тон, макар да не сме на едно мнение? Не виждаш ли кои са дебилите в случая? Една смислена дума не сте казали по темата, освен да коментирате моята личност. Разбирам, че съм ви интересен, ама чак пък толкова...

Mistreated, ти си учебникарски пример за хейтър с една забележка. ще ти я напиша накрая.
А защо съм те нарекъл така:
- пишеш силно критични мнения (не оспорвам това твое право) за човек в чест на който е създадена фен-темата.
Хейтърът има нужда да прояви омразата си пред хора, които имат позитивно отношение към човек или тема.
- ще се обърна към теб, цитирайки една мисъл ;) на героя на П.Г.Удхаус - Уфи Просър - "Резултатите, глупако!"
Да си силно критичен към треньор, който е световен клубен шампион - и то неведнъж, е нелепо. Резултатите говорят повече от думите и още повече от хейт-а.
- отговаряш много бързо след пост към теб, което е знак за две неща:
а/ нямаш сериозна работа или занимание, защото ако имаше, нямаше как го правиш толкова непосредствено.
б/ човекът който мрази, не може да се владее. Той трябва да повтори, да каже нещо отново, да тропне с крак, да го направи именно във фен темата, където фенове на Радо ще го прочетат.

Това, че си хейтър, не означава обаче, че си качествен хейтър. Митю може да е със счупена психика, но поне правеше експлицитен хейт със знакови идиотщини като "Радо е тумор за Бг волейбол" и други дивотии. Твоят хейт е същият по съдържание, но различен по форма - имплицитен, с нелепи фасони, рефериране към линкове в съмнителни медии. А това ще ти докара сериозно раздвояване.
Хейтът ти се акселерира от невъзможността да го изразиш по модел, по кода на хейта :) .
Бъди добър в нещата, които правиш, Mistreated. Ако хейта е това, което умееш най-добре, поне него прави добре. Митю поне това може :) .
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 28 авг 2012 00:29

Момчета, предлагам ви да спрете да отговаряте на платените и неплатени драскачи, които зацапват темата с омразата си, ако не им се обръща внимание, което да ги кара да се чувстват специални, тогава ще попишат, ще попишат, пък ще спрат накрая ;)
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 авг 2012 08:34

Pro-European написа:
mistreated написа:
1982 написа:Много е прав обаче.

За кое е прав бе? За това, че името ми е Венцеслав Шарков, че не познавам никой си Митьо, че дори нямам роднини, които се казват Димитър? Че никога не съм писал в нито един форум с ник, различен от mistreated? Или, че щом съм на различно мнение от вас съм "хейтър"?

Как така с другите хора мога да си споря с нормален и умерен тон, макар да не сме на едно мнение? Не виждаш ли кои са дебилите в случая? Една смислена дума не сте казали по темата, освен да коментирате моята личност. Разбирам, че съм ви интересен, ама чак пък толкова...

Mistreated, ти си учебникарски пример за хейтър с една забележка. ще ти я напиша накрая.
А защо съм те нарекъл така:
- пишеш силно критични мнения (не оспорвам това твое право) за човек в чест на който е създадена фен-темата.
Хейтърът има нужда да прояви омразата си пред хора, които имат позитивно отношение към човек или тема.
- ще се обърна към теб, цитирайки една мисъл ;) на героя на П.Г.Удхаус - Уфи Просър - "Резултатите, глупако!"
Да си силно критичен към треньор, който е световен клубен шампион - и то неведнъж, е нелепо. Резултатите говорят повече от думите и още повече от хейт-а.
- отговаряш много бързо след пост към теб, което е знак за две неща:
а/ нямаш сериозна работа или занимание, защото ако имаше, нямаше как го правиш толкова непосредствено.
б/ човекът който мрази, не може да се владее. Той трябва да повтори, да каже нещо отново, да тропне с крак, да го направи именно във фен темата, където фенове на Радо ще го прочетат.

Това, че си хейтър, не означава обаче, че си качествен хейтър. Митю може да е със счупена психика, но поне правеше експлицитен хейт със знакови идиотщини като "Радо е тумор за Бг волейбол" и други дивотии. Твоят хейт е същият по съдържание, но различен по форма - имплицитен, с нелепи фасони, рефериране към линкове в съмнителни медии. А това ще ти докара сериозно раздвояване.
Хейтът ти се акселерира от невъзможността да го изразиш по модел, по кода на хейта :) .
Бъди добър в нещата, които правиш, Mistreated. Ако хейта е това, което умееш най-добре, поне него прави добре. Митю поне това може :) .

[offtopic]Виждам, че съм ти доста по-интересен от Радостин Стойчев и българския волейбол. Мисля, че е време да отвориш фен тема "Mistreated". Там можеш да пишеш на воля за мен.
Единственият, който се изявява, като "хейтър" си ти. По посока на моята личност. Защо - най-вероятно завиждаш (нали според теб "успелите хора са най-мразени в Бъглария). Аз определено се владея, за разлика от теб. Както виждаш, не съм тръгнал да коментирам или анализирам в детайли нито теб, нито твоя приятел "1982". Просто и двамата не сте изобщо интересни, няма за какво човек да се хване даже.
Но пък имате нещо много общо. Нямате никакво собствено мнение по темата.[/offtopic]
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 сеп 2012 20:35

Точно ти да му викаш хейтър е мега комично. За всички е очевидна огромната ти злоба към Радостин Стойчев, просто защото не можеш да я сдържаш и изпитваш постоянна потребност да клесиш тука и да го плюеш. :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Волейбол”