Иначе, 1982, наистина започна малко да се повтаряш и да реагираш пресилено

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
mistreated написа:1982 написа:Много е прав обаче.
За кое е прав бе? За това, че името ми е Венцеслав Шарков, че не познавам никой си Митьо, че дори нямам роднини, които се казват Димитър? Че никога не съм писал в нито един форум с ник, различен от mistreated? Или, че щом съм на различно мнение от вас съм "хейтър"?
Как така с другите хора мога да си споря с нормален и умерен тон, макар да не сме на едно мнение? Не виждаш ли кои са дебилите в случая? Една смислена дума не сте казали по темата, освен да коментирате моята личност. Разбирам, че съм ви интересен, ама чак пък толкова...
Pro-European написа:mistreated написа:1982 написа:Много е прав обаче.
За кое е прав бе? За това, че името ми е Венцеслав Шарков, че не познавам никой си Митьо, че дори нямам роднини, които се казват Димитър? Че никога не съм писал в нито един форум с ник, различен от mistreated? Или, че щом съм на различно мнение от вас съм "хейтър"?
Как така с другите хора мога да си споря с нормален и умерен тон, макар да не сме на едно мнение? Не виждаш ли кои са дебилите в случая? Една смислена дума не сте казали по темата, освен да коментирате моята личност. Разбирам, че съм ви интересен, ама чак пък толкова...
Mistreated, ти си учебникарски пример за хейтър с една забележка. ще ти я напиша накрая.
А защо съм те нарекъл така:
- пишеш силно критични мнения (не оспорвам това твое право) за човек в чест на който е създадена фен-темата.
Хейтърът има нужда да прояви омразата си пред хора, които имат позитивно отношение към човек или тема.
- ще се обърна към теб, цитирайки една мисълна героя на П.Г.Удхаус - Уфи Просър - "Резултатите, глупако!"
Да си силно критичен към треньор, който е световен клубен шампион - и то неведнъж, е нелепо. Резултатите говорят повече от думите и още повече от хейт-а.
- отговаряш много бързо след пост към теб, което е знак за две неща:
а/ нямаш сериозна работа или занимание, защото ако имаше, нямаше как го правиш толкова непосредствено.
б/ човекът който мрази, не може да се владее. Той трябва да повтори, да каже нещо отново, да тропне с крак, да го направи именно във фен темата, където фенове на Радо ще го прочетат.
Това, че си хейтър, не означава обаче, че си качествен хейтър. Митю може да е със счупена психика, но поне правеше експлицитен хейт със знакови идиотщини като "Радо е тумор за Бг волейбол" и други дивотии. Твоят хейт е същият по съдържание, но различен по форма - имплицитен, с нелепи фасони, рефериране към линкове в съмнителни медии. А това ще ти докара сериозно раздвояване.
Хейтът ти се акселерира от невъзможността да го изразиш по модел, по кода на хейта.
Бъди добър в нещата, които правиш, Mistreated. Ако хейта е това, което умееш най-добре, поне него прави добре. Митю поне това може.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта