Радо Стойчев - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Радо Стойчев - Фен тема

Мнениеот mistreated » 27 авг 2012 14:22

1982 написа:В първия си абзац си описал много точно, но не Радо Стойчев, а наглите крадци - Данчо, Любо Шопара и другите наглеци и крадци.

Радо Стойчев нищо не е крал, че да се извинява на някого, други са тези, които трябва да се извиняват, а и да връщат пари, но ти естествено си сляп за тези неща. На теб ти пречи Радо Стойчев, понеже е много преуспял, а у нас на това не се гледа с добро око. Приказката за казана и българите казва всичко.

Продължаваш да дебилстваш. Дори не четеш какво пиша! Разбира се, че има за какво да се извинява Стойчев. Достатъчно грешки направи, като треньор на националния отбор и НИТО веднъж не пое отговорност за тях!
Ти ли ще ми казваш защо ми пречи Стойчев? Кой си ти? Като какъв точно ми се изявяваш в случая? Някакъв психопортрет ли се опитваш да ми направиш?
Нещо смислено казал ли си по темата в последните 5 страници?
Ако повториш една и същия простотия 300 пъти, не си мисли, че ще се превърне в истина. Единствено ще затвърди мнението ми за теб.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 авг 2012 14:49

Нещо се попревъзбуди, така е, истината боли, засегна се. Злобарче си си, дразнят те успелите.
Айде успокой се сега, няма ги националните предатели Стойчев и Казийски, с Данчо начело ще успеем и преуспеем, особено клубният ни волейбол, националният няма какво да го мислим, все пак играчите се подготвят в чужбина, далеч от аматьорщината и разрухата у нас. Затова и имат резултати.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 авг 2012 15:19

1982 написа:Ннационалният няма какво да го мислим, все пак играчите се подготвят в чужбина, далеч от аматьорщината и разрухата у нас. Затова и имат резултати.

Не виждам да си написал и едно изречение по темата за представянето на младежите ни на Европейското, което се провежда в момента в Дания. Също може да коментираш тяхното представяне и на предишното европейско.
Понеже всичките ни младежки национали се подготвят в чужбина...

Опа, забравих, ти не си компетентен на тема волейбол. Ти си "компетентен" само на тема "Радостин Стойчев, Лазаров, федерацията и т.н.".

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 авг 2012 15:24

1982 написа:Федерацията няма никаква заслуга за тези резултати, таланти винаги е имало, 1991-а България беше световен шампион за младежи и без Данчо Лазаров. Истината е, че БФВ не прави нищо за тези таланти, ходете и вижте в каква мизерия се подготвят 90% от тях, иначе като бият, Данчо много обича да се пъчи и да си приписва заслуги. Така, че хич не си и помисляйте да свързвате двете неща, федерацията е добра единствено в това да усвоява за лични нужди държавните милиони.

Какво повече да напиша ??!

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 авг 2012 15:39

1982 написа:
1982 написа:Федерацията няма никаква заслуга за тези резултати, таланти винаги е имало, 1991-а България беше световен шампион за младежи и без Данчо Лазаров. Истината е, че БФВ не прави нищо за тези таланти, ходете и вижте в каква мизерия се подготвят 90% от тях, иначе като бият, Данчо много обича да се пъчи и да си приписва заслуги. Така, че хич не си и помисляйте да свързвате двете неща, федерацията е добра единствено в това да усвоява за лични нужди държавните милиони.

Какво повече да напиша ??!

Не е нужно да ми обясняваш защо и как имаме, и ще имаме винаги добри играчи във волейбола. Аз просто ти давам пример, в който ти показвам, че ти нямаш собствено мнение по нито един въпрос, свързан с темата "Волейбол". Единственото, което правиш е да повтаряш едни и същи идиотизми до безкрай. Нищо, че нямаш абсолютно никакви наблюдения нито над българските играчи, нито над волейбола в световен мащаб.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 авг 2012 15:56

Да, имам мнения само около най-наболялата тема в българския волейбол - отклоняването на едни държавни милиони към лични сметки и фирми на хора от УС, вместо за развитието на този спорт у нас, за окопаването във властта на разни паразити и т.н., смятам, че това е най-важното. За съжаление, виждам, че на повечето хора не им пука за цялата мръсотия в управлението на волейбола, на тях им стигат 2-3 победи я на националите, я на младежите, дежурния полуфинал на 4-5 години и са доволни.

А какви наблюдения имам, и над какво, ти няма как да знаеш.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 авг 2012 15:59

1982 написа:
Да, имам мнения само около най-наболялата тема в българския волейбол

А какви наблюдения имам, и над какво, ти няма как да знаеш.

Ти сам си го каза, аз какво има да знам повече.

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 27 авг 2012 16:09

Миналата седмица Братоеви бяха на гости на Крум Савов и казаха, че въпреки първенството ни, което е слабо в момента националният отбор върви, защото тези млади състезатели, където са излезнали в последните години са играли преди в нашето първенство заедно с по-стари, но сега това както знаем не е така. И те са вдигали класата и отбора е вървял. Но понеже сега в първенството ни играят 17-20 годишни и е супер слабо казаха, че евентуално след години това ще окаже въздействие и на националният ни отбор и той ще почне да пада в класирането на международната федерация надолу.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 авг 2012 16:12

Да, писал съм само по тази тема. Това, че не съм писал по друга не значи автоматично, че "нямам абсолютно никакви наблюдения нито над българските играчи, нито над волейбола в световен мащаб".
Аз и в раздела за Манчестър Юн. нямам нито едно мнение (поне не и в този форум), ама представи си, голям фен съм им вече 21 години.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 авг 2012 16:25

vasko1 написа:Миналата седмица Братоеви бяха на гости на Крум Савов и казаха, че въпреки първенството ни, което е слабо в момента националният отбор върви, защото тези млади състезатели, където са излезнали в последните години са играли преди в нашето първенство заедно с по-стари, но сега това както знаем не е така. И те са вдигали класата и отбора е вървял. Но понеже сега в първенството ни играят 17-20 годишни и е супер слабо казаха, че евентуално след години това ще окаже въздействие и на националният ни отбор и той ще почне да пада в класирането на международната федерация надолу.

Може да стане, но може и да не стане. Това са догадки, които само можем да правим.
Ако успеят да се класират поне на полуфинал младежите на европейското, как ще го коментираш? Говорим за момчета под 20 години, които реално не са играли с нито един от по-възрастните и опитни играчи. Принципно, почти всички играчи в момента са от Пирин, Левски и Виктория Волей, където не знам да има кой знае колко опитни волейболисти.
Да не говорим, че причините да ни е слабо първенството далеч не се крият в школите. Ние няма как да си запазим добрите играчи в българските клубове, ако не се намерят хора, които да дават пари. ЦСКА се опитаха нещо да направят и веднага имаше резултат - полуфинал в Европа и 6 домакински победи в ШЛ. След това парите свършиха и видяхме какво се случи миналата година в ШЛ.
Без пари в клубовете няма как да имаме силно първенство.

Върни се в “Волейбол”