Радо Стойчев - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Радо Стойчев - Фен тема

Мнениеот mistreated » 23 авг 2012 10:02

1982 написа:Нека припомним ти какво написа:
mistreated написа:
1982 написа:Стойчев искаше още есента да се махне, ако си забравил. Тогава с 300 зора го накараха да остане, дори при Бойко Борисов го водиха, за да го убеждава и той. Но след гаврата от тази пролет, явно му писна и се разприказва.

Тук вече говориш откровени глупости. Стойчев не е искал да се маха есента, а от федерацията искаха да го махат, заради глупостите, които сътвори на Европейското!
Никой не го е водил при ББ, премиерът сам го повика и то след първата олимпийска квалификация. Единствената причина за това нещо беше, че Пранди отказа да стане треньор.
Да, Стойчев имаше големи интереси в българския волейбол. От новата екипировка, до нейното пране в неговите перални на много интересни цени.

http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=328863

Ето и интервюто с него след Европейското. Отдолу има и линкове към изказвания на други хора от федерация, както и бивши волейболни национали. Посочи ми поне на едно място къде се споменава за желание на Стойчев сам да напусне. НЯМА!
За сметка на това се говори за екипи и спонсори, доведени от Радо, които сега съдят федерацията за 300 хил евро. Дали не е имал интереси?

Не виждам кое е невярното в текста с удебелен шрифт. Да, Стойчев никога не е заявявал през изминала есен, че иска да се махне. Някъде успя ли да намериш подобно негово интервю? Всичко това, което наговори през януари, беше след оставянето му от федерацията на поста треньор.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 авг 2012 10:02

mistreated написа:
1982 написа:Датата е 26 януари 2012-а.

Не виждам кое е смущаващо, освен това, че пак беше хванат в лъжа, платен лъжецо.

Кога беше европейското и кога беше разглеждано оставането на Стойчев начело на отбора? Аз казвам, че беше далеч преди това интервю. И пак питам защо нито веднъж преди това Стойчев не спомена, че иска сам да напусне?

Защо трябва пък точно на теб да ти се отчита кога какво иска да прави ?! Кой си ти ?? Никой. Имал е вземане-даване с федерацията, отчел се е пред тях, не е длъжен на всяка крачка да се обяснява.
Първо твърдеше, че няма такова нещо, сега като има, си се вторачил в датата. Въртиш и сучеш, само и само да не си признаеш, че пак се изложи и излъга.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 23 авг 2012 10:03

mistreated написа: :lol: :lol: :lol:

Дам, песента на Дийп Пърпъл наистина е идиотска. Една от най-идиотските, които съм слушал някога.
Чудя се и се мая, как може да има хора, които нямам елементарна правописна и правоговорна култура, а се опитвам мен да учат на граматика.

идиотско е да смяташ, че стилът при писането във форум е същият като при писане на официална кореспонденция.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 23 авг 2012 10:10

Pro-European написа:
mistreated написа: :lol: :lol: :lol:

Дам, песента на Дийп Пърпъл наистина е идиотска. Една от най-идиотските, които съм слушал някога.
Чудя се и се мая, как може да има хора, които нямам елементарна правописна и правоговорна култура, а се опитвам мен да учат на граматика.

идиотско е да смяташ, че стилът при писането във форум е същият като при писане на официална кореспонденция.

Стилът при писане показва правописната и граматическата култура на даден човек. Няма значение къде пишеш, важното е как!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 23 авг 2012 10:13

1982 написа:Защо трябва пък точно на теб да ти се отчита кога какво иска да прави ?! Кой си ти ?? Никой. Имал е вземане-даване с федерацията, отчел се е пред тях, не е длъжен на всяка крачка да се обяснява.
Първо твърдеше, че няма такова нещо, сега като има, си се вторачил в датата. Въртиш и сучеш, само и само да не си признаеш, че пак се изложи и излъга.

Разбира се, че трябва да се отчита на мен, както и на всички, които обичат тази игра. Защото парите, които съм хвърлил, за да подкрепям отбора в най-трудните му моменти, ти не си виждал никога накуп.
Продължавам да твърдя, че не е искал да се маха есента, просто защото с нищо не го е показал тогава. А лъжите ги оставям на теб.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 авг 2012 11:21

Само не се прави на богаташче, хвърлил големите пари той. Ти си просто едно комплексирано човече, което го е яд на такива преуспели хора като Стойчев, затова и по цял ден киснеш по различните форуми и се занимаваш само да го плюеш. У нас няма преуспял българин, който да не е оплют - Стоичков, Бербатов, Стойчев, Казийски ...... по всичките тонове с помия е излята у нас. От такива като теб, "богаташчета". :lol: :lol: :lol:

А отчет искай от Данчо Лазаров, защото той краде от несметните ти богатства, които така щедро ти си хвърлил за БГ Волейбола. На него финансовата инспекция е съставила сума актове за финансови нарушения, на името на Радостин Стойчев няма ни един акт. Па ти си пиши глупостите и лъжите, само внимавай да не се задавиш от толкова злоба. Не, че ще е голяма загуба за света.....

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 23 авг 2012 11:34

1982 написа:Само не се прави на богаташче, хвърлил големите пари той. Ти си просто едно комплексирано човече, което го е яд на такива преуспели хора като Стойчев, затова и по цял ден киснеш по различните форуми и се занимаваш само да го плюеш. У нас няма преуспял българин, който да не е оплют - Стоичков, Бербатов, Стойчев, Казийски ...... по всичките тонове с помия е излята у нас. От такива като теб, "богаташчета". :lol: :lol: :lol:

А отчет искай от Данчо Лазаров, защото той краде от несметните ти богатства, които така щедро ти си хвърлил за БГ Волейбола. На него финансовата инспекция е съставила сума актове за финансови нарушения, на името на Радостин Стойчев няма ни един акт. Па ти си пиши глупостите и лъжите, само внимавай да не се задавиш от толкова злоба. Не, че ще е голяма загуба за света.....

За пореден път показваш какъв ти е капацитета. Никога не съм твърдял, че съм богаташ. Напротив, давал съм си и последните пари за волейбола. И когато играчи и треньори на този отбор са предали мен и съотборниците си, като са ни оставили в най-тежките моменти, аз не мога да подкрепя тези хора.
Комплексар наричаш мен, само че аз не съм изрекъл една обидна дума към теб. Това показва кой от двамата избива комплекси тук.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 авг 2012 13:29

Е как да не се правиш, пишеш как си хвърлил пари, каквито аз не съм виждал накуп. :lol:

Относно другото - остави ме мен, комплексар си понеже по цял ден висиш по разни форуми и сайтове, с едничката цел да плюеш по преуспял българин като Радостин Стойчев. Ето това е комплексарското в теб. Дори пишеш някакви пълни глупости от рода на това за прането на екипите. Само и само да мацаш кал.

п.п.: за мен пък предателство е когато някой краде. И в случая това май не е Стойчев.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 23 авг 2012 14:00

1982 написа:Е как да не се правиш, пишеш как си хвърлил пари, каквито аз не съм виждал накуп. :lol:

Относно другото - остави ме мен, комплексар си понеже по цял ден висиш по разни форуми и сайтове, с едничката цел да плюеш по преуспял българин като Радостин Стойчев. Ето това е комплексарското в теб. Дори пишеш някакви пълни глупости от рода на това за прането на екипите. Само и само да мацаш кал.

п.п.: за мен пък предателство е когато някой краде. И в случая това май не е Стойчев.

Ти не висиш ли по форумите? Ти ли ще ми държиш сметка какво ми е мнението за някой? Това, че е преуспял го прави богопомазан ли? Той критики не може да търпи, така ли? Не виждаш ли колко ти е ограничено мисленето. Любо Ганев преуспял българин ли е? Ако да, това значи ли, че не е сътворил и той сума ти глупости във федерацията? Боби Михайлов преуспял българин ли е? Това значи ли, че управлява добре БФС?
Стоичков преуспял българин ли е? Това значи ли, че е добър треньор?
Още колко примера да ти давам?
И 300 пъти ти повтарям, че темата не е за Лазаров и неговите кражби. Тях можем да ги коментираме на друго място. Темата е за Радостин Стойчев!

[offtopic]За пореден път те приканвам, ела и ми кажи в лицето, че съм комплексар.[/offtopic]

onogur
Контакти:

Мнениеот onogur » 23 авг 2012 15:08

Имам 2 въпроса към теб:
1. Какви глупости сътвори Радостин Стойчев на европейското
2. Как точно те предаде Радостин , а и Матей и защо наричаш времето на отказването им НАЙ-ТРУДНИЯ МОМЕНТ. Труден за кого?

Върни се в “Волейбол”