СЛ: България - Италия - 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: СЛ: България - Италия - 1:3 FT

Мнениеот mistreated » 19 юли 2013 13:50

ros написа:
mistreated написа:
MaRTo1233 написа:Ясно... за мен това е много рисково. Аз ако бях треньор нямаше да го направя. Това е волейбол, няма как да бавиш топката и времето. Винаги стават грешки или съдийски намеси дават точки. А в тоя случай явно се играе за - малко точки. Трудно си е ....

Аз също мисля, че няма да се излагат чак толкова много с уговорката, че наистина Италия искат да избегнат Бразилия.

Единственото нещо, което ме притеснява е, че ако искат да завършат със сигурност поне в тройката то Аржентина е най-удобният им вариант в мача за бронза. Всеки един нормален и трезвомислещ човек знае, че на този етап Италия не може да се сравнява нито с Русия (въпреки че бяха в една група и я спечелиха) нито с Бразилия. Тези 2 отбора са видимо по-добри от всички останали и реално погледното третото място и същевременно парите за него са най-достъпни за всички останали отбори в шестицата. Затова аз ако съм на мястото бих си избрал Аржентина пред България, погллеждайки в перспектива

Италия играят за финал, а Русия е идеалният съперник за това. Победиха ги, като гости в първия двубой 3:1, а втората среща руснаците измъкнаха с тайбрек. Като цяло обаче италианците имат много, много лоши спомени от срещите си с Бразилия. Русия далеч не е същата сила в този си състав и Канада снощи го доказа. В групите загубиха и от Германия и Куба.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 19 юли 2013 13:52

Ами колкото и да пишем мисля, че ще се съгласите със следното - ако тази нощ Италия победи (или поне спечели 2 гейма, защото при такъв развой абсолютно всичко в групата става ясно), то ще спечелят уважението ни за години напред. Ако пък направят цирка на годината ще ги намразим и тях, и Аржентина в червата ни.
Само Левски!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 19 юли 2013 13:53

Не забравяйте, че Русия игра с почти втория си състав в доста от мачовете в групите... Тази Италия, която аз снощи гледах, НЯМА ШАНСОВЕ нито срещу Русия, нито срещу Бразилия, поне според мен
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 юли 2013 13:56

ros написа:Не забравяйте, че Русия игра с почти втория си състав в доста от мачовете в групите... Тази Италия, която аз снощи гледах, НЯМА ШАНСОВЕ нито срещу Русия, нито срещу Бразилия, поне според мен

Е ти що мислиш, че Русия играе с различен състав на финалите от този в групите? Абсолютно същия състав, който няма нищо общо с Олимпийския. Само Гранкин играе.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 19 юли 2013 14:05

Логиката казва, че Италия би трябвало да играе за победа, защото сметките са много трудни в момента и всичко може да се обърка.Плачи да пусне връзки в Италия да играят за победа :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 19 юли 2013 14:07

ros написа:Не забравяйте, че Русия игра с почти втория си състав в доста от мачовете в групите... Тази Италия, която аз снощи гледах, НЯМА ШАНСОВЕ нито срещу Русия, нито срещу Бразилия, поне според мен

Факт!
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 юли 2013 14:11

А най-голямото мазало ще е, ако храбрите канадци вземат че бият и Бразилия или поне станат 2-ри, тогава всеки ще иска да е с тях :lol: :lol: :lol: Моето мнение е, че жабите ще се натиснат да спечелят 2 гейма, с което да си гарантират първото място и да избегнат Бразилия (ако приемем, че селесао си бие Канада, както всички очакваме). След това вече може и да пуснат резерви, за да почиват титулярите за полуфинала, но ние вече ще сме се класирали 8-)
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 19 юли 2013 14:12, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 19 юли 2013 14:12

Едвам заспах след този мач,но след 2-3 часа сън(малко,но достатъчно) все още се изяждам от яд.И то най-вече заради този прословут 3-ти гейм.Най-гадното е,че с ботушарите сме равностойни,но те избухнаха в най-важните моменти.В продължение на 10-тина разигравания(от 20:15) те нямаха грешка,в защита бяха изключителни,а блокът им беше невероятен.Но точно мачовете с равностойните нам отбори са мачовете на моментите,на отделните разигравания,на индивидуалните грешки,на някое фамозно избухване.Затова и толкова много от вас плюят по Скримов заради грешната му преценка,но ако това беше станало с/у някой по-скромен отбор,дори впечатление нямаше да ви направи.Така се помни грешката на Боян на СП 2006,когато в 3-тия гейм(пак при 1:1) на гола мрежа изкара топката в аут,както и грешката на Алексиев 4 години по-късно срещу Куба.Ама точно Тошко Скримов преди по-малко от 1 година беше на висота и беше една от причините за това 4-то място.Спорт е,единият ден си горе,другият долу.Браво на момчетата,те ни накараха да будуваме за 4-ти път в последния месец,два месеца да се радваме заедно с тях,да пълним зали,да се джавкаме помежду си,въобще всякакви емоции.Дано и още два пъти ни се наложи да не спим.Но дори и да не стане,животът продължава,идва европейско и ние пак ще сме с тях ;) А до колегите,които се чувстват "разочаровани" и им е писнало "всеки път едно и също" - никой не ви е длъжен,още по-малко пък националите.Те дават живота си за тази игра,а вие какво сте постигнали? Да,критикувайте,но го правете градивно,а не се дръжте като поредните разсърдени госпожици :!: :!: :!:
ПП Изказването на Беруто меко казано ме смущава. :oops:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 юли 2013 14:15

ros написа:Единственото нещо, което ме притеснява е, че ако искат да завършат със сигурност поне в тройката то Аржентина е най-удобният им вариант в мача за бронза.

И аз така мисля. Няма по-удобен вариант за тях. Доказахме, че сме по-добри от аржентинците.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 юли 2013 14:16

Viktor4o_Rs написа:А най-голямото мазало ще е, ако храбрите канадци вземат че бият и Бразилия или поне станат 2-ри, тогава всеки ще иска да е с тях :lol: :lol: :lol:

Дано не се случва да станат Канада първи, че тогава жабарите със сигурност ще пуснат на Аржентина да ги измястят от първото място, а ние ще го духаме.

Върни се в “Волейбол”