ros написа:mistreated написа:MaRTo1233 написа:Ясно... за мен това е много рисково. Аз ако бях треньор нямаше да го направя. Това е волейбол, няма как да бавиш топката и времето. Винаги стават грешки или съдийски намеси дават точки. А в тоя случай явно се играе за - малко точки. Трудно си е ....
Аз също мисля, че няма да се излагат чак толкова много с уговорката, че наистина Италия искат да избегнат Бразилия.
Единственото нещо, което ме притеснява е, че ако искат да завършат със сигурност поне в тройката то Аржентина е най-удобният им вариант в мача за бронза. Всеки един нормален и трезвомислещ човек знае, че на този етап Италия не може да се сравнява нито с Русия (въпреки че бяха в една група и я спечелиха) нито с Бразилия. Тези 2 отбора са видимо по-добри от всички останали и реално погледното третото място и същевременно парите за него са най-достъпни за всички останали отбори в шестицата. Затова аз ако съм на мястото бих си избрал Аржентина пред България, погллеждайки в перспектива
Италия играят за финал, а Русия е идеалният съперник за това. Победиха ги, като гости в първия двубой 3:1, а втората среща руснаците измъкнаха с тайбрек. Като цяло обаче италианците имат много, много лоши спомени от срещите си с Бразилия. Русия далеч не е същата сила в този си състав и Канада снощи го доказа. В групите загубиха и от Германия и Куба.