Ето за платения лъжец и лично от Стойчев казано:
http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=346432
Радо Стойчев - Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Радо Стойчев - Фен тема
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Pro-European
- Контакти:
mistreated написа:
За Данчо тук не говорим! Не обръщай темата. Данчо е всеизвестен мошеник, който скоро ще си намери мястото. Надявам се в някоя килия.
Тук говорим за г-н "Света вода ненапита" Стойчев. Коментирай това, което съм ти извадил, като факти. Не ми говори глупости.
лексиката на тоя шматарок е като на Митю-магнетофона.
нищо чудно да е същия.
Авторът на темата: Ще спре ли..
- mistreated
- Контакти:
Pro-European написа:какъв параноик трябва да си за да смяташ, че интересът на Радо е заради ..прането.
ако не параноик, то тогава - жалък тъпак.
поне посочи по-надежден източник - Дневник или Капитал.
На обиди ли ще я караме. Когато не можеш да се защитиш с аргументи, започваш да обиждаш? Ех този сел..и манталитет...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- mistreated
- Контакти:
Pro-European написа:mistreated написа:
За Данчо тук не говорим! Не обръщай темата. Данчо е всеизвестен мошеник, който скоро ще си намери мястото. Надявам се в някоя килия.
Тук говорим за г-н "Света вода ненапита" Стойчев. Коментирай това, което съм ти извадил, като факти. Не ми говори глупости.
лексиката на тоя шматарок е като на Митю-магнетофона.
нищо чудно да е същия.
Погледни си правописа бе, момче. Тогава ми говори за лексика, ако изобщо знаеш значението на тази дума.
- mistreated
- Контакти:
1982 написа:Ето за платения лъжец и лично от Стойчев казано:
http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=346432
Айде сега си погледни датата на това интервю и колко след конкретните събития е дадено то. Защо Радо не каза нито веднъж след Европейското, че иска да напусне сам? Къде в това интервю Стойчев казва, че Борисов му се е молил да остане (това, което ти твърдеше)?
И за последен път ти казвам, да престанеш с квалификациите по мой адрес. Ако имаш нещо да ми казваш, ще ти дам адреса си, заповядай. Можеш да ми го кажеш лично в очите.
Всяка моя дума съм я доказал с факти. Това, че на теб не ти изнася да е така, не значи, че можеш да ме наричаш лъжец.
Последна промяна от mistreated на 23 авг 2012 09:55, променено общо 1 път.
Датата е 26 януари 2012-а.
Не виждам кое е смущаващо, освен това, че пак беше хванат в лъжа, платен лъжецо.
Не виждам кое е смущаващо, освен това, че пак беше хванат в лъжа, платен лъжецо.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Pro-European
- Контакти:
mistreated написа:
Погледни си правописа бе, момче. Тогава ми говори за лексика, ако изобщо знаеш значението на тази дума.
лексиката се свързва с терминологичният запас, а mistreated буди асоциации за нещо, което може да се нарече идиотско.
ако не си хейтър, явно си скрит фен на Радо и затова си в неговата фен-тема.
Авторът на темата: Ще спре ли..
- mistreated
- Контакти:
1982 написа:Датата е 26 януари 2012-а.
Кога беше европейското и кога беше разглеждано оставането на Стойчев начело на отбора? Аз казвам, че беше далеч преди това интервю. И пак питам защо нито веднъж преди това Стойчев не спомена, че иска сам да напусне?
Нека припомним ти какво написа:
mistreated написа:1982 написа:Стойчев искаше още есента да се махне, ако си забравил. Тогава с 300 зора го накараха да остане, дори при Бойко Борисов го водиха, за да го убеждава и той. Но след гаврата от тази пролет, явно му писна и се разприказва.
Тук вече говориш откровени глупости. Стойчев не е искал да се маха есента, а от федерацията искаха да го махат, заради глупостите, които сътвори на Европейското!
Никой не го е водил при ББ, премиерът сам го повика и то след първата олимпийска квалификация. Единствената причина за това нещо беше, че Пранди отказа да стане треньор.
Да, Стойчев имаше големи интереси в българския волейбол. От новата екипировка, до нейното пране в неговите перални на много интересни цени.
http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=328863
Ето и интервюто с него след Европейското. Отдолу има и линкове към изказвания на други хора от федерация, както и бивши волейболни национали. Посочи ми поне на едно място къде се споменава за желание на Стойчев сам да напусне. НЯМА!
За сметка на това се говори за екипи и спонсори, доведени от Радо, които сега съдят федерацията за 300 хил евро. Дали не е имал интереси?
- mistreated
- Контакти:
Pro-European написа:mistreated написа:
mistreated буди асоциации за нещо, което може да се нарече идиотско.

Дам, песента на Дийп Пърпъл наистина е идиотска. Една от най-идиотските, които съм слушал някога.
Чудя се и се мая, как може да има хора, които нямам елементарна правописна и правоговорна култура, а се опитвам мен да учат на граматика.