Невиждана истерия за билети за откриването на новата зала

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

WeReWoLf
Контакти:

Re: Невиждана истерия за билети за откриването на новата зала

Мнениеот WeReWoLf » 25 юли 2011 14:16

Току що се връщам. Касиерките си тръгнаха, като каэаха, че повече билети няма да има.

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 25 юли 2011 14:25

То човек смешно му става като гледа как се бутат и ръгат за безплатни билети. Добре че поне нямаше ексцесии, като откриването на ЛИДЛ, че сейра щеше да бъде пълен в тип "българска класически опера". :lol:

Ще видим колко ще се напълни на официалните мачове :roll:

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 25 юли 2011 14:27

Ех Андреаш ,Андреаш що не изчака и тва събитие пък после да се предадеш на бг полиция ,тук и присъда нямаше да получиш!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 25 юли 2011 15:47

Sofiaatowern написа:То човек смешно му става като гледа как се бутат и ръгат за безплатни билети. Добре че поне нямаше ексцесии, като откриването на ЛИДЛ, че сейра щеше да бъде пълен в тип "българска класически опера". :lol:

Ще видим колко ще се напълни на официалните мачове :roll:

Сега ако напишат,че ще раздават безплатни кебапчета и кюфета,ще стане весело :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 25 юли 2011 16:16

Еми аз си взех билет ,но ме е яд за хилядите истински почитатели на волейбола ,които няма да могат да присъстват на откриването заради стрината и стринчото на някой политик...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 юли 2011 16:45

turbogena написа:Еми аз си взех билет ,но ме е яд за хилядите истински почитатели на волейбола ,които няма да могат да присъстват на откриването заради стрината и стринчото на някой политик...

Ако единия ти остава свободен идвам с теб ;) Само пиши... Ако не - здраве да е
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 25 юли 2011 17:03

7500 билета за работници и политици. Съгласен съм , че трябва да има билети за тях ама чак по толкова... :shock:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 25 юли 2011 18:52

политиците не стига че ни грабят ежедневно пък сега и не ни оставят да отидем на на един мач :evil: :evil: да си се возят в служебните мерцедеси ,за които ние плащаме , да си шмъркат белото и да си шибат курвите ,а на нас да оставят мачовете...
Българийо, събуди се!!!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 25 юли 2011 19:54

ros написа:
turbogena написа:Еми аз си взех билет ,но ме е яд за хилядите истински почитатели на волейбола ,които няма да могат да присъстват на откриването заради стрината и стринчото на някой политик...

Ако единия ти остава свободен идвам с теб ;) Само пиши... Ако не - здраве да е

Роска с удоволствие бих те взел ,но се бях разбрал предварително с Васко да му взема на него ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Нови 5ооо билети пускат за Арена София

Мнениеот TheClub » 25 юли 2011 20:50

Късметът се усмихна на феновете на волейбола в България. Взето е решение да бъдат отпуснати още 5000 пропуска за привържениците, а квотата, определена за фирмите, изградили съоръжението, от 7500 ще бъде намалена на 2000, предаде репортер на Novsport.com.

Министър-председателят на България Бойко Борисов нареди на министъра на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков общият брой билети за феновете да стане 10 000 и да се намалят пропуските за спортисти, строители, спонсори и представители на институциите, свързани с изграждането на залата.

Борисов и Нейков присъстваха на официалното представяне на проектите за изграждане на три нови модерни стадиона в България, което се състоя в „Гранд хотел София”.

Дано е вярно !!! :twisted:

Върни се в “Волейбол”