levskar4e_forever написа:Прогноза за полуфиналите : Русия - БЪЛГАРИЯ 1-3
Бразилия - Полша 3-1
ФИНАЛ : БЪЛГАРИЯ - бразилия 3-0 ......... и ме черпите каса бира![]()
![]()
От мен имаш 5 бутилки Tullamore Dew, ако познаеш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
levskar4e_forever написа:Прогноза за полуфиналите : Русия - БЪЛГАРИЯ 1-3
Бразилия - Полша 3-1
ФИНАЛ : БЪЛГАРИЯ - бразилия 3-0 ......... и ме черпите каса бира![]()
![]()
levskar4e_forever написа:Kой дърводелник е гласувал, че Аржентина ще ни бие с 3-1 ?![]()
![]()
siniq_fen написа:levskar4e_forever написа:Kой дърводелник е гласувал, че Аржентина ще ни бие с 3-1 ?![]()
![]()
Някой като този дето е казал, че ще ни бият с 3-0 :Д
Мача е 3-0 за нашите, днеска ги няма тия 10 000 лудаци по трибуните
siniq_fen написа:Ние всъщност имаме четирима изключителни центрове в лицето на Еър Теди, Йосифов, Ицо Цветанов и Ники Николов (за съжаление контузен в момента), които могат да откажат всяка противникова атака. Но проблема на всичките (може би с изключение на Ицо) е, че нямат добра атака, тоест много често топката остава в игра след тяхна атака. Затова рядко ги използва Андрей.
Ivanov84 написа:Притеснява ме че през цялата лига нашите стоят много лошо физически.Във всеки мач изглеждат много уморени,а срещу такива отбори като Япония,Франция и Аржентина трябва да се пробива пода,за да се пречупят,а това изисква много усилия.
Все пак съм оптимист за днес-3:1 за нашите.
Дори и да загубим,не забравяйте че самото ни участие на финалите си беше победа с оглед състоянието на отбора и трябва да се радваме,че имаме възможност да ги гледаме още няколко мача.Отбора ще натрупа опит и самочуствие,че след 4 години отново е в елита.
На Европейското положението ще е много различно,дори се радвам че с Германия и Полша сме в една група.Ако сме в нормално състояние и пълен състав,ще се разправим с тях брутално...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта