Май, май Япония работи за България :)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Май, май Япония работи за България :)

Мнениеот TodorT » 13 юни 2011 00:08

Хубаво, че Япония спъна немците... сега ние трябва да ги бием и тях, и немците и да вземем 12 точки от тези 4 мача... :)

Silvano Prandi, гледам, че доста разбираш от волейбол... `що не си подадеш кандидатура за тренер на националите :roll: Ти може да ги водиш по-добре :?

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 юни 2011 00:14

Бъдете разумни и не говорете срещу най - успешният треньор във волейбола. Радостин Стойчев си знае работата. Ние българите обичаме традиционно да плюем по големите си личности. Хайде малко да се спрем! Ако не беше Радо, Матей никой нямаше да го знае.
За разлика от футбола, във волейбола наистина няма слаби отбори. Във футбола има - ние.
Последна промяна от daniel875 на 13 юни 2011 00:16, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Silvano Prandi

Мнениеот Silvano Prandi » 13 юни 2011 00:15

TodorT написа:Хубаво, че Япония спъна немците... сега ние трябва да ги бием и тях, и немците и да вземем 12 точки от тези 4 мача... :)

Silvano Prandi, гледам, че доста разбираш от волейбол... `що не си подадеш кандидатура за тренер на националите :roll: Ти може да ги водиш по-добре :?

Silvano Prandi го изгониха незаслужено, за една сбъркана точка на Алексиев. Сега си сърбайте попарата на стойчев, с който и срещу Танганайка да играем пак ще загубим и няма да можем да минаваме клалификациите ;)
Стойчев ходи си в Италия и повече не стъпвай в България !

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 юни 2011 00:16

Silvano Prandi написа:
TodorT написа:Хубаво, че Япония спъна немците... сега ние трябва да ги бием и тях, и немците и да вземем 12 точки от тези 4 мача... :)

Silvano Prandi го изгониха незаслужено, за една сбъркана точка на Алексиев. Сега си сърбайте попарата на стойчев, с който и срещу Танганайка да играем пак ще загубим и няма да можем да минаваме клалификациите ;)

Кой беше Силвано Пранди, че не помня?

Потребителски аватар
Silvano Prandi

Мнениеот Silvano Prandi » 13 юни 2011 00:17

daniel875 написа:Бъдете разумни и не говорете срещу най - успешният треньор във волейбола. Радостин Стойчев си знае работата. Ние българите обичаме традиционно да плюем по големите си личности. Хайде малко да се спрем! Ако не беше Радо, Матей никой нямаше да го знае.

МАТЕЙ КАЗИЙСКИ още в Русия бе най-добрия и беше избран за най - добър играч на Европа, ходи си гледай футбол и не се меси във волейболните дела, които определено не са ти сила ! По- скоро Матей направи от стойчев треньорче ;)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 юни 2011 00:18

Silvano Prandi написа:Silvano Prandi го изгониха незаслужено, за една сбъркана точка на Алексиев. Сега си сърбайте попарата на стойчев, с който и срещу Танганайка да играем пак ще загубим и няма да можем да минаваме клалификациите ;)

Да не съм го аз уволнил, че "да си сърбам попарата" ?! А и според мен трябва да се даде време и СПОКОЙСТВИЕ на Стойчев... все пак от има-няма месец е с отбора ;)
Последна промяна от TodorT на 13 юни 2011 00:19, променено общо 1 път.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 юни 2011 00:18

Silvano Prandi написа:
daniel875 написа:Бъдете разумни и не говорете срещу най - успешният треньор във волейбола. Радостин Стойчев си знае работата. Ние българите обичаме традиционно да плюем по големите си личности. Хайде малко да се спрем! Ако не беше Радо, Матей никой нямаше да го знае.

МАТЕЙ КАЗИЙСКИ още в Русия бе най-добрия и беше избран за най - добър играч на Европа, ходи си гледай футбол и не се меси във волейболните дела, които определено не са ти сила ! По- скоро Матей направи от стойчев треньорче ;)

Кой го откри в Славия? Ти ли беше? Или май Радостин Стойчев?
Сега за мачовете. Кой е казал, че ще са лесни? И нека не бъдем толкова сигурни за точките, че ще са дванадесет. Важното е да са четири победи. Останалото е без значение.

Потребителски аватар
Silvano Prandi

Мнениеот Silvano Prandi » 13 юни 2011 00:27

TodorT написа:
Silvano Prandi написа:Silvano Prandi го изгониха незаслужено, за една сбъркана точка на Алексиев. Сега си сърбайте попарата на стойчев, с който и срещу Танганайка да играем пак ще загубим и няма да можем да минаваме клалификациите ;)

Да не съм го аз уволнил, че "да си сърбам попарата" ?! А и според мен трябва да се даде време и СПОКОЙСТВИЕ на Стойчев... все пак от има-няма месец е с отбора ;)

След като го защитаваш, ще му сърбаш попарата, аз видях вече що ''спец'' е ;) Колко време да му давам, докато с неумението си да тренира отбора - изпонаконтузи всички, че Русия ни бие все едно сме аматьори, че Германия ни тряска... че няма да минем групата, да го чакам да се осере на европейското, да ни орезили на световната купа. Няма мойто момче, НИЕ СМЕ СВЕТОВНА СИЛА, при нас резултати трябва да са налице, тоя неможе, следователно да си ходи откъдето е дошъл !!!

manager
Контакти:

Мнениеот manager » 13 юни 2011 00:28

daniel875 написа:
Silvano Prandi написа:

Кой го откри в Славия?.

Венци Стефанов го откри, ако не се лъжа и Кокала помогна също

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 юни 2011 00:29

Silvano Prandi написа:
TodorT написа:

След като го защитаваш, ще му сърбаш попарата, аз видях вече що ''спец'' е ;) Колко време да му давам, докато с неумението си да тренира отбора - изпонаконтузи всички, че Русия ни бие все едно сме аматьори, че Германия ни тряска... че няма да минем групата, да го чакам да се осере на европейското, да ни орезили на световната купа. Няма мойто момче, НИЕ СМЕ СВЕТОВНА СИЛА, при нас резултати трябва да са налице, тоя неможе, следователно да си ходи откъдето е дошъл !!!

Чакай малко, още нищо не е станало. Имаш право да негодуваш. Всички си мислят нещо подобно, но емоцията е лошо знамение. Разумът е много по - правдив в много случаи. По твоята логика треньорите, в който и да е спорт, трябва да се уволняват перманентно.

Върни се в “Волейбол”