Тодор Алексиев- вън от националния отбор!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Тодор Алексиев- вън от националния отбор!

Мнениеот POPCORN » 11 юни 2011 17:10

levskar forever написа:Аз единствено не мога да си обясня,защо като водим с няколко точки им даваме лесно да ни настигнат и минат даже?

защото сме лабилни и нямаме психика!Винаги сме били така!Не го правим това от 1 година насам!Откакто гледам волейбол така става!Или ни правят много точки поред или като водим с 5-6 точки никога не може да устискаме и да вземем гейма!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Мнениеот paro24 » 11 юни 2011 17:10

Сърбите като падат от Портогалия, Финландия и Аржентина мислите ли, че са толкова крайни в оценките си?
Това си е един платен турнир, който служи най-вече за обиграване. Предпочитам да се класираме за олимпиадата и да се предсатвим добре на европейското, отколкото да гушнем някви кинти.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 юни 2011 17:10

POPCORN написа:
Не знам дали бяха лигавщини или наистина съдията ги бутна здраво. При 7:5 много странна точка им отсъди.

абе нормално..къде е Русия къде е България!То е ясно,1е съдфията ще свири за тях.и друг път съдията е свирил за тях ама не сме играли толкова слабо!После много неща са ни объркани според мене!Матей за какво го пускаме като не може и на 20% от възмоножсите си да играе?Еми пусни някой друг.По-зле от това с матей няма как да стане.Второ тоя Алексие докога ще го бутаме в националният отбор?Еми Братоев за мене с пъти е по-добър и има по-голям потенцял!Най-малкото бие сервиз с отскок и то не лош!Цветанов винаги съм го харесвал, ама явно няма място вече в националният отбор!Днеска освен един блок какво друго направи?Либерото айде опит, макарче и той нбаправи доста глупости!

Ти обаче каза голям виц. И двамата Братоеви нищо не става от тях. Ама НИЩО. Дали ще е Алексиев, или Братоев почти няма разлика. Има, но е минимална.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 юни 2011 17:13

paro24 написа:Сърбите като падат от Портогалия, Финландия и Аржентина мислите ли, че са толкова крайни в оценките си?
Това си е един платен турнир, който служи най-вече за обиграване. Предпочитам да се класираме за олимпиадата и да се предсатвим добре на европейското, отколкото да гушнем някви кинти.

Има такава работа. Не знам дали точките, спечелени в Лигата, са с такава важност както на другите турнири.

biofreeze
Контакти:

Мнениеот biofreeze » 11 юни 2011 17:13

paro24 написа:
biofreeze написа:В едно винаги съм бил сигурен,че Пранди бе по-добрият избор!

Как си толкова сигурен. За две години какво спечели Пранди, класирали ли сме се при него на финали на световната лига?
Да не говорим че съвсем закопа Модена. Дай некви доказателства че е по-добър от Стойчев.

Ми първо,той започна да подмладява отбора.Няма как за една година да станат чудеса.При него имахме най-добрият блок за последните 10 години,посрещането беше къде ,къде по-добро.Играта ни с центровете е трагична,а в големия волейбол без атака през центъра си за никъде.Не постигна велики успехи,но това което направи в момента е тотално разбито.Нищо против Радо Стойчев,лично мнение е,че той е малко като Гуардиола.Успехите му идват от страхотните играчи в отбора,а не че е голям тренер.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 11 юни 2011 17:14

daniel875 написа:
POPCORN написа:
Не знам дали бяха лигавщини или наистина съдията ги бутна здраво. При 7:5 много странна точка им отсъди.

абе нормално..къде е Русия къде е България!То е ясно,1е съдфията ще свири за тях.и друг път съдията е свирил за тях ама не сме играли толкова слабо!После много неща са ни объркани според мене!Матей за какво го пускаме като не може и на 20% от възмоножсите си да играе?Еми пусни някой друг.По-зле от това с матей няма как да стане.Второ тоя Алексие докога ще го бутаме в националният отбор?Еми Братоев за мене с пъти е по-добър и има по-голям потенцял!Най-малкото бие сервиз с отскок и то не лош!Цветанов винаги съм го харесвал, ама явно няма място вече в националният отбор!Днеска освен един блок какво друго направи?Либерото айде опит, макарче и той нбаправи доста глупости!

Ти обаче каза голям виц. И двамата Братоеви нищо не става от тях. Ама НИЩО. Дали ще е Алексиев, или Братоев почти няма разлика. Има, но е минимална.

е хубаво аз съм на друго мнение!По-слаб играч от Алексиев сме нямало от много много отдавна !Просто е слабак и е лабилен!Той не е за националният отбор!Само виж в кои отбори е играл!Все някакви турски ,българскии и тн!Братоев които го заменя него не може да кажеш,че е слаБ!Най-малкото като влезне на терена винаги почваме да играем по-добре отколкото при Тодор!Кажи ми какво е доброто на Тодор?Сервиз-никакъв!Посрещане-0!Нападение на 6 забивяния ще направи 1-2!Е какво прави в националният?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 юни 2011 17:18

Преди вече доста години имаше един посрещач в Левски. Казваше се Данаил Михайлов, той беше с класи по - добър не само от Алексиев, но и от Братоев, от Казийски, Лимона. Но думата ми е повече за Братоеви. За мен това са набедени волейболисти. Бяха големите надежди на Славия преди време, взеха ги в Левски. Имат много високо самочувствие, при това без покритие.

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Мнениеот paro24 » 11 юни 2011 17:19

biofreeze написа:
paro24 написа:
biofreeze написа:В едно винаги съм бил сигурен,че Пранди бе по-добрият избор!

Как си толкова сигурен. За две години какво спечели Пранди, класирали ли сме се при него на финали на световната лига?
Да не говорим че съвсем закопа Модена. Дай некви доказателства че е по-добър от Стойчев.

Ми първо,той започна да подмладява отбора.Няма как за една година да станат чудеса.При него имахме най-добрият блок за последните 10 години,посрещането беше къде ,къде по-добро.Играта ни с центровете е трагична,а в големия волейбол без атака през центъра си за никъде.Не постигна велики успехи,но това което направи в момента е тотално разбито.Нищо против Радо Стойчев,лично мнение е,че той е малко като Гуардиола.Успехите му идват от страхотните играчи в отбора,а не че е голям тренер.

Атаката през центъра си зависи почти изцяло от посрещането и възможностите на разпределителя.
Единственото нещо което свърши Пранди е че откри Йосифов.
За работата на Стойчев ще съдим на европейското. Нашия отбор Матей е 50 % ако той не играе и отбора ни е зле.
Другото нещо е че вече трябва да се търси друг посрещач, а не само Алексиев. Той става за смяна ако трябва да се атакува или да се прави блок, но иначе не е стабилен.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 11 юни 2011 17:19

daniel875 написа:Преди вече доста години имаше един посрещач в Левски. Казваше се Данаил Михайлов, той беше с класи по - добър не само от Алексиев, но и от Братоев, от Казийски, Лимона. Но думата ми е повече за Братоеви. За мен това са набедени волейболисти. Бяха големите надежди на Славия преди време, взеха ги в Левски. Имат много високо самочувствие, при това без покритие.

е кво?А Соколов той не беше ли гоямата надежда?Те колко така казват..всеки втори е надежда :)
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Ivanov84
Контакти:

Мнениеот Ivanov84 » 11 юни 2011 17:20

Ники Николов,Йосифов,Владо Николов,Салпаров,Гоцев,Вълчев-извън строя.
Соколов,Тодоров,Цветанов,Матей Казийски-играят контузени.
-Здрави посрещачи-Алексиев,Пенчев,Братоев,Ананиев.

Всеки ден се контузва някой,обаче искате да гоним играчи от отбора?
И кой ще викнем на мястото на Тошо като нямаме картотекирани други здрави посрещачи,а и тия от бг-първенството са по зле и от него?

Върни се в “Волейбол”