Мнениеот POPCORN » 11 юни 2011 17:14
daniel875 написа:POPCORN написа:Не знам дали бяха лигавщини или наистина съдията ги бутна здраво. При 7:5 много странна точка им отсъди.
абе нормално..къде е Русия къде е България!То е ясно,1е съдфията ще свири за тях.и друг път съдията е свирил за тях ама не сме играли толкова слабо!После много неща са ни объркани според мене!Матей за какво го пускаме като не може и на 20% от възмоножсите си да играе?Еми пусни някой друг.По-зле от това с матей няма как да стане.Второ тоя Алексие докога ще го бутаме в националният отбор?Еми Братоев за мене с пъти е по-добър и има по-голям потенцял!Най-малкото бие сервиз с отскок и то не лош!Цветанов винаги съм го харесвал, ама явно няма място вече в националният отбор!Днеска освен един блок какво друго направи?Либерото айде опит, макарче и той нбаправи доста глупости!
Ти обаче каза голям виц. И двамата Братоеви нищо не става от тях. Ама НИЩО. Дали ще е Алексиев, или Братоев почти няма разлика. Има, но е минимална.
е хубаво аз съм на друго мнение!По-слаб играч от Алексиев сме нямало от много много отдавна !Просто е слабак и е лабилен!Той не е за националният отбор!Само виж в кои отбори е играл!Все някакви турски ,българскии и тн!Братоев които го заменя него не може да кажеш,че е слаБ!Най-малкото като влезне на терена винаги почваме да играем по-добре отколкото при Тодор!Кажи ми какво е доброто на Тодор?Сервиз-никакъв!Посрещане-0!Нападение на 6 забивяния ще направи 1-2!Е какво прави в националният?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !