Холандия-България пряко по БНТсат от 16 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Холандия-България пряко по БНТсат от 16 часа
Аз пък не познавам такъв , който да е псувал вчера БНТ , но както и да е 
Обаче форумчето на БНТ-то е страхотно , както и телевизията
Първо изчакваш между 1 и 2 часа да ти одобрят коментара и тогава го пускат

boston celtics написа:Ето,пак недовални,що да е простотия..много умно решение даже..А,ако бяха прекъснали мача на Италия щеше да стане като вчера - стотици недоволни и псуващи БНТ хораPride написа:kacho1914 написа:Много добро решение на БНТ,така ще можем и да следим Италия-Нова Зеландия
кое му е доброто, няма такива тъпаци и национални предатели като БНТЗнаеш ли колко хора не хващат БНТ сат? Пълна простотия
Аз непознавам някой с кабелна,който няма БНТ САТ
Незнам ти на къв оператор си
нямам кабелен оператор, не желая и да имам, само в България е тази простотия, http://www.predavatel.com/bg/karta/ за да се пълнят гушите на някой
виж дори в Скопие колко ефирни програми има http://predavatel.com/mk/1/skopje.htm
явно си малък и си живееш в твоя свят, знаеш хората по селата по колко програми хващат? С колко пари на месец разполагат, повечето дори не могат да вържат двата края та камо ли за Булсати, кабелни да отделят
Това е БНТ са национални идиоти нихилисти
че кой ще гледа италия - нова зеландия?! дори тези, които сега лаят, че не се интересуват от спортове като волейбол и "искали да гледат световното", няма да си направят труда да гледат мача... СИГУРЕН СЪМ! Няма да гледат мача, но трябваше да лаят вчера цял ден срещу бнт, и да плюят срещу най-успешния български колективен спорт.
yasen написа:че кой ще гледа италия - нова зеландия?! дори тези, които сега лаят, че не се интересуват от спортове като волейбол и "искали да гледат световното", няма да си направят труда да гледат мача... СИГУРЕН СЪМ! Няма да гледат мача, но трябваше да лаят вчера цял ден срещу бнт, и да плюят срещу най-успешния български колективен спорт.
Аз искам да гледам Италия-НЗ. Мен волейболът като спорт не ме интересува, съжалявам. Хубаво, играе националният отбор, много сме добри, пожелавам му успех, ама си предпочитам мача. Така че за мен, това е добро решение.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Въпреки че съм за Италия на световното ще си гледам нашите 
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Cukyens написа:Е така е трябва да се гледа МЕГА , СУПЕР , ТИТАНИЧНОТО , БЛЕСТЯЩО , ЗРЕЛИЩНО , НЕПРЕДВИДИМО , ИНТЕРЕСНО , ГОЛЯМО , ИНТРИГУВАЩО , ЗАШЕМЕТЯВАЩО , НЕПОВТОРИМО , ИЗКЛЮЧИТЕЛНО , ВАЖНО , МЕЖДУГАЛАКТИЧЕСКО , ОЧАКВАНО С ГОЛЯМ ИНТЕРЕС ДЕРБИ - ИТАЛИЯ - НЗ![]()
![]()
браво на БНТ , пак доказаха , че са страшни смешници ... Да пуснат сблъсъка на ТИТАНИТЕ Ппо БНТ САТ .. Освен заблудените италиянски привърженици в България , като онзи първия отгоре , не знам кой друг ще си направи труда да гледа отбора по ръгби на НЗ , срещу слабака Италия .....
Незнам какъв ти е проблема,БНТ съвсем естествено е да дава предимство на СП.Като много българи, и аз ще гледам националите,и ще превлючвам от време на време да видя как се развива Италия-Нова Зеландия.Както казах в една друга тема,на който не му харесва БНТ,да гледа мачовете по някоя чужда телевизия (включително и волейбола),има доста линкове по интернет
Футболът е проста игра, но не е за прости хора!
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/BB/FE/581c27154902bbfe.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/BB/FE/581c27154902bbfe.jpg[/wrapimg]
kacho1914 написа:Cukyens написа:Е така е трябва да се гледа МЕГА , СУПЕР , ТИТАНИЧНОТО , БЛЕСТЯЩО , ЗРЕЛИЩНО , НЕПРЕДВИДИМО , ИНТЕРЕСНО , ГОЛЯМО , ИНТРИГУВАЩО , ЗАШЕМЕТЯВАЩО , НЕПОВТОРИМО , ИЗКЛЮЧИТЕЛНО , ВАЖНО , МЕЖДУГАЛАКТИЧЕСКО , ОЧАКВАНО С ГОЛЯМ ИНТЕРЕС ДЕРБИ - ИТАЛИЯ - НЗ![]()
![]()
браво на БНТ , пак доказаха , че са страшни смешници ... Да пуснат сблъсъка на ТИТАНИТЕ Ппо БНТ САТ .. Освен заблудените италиянски привърженици в България , като онзи първия отгоре , не знам кой друг ще си направи труда да гледа отбора по ръгби на НЗ , срещу слабака Италия .....
Незнам какъв ти е проблема,БНТ съвсем естествено е да дава предимство на СП.Като много българи, и аз ще гледам националите,и ще превлючвам от време на време да видя как се развива Италия-Нова Зеландия.Както казах в една друга тема,на който не му харесва БНТ,да гледа мачовете по някоя чужда телевизия (включително и волейбола),има доста линкове по интернет
проблема е че се казват БНТ Н-то означава, че са национална Б-то би трябвало да е българска. С това си решение обаче показват, че хич не са българска национална, щото сателитния канал не е национален
kacho1914 написа:Cukyens написа:Е така е трябва да се гледа МЕГА , СУПЕР , ТИТАНИЧНОТО , БЛЕСТЯЩО , ЗРЕЛИЩНО , НЕПРЕДВИДИМО , ИНТЕРЕСНО , ГОЛЯМО , ИНТРИГУВАЩО , ЗАШЕМЕТЯВАЩО , НЕПОВТОРИМО , ИЗКЛЮЧИТЕЛНО , ВАЖНО , МЕЖДУГАЛАКТИЧЕСКО , ОЧАКВАНО С ГОЛЯМ ИНТЕРЕС ДЕРБИ - ИТАЛИЯ - НЗ![]()
![]()
Проблема е точно както го описа колегата над мен, а за всички които се правят на толко отворени и искат да следят и футболната среща - има си SKY Sport HD, има и още няколко програми, по които може да се гледа на кабелната мача. А срещата на нац. отбор от световната лига трябваше задЛЪЖнително да се излъчва пряко по БНТ!
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/