Ще се изложим и във волейбола!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Re: Ще се изложим и във волейбола!

Мнениеот tornadoto_96 » 08 юли 2010 13:35

Според мен тези момчета, които са в отбора могат да стигнат до 3-4 място !! Нататък не може ако искат и Бог да извикат. Обаче наистина Пранди е голям специалист и определено работи по-добре с отбора отколкото при Стойчев
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 08 юли 2010 15:09

Стоев сигурно имаш предвид. Стойчев е тренер на Трентино. ;)

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 09 юли 2010 00:10

Защо е това плюене по волейболистите , не ми стана ясно. И да не се класираме какво от това, няма да е краят на света. Нищо страшно няма в това да паднем от Бразилия, макар и вкъщи. А този който не харесва Пранди, моля те повече не пиши в раздел волейбол. Само ми отговори, ТИ познаваше ли някой от тези момчета които той ги направи победители и много водещи отбори се бият за подписите им. Много го плюха като махна Пламен , но явно човека се оказа прав, но не се намери нито един доблестен ПЛЮВАЧ да се извини. Трудно беше в началото, но сега се наслаждавам като ги гледам как играят. Както каза един спец : Волейбола не е само скачай и дигай. Добре че се махна Стоев иначе щяхме да гледаме пореден провал и мъчение.

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 09 юли 2010 00:18

Той автора не знае къде се намира. Мисли Пранди за еквивалент на Вили Вуцов като го гледам. Няма нация която може да се мери във волейбола с Бразилия :!: Колкото до отбора ни - побеждавали сме кубинци,бразилци,руснаци през годините и то по категорични начини.

Ponko

Мнениеот Ponko » 09 юли 2010 00:20

Неутрален написа:Защо е това плюене по волейболистите , не ми стана ясно. И да не се класираме какво от това, няма да е краят на света. Нищо страшно няма в това да паднем от Бразилия, макар и вкъщи. А този който не харесва Пранди, моля те повече не пиши в раздел волейбол. Само ми отговори, ТИ познаваше ли някой от тези момчета които той ги направи победители и много водещи отбори се бият за подписите им. Много го плюха като махна Пламен , но явно човека се оказа прав, но не се намери нито един доблестен ПЛЮВАЧ да се извини. Трудно беше в началото, но сега се наслаждавам като ги гледам как играят. Както каза един спец : Волейбола не е само скачай и дигай. Добре че се махна Стоев иначе щяхме да гледаме пореден провал и мъчение.

Ми сега ако не се класираме няма да е провал така ли?!?!?!?!? :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Encore
Контакти:

Мнениеот Encore » 09 юли 2010 00:26

Ние сме на двете крайности или вдигаме ръцете и сме готови да ни връчат купата,или обявяваме играчите за най-големите некадарници.Играхме абсолютно равностойно на най-добрия отбор в света,но 7% в атака и няколко ключови грешки в посрещането не костваха победата.Не мога да разбера къде е трагедията ....

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 09 юли 2010 00:31

Encore написа:Ние сме на двете крайности или вдигаме ръцете и сме готови да ни връчат купата,или обявяваме играчите за най-големите некадарници.Играхме абсолютно равностойно на най-добрия отбор в света,но 7% в атака и няколко ключови грешки в посрещането не костваха победата.Не мога да разбера къде е трагедията ....

Трябва да бием винаги,защото сме богове. Загубата не е приемлива,била тя и срещу най-добрият отбор в света(та ние сме най-добрите на всичко)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 юли 2010 00:37

Български манталитет... :oops: Българско мислене.... Е, с такива "фенове" скоро нито футблът, нито който и да било спорт ще се оправи... Българска работа му се вика :oops: Днес си Бог, утре ла*но... :oops:

spartakPL
Контакти:

Мнениеот spartakPL » 09 юли 2010 01:01

Такива разбирачи като Понко и прочие нямат и друго занимание освен да плюят. Това е най - лесно! И съм сигурен че такива като него се изявяват като капацитети във всеки спорт когато губим, а през останалото време гледат турски сериали!
Аман от такива фенове! Малоумщината ги погубва много лошо! Толкова ли трябва да сте тъпи, за да не осъзнавате, че самият факт че във волейбола сме световна сила и имаме такива таланти е постигнат без никакви условия? Това нищо ли не ви говори?
Опитаха се да ни убият, но това ни направи по - силни - СПАРТАК ПЛЕВЕН ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 09 юли 2010 01:30

Бижутера написа:какви сделки бе аз никой от националния не съм обиждал или псувал... :mrgreen: :twisted:

Бижутерче, що става бе? :mrgreen: Говореше за някакви мишки, дето се криели... Айде кажи ми за двете 3:0 срещу Холандия. Пак, ако може. :twisted:

Върни се в “Волейбол”