Волейбол: Левски Сиконко - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Re: Волейбол: Левски Сиконко - ЦСКА

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 29 яну 2010 20:41

Не заслужавахме да загубим от армейците.
Може би червените ни победиха, защото имат волейболисти с по-голям опит от тези на сините.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 яну 2010 20:49

Имаше една песен:"Какво му трябва на човека..."Ми какво?Една тъъъънка подкрепа от съдията и толкоз.Току-виж "евробоеца" паднал от едни голобради момчета.Сакън!Няма да се излагаме я!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 29 яну 2010 21:11

blue avalanche написа:Имаше една песен:"Какво му трябва на човека..."Ми какво?Една тъъъънка подкрепа от съдията и толкоз.Току-виж "евробоеца" паднал от едни голобради момчета.Сакън!Няма да се излагаме я!

Хайде стига глупости и аз гледах мача, имаше грешки и в двете посоки! Да ти напомням ли как колко време сте шампиони, и кой е едновременно и президент на федерацията и на клуба?!............. Щото такова нещо по света няма! На мен лично, много ми хареса мача, и щях да се изкефя да беше загубил "фаворита", но в края на краищата това е само една игра! Не трябва да се търси под вола теле!..................

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 яну 2010 22:36

kartago написа:
blue avalanche написа:Имаше една песен:"Какво му трябва на човека..."Ми какво?Една тъъъънка подкрепа от съдията и толкоз.Току-виж "евробоеца" паднал от едни голобради момчета.Сакън!Няма да се излагаме я!

Хайде стига глупости и аз гледах мача, имаше грешки и в двете посоки! Да ти напомням ли как колко време сте шампиони, и кой е едновременно и президент на федерацията и на клуба?!............. Щото такова нещо по света няма! На мен лично, много ми хареса мача, и щях да се изкефя да беше загубил "фаворита", но в края на краищата това е само една игра! Не трябва да се търси под вола теле!..................

Е,като сме били толкова време шампиони,сега,за наказание,трябва да ни "режат",така ли?Президент на Левски-Сиконко е Тихомир Лесев.Цесекарят Заяков също беше президент на БФВ,тъй че...В.Върбанов също беше.И при единия,и при другия сме ставали шампиони,така че не е еднопосочна улицата.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 29 яну 2010 22:38

офф все съдята .а колко пъти свириха некви мрежи на самунев къде ги нямаше. да си ни бяхте били 3 на 0 а не да се оправдавате със съдята сега
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 29 яну 2010 22:50

blue avalanche написа:
kartago написа:

Е,като сме били толкова време шампиони,сега,за наказание,трябва да ни "режат",така ли?Президент на Левски-Сиконко е Тихомир Лесев.Цесекарят Заяков също беше президент на БФВ,тъй че...В.Върбанов също беше.И при единия,и при другия сме ставали шампиони,така че не е еднопосочна улицата.

Аз писах, че никой не ви е рязал, казах ти, гледах мача, водих те в тай-брека, можехте да си вземете мача, няма никакви проблеми! Ти познаваш ли лично Заяков?! Щото аз го познавам и ти казвам, че той е толкова червен колкото и ти!..................Но в момента ми обясни каква е ситуцаията! Кой е президента на "Сиконко" ?.............Доколкото, че сте ставали шампиони и при единия и при другия, мога само да кажа, браво! Така трябва да е!......... Значи, тези хора са поставили волейбола на България, над личните пристрастия! А искаш ли да ти кажа по миналата година, кой беше треньор и на "Левски" и на националния?! И знаеш ли, че на Стоев му даваха 30% от трансферите?! Хайде да не отваряме темата, че толкова мога да ти напиша, че където си има гнилоч, си я има! ................

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 яну 2010 08:45

blue avalanche написа:
kartago написа:

Аз писах, че никой не ви е рязал, казах ти, гледах мача, водих те в тай-брека, можехте да си вземете мача, няма никакви проблеми! Ти познаваш ли лично Заяков?! Щото аз го познавам и ти казвам, че той е толкова червен колкото и ти!..................Но в момента ми обясни каква е ситуцаията! Кой е президента на "Сиконко" ?.............Доколкото, че сте ставали шампиони и при единия и при другия, мога само да кажа, браво! Така трябва да е!......... Значи, тези хора са поставили волейбола на България, над личните пристрастия! А искаш ли да ти кажа по миналата година, кой беше треньор и на "Левски" и на националния?! И знаеш ли, че на Стоев му даваха 30% от трансферите?! Хайде да не отваряме темата, че толкова мога да ти напиша, че където си има гнилоч, си я има! ................[/quote]
По същата логика:кой е спонсор в ШЛ и собственик на ЦСКА?Това къде го има по света?Не съм чул Абрамович или Морати да спонсорират УЕФА.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 30 яну 2010 10:12

blue avalanche написа:По същата логика:кой е спонсор в ШЛ и собственик на ЦСКА?Това къде го има по света?Не съм чул Абрамович или Морати да спонсорират УЕФА.

И това каква връзка има с мача? Или искаш да ни кажеш, че ЦСКА стигна до директните елиминации в Шампионската лига с помоща на съдиите? Просто ме изумявате, когато започнете да вадите от "девет кладенеца вода", само и само да не падате по гръб. Но какво да се учудвам, след като в Левски винаги при загуба се търси вината някъде на друго място , а не и в самите тях. Нима съдията е виновен, че при 14-13 за Левски в петия гейм С.Александров не успя да пробие блокадата и да завърши мача? Пак казвам, браво на Левски за сърцатата игра и раздаването по терена, но си изпуснаха сами шанса. Никой не им е виновен, защото това са реалностите на тоя етап. Радвайте се , че имате толкова млад и амбициран отбор, който неминуемо ще носи успехи, както на Левски така и на България. И спрете да вкарвате злоба и интриги при всяка загуба. Спортът е измислен, да носи радост на хората , а не омраза!

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 30 яну 2010 10:26

ех ех ех .Левскарчетата как се зарадваха на резултат 2:0 и тамън .. ама нямааа :lol: . Армейците показаха защо са номер 1 .

[offtopic]Няма футбол , няма волейбол - съдията все е виновен[/offtopic]
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 яну 2010 10:28

msm написа:
blue avalanche написа:По същата логика:кой е спонсор в ШЛ и собственик на ЦСКА?Това къде го има по света?Не съм чул Абрамович или Морати да спонсорират УЕФА.

И това каква връзка има с мача? Или искаш да ни кажеш, че ЦСКА стигна до директните елиминации в Шампионската лига с помоща на съдиите? Просто ме изумявате, когато започнете да вадите от "девет кладенеца вода", само и само да не падате по гръб. Но какво да се учудвам, след като в Левски винаги при загуба се търси вината някъде на друго място , а не и в самите тях. Нима съдията е виновен, че при 14-13 за Левски в петия гейм С.Александров не успя да пробие блокадата и да завърши мача? Пак казвам, браво на Левски за сърцатата игра и раздаването по терена, но си изпуснаха сами шанса. Никой не им е виновен, защото това са реалностите на тоя етап. Радвайте се , че имате толкова млад и амбициран отбор, който неминуемо ще носи успехи, както на Левски така и на България. И спрете да вкарвате злоба и интриги при всяка загуба. Спортът е измислен, да носи радост на хората , а не омраза!

Ми вие,пък,спрете тръбите наляво и надясно колко "велики" били вашите волейболисти.Щото вчера,като ги гледах срещу младежите на Левски,нищо "велико" не видях.Преи мача,тук в този форум,то не бяха закани,то не бяха подигравки.как щели да ни смачкат,как не знам си кво си.То се видя.И не ми говори за 5-я гейм при 14-13,а ми кажи:откога за удар на топката в крака на Братоев се дава точка?Ей го и тоя тука отгоре-ЦСКА били №1.Вие и миналия сезон така разправяхте(и при мъжете и при жените).

Върни се в “Волейбол”