БЪЛГАРИЯ - Полша
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: БЪЛГАРИЯ - Полша
Полша е една от най големите волейболни нации-населението на страната наброява 40млн и таланти в това отношение не липсват.Имат едно от най силните вътрешни първенства,модерни зали и спортни центрове.Още от 60-те и 70-те волейбола печели слава и медали за страната...Надявам зе да ги победим но недейте да ги отписвате,не и в този спорт!
- mistreated
- Контакти:
valdi написа:Полша е една от най големите волейболни нации-населението на страната наброява 40млн и таланти в това отношение не липсват.Имат едно от най силните вътрешни първенства,модерни зали и спортни центрове.Още от 60-те и 70-те волейбола печели слава и медали за страната...Надявам зе да ги победим но недейте да ги отписвате,не и в този спорт!
Никой не ги отписва, просто категорично са по-лек съперник за нас от Русия. Няма смисъл изобщо да ги сравняваме.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:valdi написа:Полша е една от най големите волейболни нации-населението на страната наброява 40млн и таланти в това отношение не липсват.Имат едно от най силните вътрешни първенства,модерни зали и спортни центрове.Още от 60-те и 70-те волейбола печели слава и медали за страната...Надявам зе да ги победим но недейте да ги отписвате,не и в този спорт!
Никой не ги отписва, просто категорично са по-лек съперник за нас от Русия. Няма смисъл изобщо да ги сравняваме.
Категорично по лек..добре ще видим

Трябва да ги бием
България и русия изиграха един кратък и тактически мач помежду си. Нямаше значение кой ще падне или ще бие, просто мача беше за този който вземе първия гейм и мача приключва 3:0.
много правилна тактика и на двата отбора да си съхранят силите за полуфинала.
Дано само да не се получи отпускане в отбора в което не вярвам много много, но мисля че на 99% ще смачкаме Полша.
много правилна тактика и на двата отбора да си съхранят силите за полуфинала.
Дано само да не се получи отпускане в отбора в което не вярвам много много, но мисля че на 99% ще смачкаме Полша.
Единствения път в който видях поляците да бъдат мачкани беше финала на световното с Бразилия но тогава те бяха dream-team,правеха каквото си поискат..Трудно може Полша да бъде премачкана,бъдете оптимисти не фантазьори 

да май думата е силна.. 

nikawr написа:да май думата е силна..
Цяла България ще се радва на победа..няма значение дали поляците сме ги смачкали или е било битка за всяка педя терен..победата ни изтрелва на финал,където нищо ама нищо не се знае,колкото и силна да е Русия,финалния мач винаги се различава от останалите..

Май след високопарните думи за "големия" италиански треньор Пранди идва време за отрезвяване !
Дано не съм прав, но този филм вече сме го гледали - гръмки победи, силна игра и накрая медали НЯМА !!!
Както футболът е игра на голове, така и волейбола за България е игра на титли и медали ! В този спорт отдaвна би трябвало да сме надскочили фазата - голяма радост, че сме били някой силен отбор ! Тук за успех вече трябва да се броят титла или медали ! Другото сме го гледали и сме свикнали с него !
Все пак, дано победим утре ! Лично аз съм песимист обаче, защото Полша е труден противник за нас ! Срещу тях просто не умеем да играем ...
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
marmi52 написа::mrgreen:
Май след високопарните думи за "големия" италиански треньор Пранди идва време за отрезвяване !
Дано не съм прав, но този филм вече сме го гледали - гръмки победи, силна игра и накрая медали НЯМА !!!
Както футболът е игра на голове, така и волейбола за България е игра на титли и медали ! В този спорт отдaвна би трябвало да сме надскочили фазата - голяма радост, че сме били някой силен отбор ! Тук за успех вече трябва да се броят титла или медали ! Другото сме го гледали и сме свикнали с него !
Все пак, дано победим утре ! Лично аз съм песимист обаче, защото Полша е труден противник за нас ! Срещу тях просто не умеем да играем ...
Прав си да..но България и да загуби Пранди си остава Пранди,Матей си остава Матей..С това поколение медали и успехи ще имаме аз съм сигурен!