България - Чехия (Официална тема )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: България - Чехия (Официална тема )

Мнениеот POPCORN » 06 сеп 2009 12:50

DamonHill написа:
POPCORN написа:
DamonHill написа:Според мен трябва да си започнем с титулярите от последните два мача и при благоприятно развитие в първия и началото на втория сет да влязат останалите в игра. По този начин хем няма да подценим мача и ще поведем сериозно, хем ще има шанс за почивка на титулярите.

прав си ама то утре пак е почивка братле :lol:

;) Аз много добре знам, че утре е почивка. И все пак 8 мача в 10 или 11 дни не ми се вижда лесна работа. Всеки спестен гейм е от значение. Трябва малко и в перспектива да мислим.

абе така си е ама ние сме БЪЛГАРИЯ !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 сеп 2009 12:52

Струва ми се, че няма да вземем чиста победа тази вечер. Все още в някои геймове, нашите играят разсеяно......а и чехите не са толкова слаби колкото си мислят някои ! Разбира се, абсурд е да ни бият.....но все пак топка е......от женски род ! :lol:
Сега сериозно.....очаквам повече минути игра, на момчетата които са играли малко досега, или на тези които въобще не са влизали все още. Разбира се, с оглед на търсената победа, не би трябвало да има прекалено големи "експерименти" със състава и играта.
Прогноза: 3-1 !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 06 сеп 2009 12:58

THE G.A.M.E написа:Струва ми се, че няма да вземем чиста победа тази вечер. Все още в някои геймове, нашите играят разсеяно......а и чехите не са толкова слаби колкото си мислят някои ! Разбира се, абсурд е да ни бият.....но все пак топка е......от женски род ! :lol:
Сега сериозно.....очаквам повече минути игра, на момчетата които са играли малко досега, или на тези които въобще не са влизали все още. Разбира се, с оглед на търсената победа, не би трябвало да има прекалено големи "експерименти" със състава и играта.
Прогноза: 3-1 !

Разлика между България, Русия, Сърбия и останалите има, но тя въобще не е такава, че да сме спокойни за всеки мач с тези отбори. Това е абсурд, едва ли някой си го мисли. Ако не сме сериозни и повече от гейм могат да ни вземат. Аз обаче вярвам, че са напълно концетрирани всички в нашия отбор и очаквам чиста победа.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 06 сеп 2009 13:00

Аз мисля че ще започнем почти със същия състав и евентуално натрупвайки по няколко точки преднина във всеки гейм Пранди ще пуска някои от резервите като братята Братоеви, Цветан Соколов, Теодор Тодоров, Методи Ананиев, Краси Гайдарски и евентуално второто либеро - Влади Иванов. Но всъщност все още незнам кои двама ще отпаднат от групата за днешния мач.

Cateye
Контакти:

Мнениеот Cateye » 06 сеп 2009 13:18

Здравейте :) Искам да попитам, някой има ли представа КОГА и по КОЯ телевизия ще бъде излъчен мачът довечера, тъй като днес, както на всички горди българи ни е ясно, че е денят на Съединението, и БНТ 1 традиционно предава зарята послучай празника.... :roll:

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 06 сеп 2009 13:51

POPCORN написа:
love_hurts написа:Само да попитам нещо за победа с 3-0 не се ли дават три точки(загубилия 0). Защото като гледах БНТ след мача с и Италия класирането имаше вида:
България-5
Сърбия-1
Италия-0
Чехия-0

За победа се дават 2 точки за загуба 1 точка!Няма значение геймовете :lol:

Помисли и ще видиш ,че не си прав. Не може да имаме 5 точки ,щом за победа се дават 2 (като ти казваш ,че няма значение геймовете). Геймовете имат значение и момчето ти го е казало много правилно. След мача с Италия класирането беше така:
България-5
Сърбия-1
Италия-0
Чехия-0
Как мислиш ,че ще имаме 5 точки от 2 мача. Ми логично. Бием 3-0 Италия и получаваме 3 точки. 3 точки се получават при победа с 3-0 или 3-1. Бием 3-2 Сърбия и получаваме 2 точки ,като сърбите съответно получават една. :)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 06 сеп 2009 14:02

kanar4o написа:
POPCORN написа:
love_hurts написа:Само да попитам нещо за победа с 3-0 не се ли дават три точки(загубилия 0). Защото като гледах БНТ след мача с и Италия класирането имаше вида:
България-5
Сърбия-1
Италия-0
Чехия-0

За победа се дават 2 точки за загуба 1 точка!Няма значение геймовете :lol:

Помисли и ще видиш ,че не си прав. Не може да имаме 5 точки ,щом за победа се дават 2 (като ти казваш ,че няма значение геймовете). Геймовете имат значение и момчето ти го е казало много правилно. След мача с Италия класирането беше така:
България-5
Сърбия-1
Италия-0
Чехия-0
Как мислиш ,че ще имаме 5 точки от 2 мача. Ми логично. Бием 3-0 Италия и получаваме 3 точки. 3 точки се получават при победа с 3-0 или 3-1. Бием 3-2 Сърбия и получаваме 2 точки ,като сърбите съответно получават една. :)

Моля ви, преди да пишете такива неща се подгответе малко, защото говорите глупости. Ето ти възможно най-официялния сайт - на CEV. От това по-достоверна информация няма как да има:
http://www.cev.lu/mmp/online/website/ma ... 32_EN.html

2 точки за победа, 1 точка за загуба, както винаги е било. Само в лигата тази година FIVB направи експеримент с новата система.

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 06 сеп 2009 14:08

DamonHill написа:2 точки за победа, 1 точка за загуба, както винаги е било. Само в лигата тази година FIVB направи експеримент с новата система.

Айде изтъкни ми една адекватна причина ,защо имахме 5 точки тогава ?!?
Изображение

Изображение

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 06 сеп 2009 14:13

Защото беше сгрешено класирането, което беше показано по БНТ.
България има две победи и 4т. ТОВА Е!!!

Върни се в “Волейбол”