България-Русия/2-ри мач/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- to6kata1912
Re: България-Русия/2-ри мач/
Честито на руснаците!!! При победа с 3:0 накъдето си отиват нещата отиват в Белград. А за нас остава утехата през август и септември и дано там направим нещо
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!
- Lord of memories
- Контакти:
Lord of memories написа:Да си беше свършил навремето Хитлер работата пред Москва....
Аве ти верно си малоумен !!!!!
- Lord of memories
- Контакти:
Не разбирате ли,че отбор не се гради с 1 мач.Трябват 2 до 3 години.Не може от рас да бием всеки.Новият треньор си има нови разбирания и трябва време докато ги наложи.Този мач не сме го продали,просто нашите се разочароваха след като вчера загубиха толкова тъпо.Волейболистите са интелигентн хора,како казаха и вчера,и надали ще се продадат,особено щом играят за България.Тази Световна Лига беше с цел да се обиграе състава и наистина тази година изпробвахме всички,за разлика от предишни години.Дано има и резултати наесен или ако не тогава,то догодина.Аз все пак съм българин и ще си подкрепям отбора,въпреки загубите.Така е вспорта,единият пъ печелиш,другия път губиш.Ще дойде и нашето време.Дано е възможно най-скоро 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Олеле вие, ще се изпокарате тука е. На никой българин не му е хубаво,че падаме с по 3-0. Нито на лорда,нито на мен, нито на някой друг в този форум.И мене също ме боли. Ако не виждате ние изобщо не показваме хъс за игра, след като нямаме шансове за класиране. Гадно е, но какво да направя? Може би наще са се разочаровали от вчерашния мач. Но просто,вече в световните квалификации,ще си проличи колко струваме! Там не мисля че имаме право на грешки.
[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center][center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Паднахте това е, много исках да победим днес 
SkArY_9 написа:Паднахте това е, много исках да победим днес
За съжаление всички искахме и ни боли,но такава е истината
Както казах и по-горе,надявам се,че ще дойде и нашето време

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- Lord of memories
- Контакти:
0007 написа:SkArY_9 написа:Паднахте това е, много исках да победим днес
За съжаление всички искахме и ни боли,но такава е истината![]()
Както казах и по-горе,надявам се,че ще дойде и нашето време
То няма да е кой знае какво и като дойде, тъй като ще сме се изпосасипали от неуспехите до тогава.
GGMU