Анкета. Подкрепяте ли Стойчев и Казийски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Подкрепяте ли Стойчев и Казийски?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

parvanoff
Контакти:

Re: Анкета. Подкрепяте ли Стойчев и Казийски?

Мнениеот parvanoff » 31 юли 2012 17:37

grasiani написа:E кому са нужни такива анкети-глупащина пълна, ами референдум не искаш ли,как има такива хора вместо да се радват на победата се занимават с интриги айде заключвайте този боклук сееш разединение.Отвратителна работа.

А вие не бяхте ли същите преди месец? Има една поговорка и е хубаво да я знаеш в живота-когато посочиш някого с пръст не забравяй, че останалите три сочат теб!!! И затова точно ти да казваш тези думи е меко казано лицемерие!
Иначе не ги подкрепям по никакъв начин, но сега не е моментът да се злобее и да се всяват отново раздори-кой бил с тях и кой бил против тях...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 31 юли 2012 17:43

marmi52 написа:
mimi29 написа:от къде ги знаеш тези неща запознат ли си вътре от кухнята на волейбола

8-)

Пак ще кажат някои, че се опитвам да стана център на внимание, ама като ме питаш съм длъжен да ти отговоря и да обоснова мнението си.
Лично финансовият министър Симеон Дянков обяви след финансовата проверка на Волейболната федерация, че там има огромни проблеми.
Ето ти линк: http://topsport.ibox.bg/news/id_1066225252

Другото го знаят всички:
1. Скандалите около женския национален отбор по волейбол с есемесите съдържащи секс-покани
2. Служебния шампион излъчен тази година в клубното ни първенство.
3. Бягството на капитанът Пламен Константинов от Олимпиадата в Пекин по личното нареждане на Данчо Лазаров.
4. Предизвиканата загуба от Германия в решаващия мач на турнира в София това лято, при която част от играчите играха симулативно, за да бъде сменен треньора Радостин Стойчев ... Знае се по чие нареждане !
5 Нито едно първо място за 16 години управление на Данчо Лазаров, въпреки че имахме изключителни отбори поне на два пъти.
6. Скандалите около мъжкият национален отбор по волейбол на България.
7. Арогантното отношение на Данчо Лазаров към феновете, които му искаха оставката ...
.....

Това малко ли е ? ....
Е, как да останат Радо, Матей и Андрей при това положение ???? :roll:

[offtopic]Отново пълни измишльотини-не ви ли писна да ги пишете?
1. За секскандалите са виновни треньори!
2. За служебните шампиони са виновни самозабравили се шефове!
3. Имаше съмнения за допинг-никой няма да рискува да ни изхвърлят от Олимпиадата, заради един играч!
4. Абсолютна простотия-естествено, че нямаш никакви доказателства!!!
5. Някога да сме имали първо място?
6. За скандалите са виновни въпросните двама индивиди!
7. За това е виновен-няма право да обижда хората, въпреки че наистина е простотия по време на мач да се искат оставки, но никой няма право да обижда такава голяма група хора...[/offtopic]
само Левски и България

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 31 юли 2012 17:44

Не ги подкрепям, те поставиха еготата си и личните си амбиции над интересите на целия отбор, което е недопустимо. България на Найденов ми харесва много повече от България на Стойчев :!: Бас държа, че Казийски съжалява много, че не взе участие днес в страхотната победа над Полша ;)
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 31 юли 2012 17:48, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 31 юли 2012 17:46

1913 написа:100 % подкрепям и двамата в желанието им да се борят с тумора, унищожаващ волейбола в страната от 15 години. Това не означава, че не стискам палци на останалите момчета, които днес играха много добре и заслужено победиха силните поляци.

Гати тумора! За 15 години унищожиха волейбола и го вкараха в най-богатата лига, юношите играят финали и полуфинали на световни и европейски. Гати унищожението.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 31 юли 2012 17:48

parvanoff написа:
marmi52 написа:
8-)

Пак ще кажат някои, че се опитвам да стана център на внимание, ама като ме питаш съм длъжен да ти отговоря и да обоснова мнението си.
Лично финансовият министър Симеон Дянков обяви след финансовата проверка на Волейболната федерация, че там има огромни проблеми.
Ето ти линк: http://topsport.ibox.bg/news/id_1066225252

Другото го знаят всички:
1. Скандалите около женския национален отбор по волейбол с есемесите съдържащи секс-покани
2. Служебния шампион излъчен тази година в клубното ни първенство.
3. Бягството на капитанът Пламен Константинов от Олимпиадата в Пекин по личното нареждане на Данчо Лазаров.
4. Предизвиканата загуба от Германия в решаващия мач на турнира в София това лято, при която част от играчите играха симулативно, за да бъде сменен треньора Радостин Стойчев ... Знае се по чие нареждане !
5 Нито едно първо място за 16 години управление на Данчо Лазаров, въпреки че имахме изключителни отбори поне на два пъти.
6. Скандалите около мъжкият национален отбор по волейбол на България.
7. Арогантното отношение на Данчо Лазаров към феновете, които му искаха оставката ...
.....

Това малко ли е ? ....
Е, как да останат Радо, Матей и Андрей при това положение ???? :roll:

[offtopic]Отново пълни измишльотини-не ви ли писна да ги пишете?
1. За секскандалите са виновни треньори!
2. За служебните шампиони са виновни самозабравили се шефове!
3. Имаше съмнения за допинг-никой няма да рискува да ни изхвърлят от Олимпиадата, заради един играч!
4. Абсолютна простотия-естествено, че нямаш никакви доказателства!!!
5. Някога да сме имали първо място?
6. За скандалите са виновни въпросните двама индивиди!
7. За това е виновен-няма право да обижда хората, въпреки че наистина е простотия по време на мач да се искат оставки, но никой няма право да обижда такава голяма група хора...[/offtopic]

8-)

С други думи - всички други са виновни - треньори, състезатели и фенове, само Данчо Лазаров е чист като сълза на кошута ? ... :lol: :lol: :lol:
Това ми звучи като едно време: "Той Тодор Живков е добър човек, ама другите край него го подвеждат".
Няма такива работи ! Когато управляваш държава еднолично - ТИ носиш вина за всичко, което се случва в нея !
Когато управляваш Федерация - също !!! 8-)
Последна промяна от marmi52 на 31 юли 2012 17:51, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 31 юли 2012 17:49

marmi52 написа:
8-)

С други думи - всички други са виновни - треньори, състезатели и фенове, само Данчо Лазаров е чист като сълза на кошута ? ... :lol: :lol: :lol:

Вземи напиши нещо смислено бре-кажи защо не са виновни, кой е виновен и защо-не ми говори общи приказки. Някъде да съм казал, че Лазаров е чист като сълза? Сигурно е трудно да забележиш, че по последната ти точка съм казал, че е виновен? ;)
само Левски и България

Nasko 1
Контакти:

Мнениеот Nasko 1 » 31 юли 2012 17:52

Не ги подкрепям. Сега съм двойно по-радостен от гръмката победа срещу Полша, защото им доказахме, че България може и без тях. Дори нещо повече, ако Жеков и Казийски бяха на полето, а Стойчев треньор щяхме да паднем със сигурност от Полша, защото с тях сме по-лесно разгадаеми за противниците си.
В отбора останаха само истинските мъже! Да живее България ! :!: :!: :!:

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 31 юли 2012 17:56

parvanoff написа:
marmi52 написа:
8-)

Вземи напиши нещо смислено бре-кажи защо не са виновни, кой е виновен и защо-не ми говори общи приказки. Някъде да съм казал, че Лазаров е чист като сълза? Сигурно е трудно да забележиш, че по последната ти точка съм казал, че е виновен? ;)

8-)

Какво да ти напиша повече ? :roll:
Дори само фактът, че прогони най-добрия клубен треньор в света и най-добрия нападател в света, които за наше щастие са българи е достатъчен, този човек да си вземе шапката и да се махне от българския волейбол завинаги !
Момчетата днес играха за БЪЛГАРИЯ, а не за Данчо Лазаров ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 31 юли 2012 18:01

marmi52 написа:
parvanoff написа:
marmi52 написа:
8-)

8-)

Какво да ти напиша повече ? :roll:
Дори само фактът, че прогони най-добрия клубен треньор в света и най-добрия нападател в света, които за наше щастие са българи е достатъчен, този човек да си вземе шапката и да се махне от българския волейбол завинаги !
Момчетата днес играха за БЪЛГАРИЯ, а не за Данчо Лазаров ! ;)

Продължаваш нищо да не казваш. Мисля, че му предложиха на Стойчев да се върне или греша? Дори след преценката, която е напълно резонна, че не направи нищо с националния ни отбор и заради него се наложи да се дават стотици хиляди евро от нашите джобове и ги дадоха, а той дори това не уважи, не уважи и публиката... Най-добрият нападател в света кой го е гонил не разбрах? Аз доколкото знам той каза, че няма да играе за национала на България-да уточня на България, а не на Лазаров?!? Така че поредният ти "факт" се оказва пълно плюване, което не отговаря на истината... Както и повечето "факти" на плювачите... те затова са плювачи, защото не критикуват градивно, а плюват за самото плюване без значение дали фактите се покриват с техните мнения...
само Левски и България

Потребителски аватар
Краставичарят Ганчо
Контакти:

Мнениеот Краставичарят Ганчо » 31 юли 2012 18:03

Стойчев, Казийски и Жеков направиха курвенски номер, с който целяха да провалят националния отбор по волейбол. Нека сега си хапят пръстите от яд, защото се видя, че без тях България е дори по-силна.
На стар краставичар краставици не продавайте !

Върни се в “Волейбол”