Световна Лига 2012 - Равносметката

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Световна Лига 2012 - Равносметката

Мнениеот L_Messi » 08 юли 2012 12:37

za nas e toj religiq написа:След като всички пишете ЛИЧНИ борби , обосновете се ! Кои са тези лични борби ? Какво точно печелят с това да не участват на финали на световна лига и олимпиада ? Ще вземат медали от форумите , с неучастието си , или ще получат купища пари ?Ще се радвам ако дадеш някакъв логичен отговор ? Единственото което получават отстоявайки позицията си е обиди , от не разбрали ситуацията господа!
...
Добре де ти си третия човек който питам . КОИ СА ТЕЗИ ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ Какво печелят от цялата ситуация , спортист който не играе и треньор който не работи ?

Личните им борби (срещу Лазаров), макар и да са с добри намерения, доведоха до разпадането на отбота, ей затова ме е яд най-много. Дано не ме разбирате погрешно - не се опитвам да защитавам Лазаров и ко.
Това, което Стойчев, Казийски и Жеков (за него в по-малка степен, разбира се) "печелят" от неучастието си точно сега, е че водят тази битка в най-подходящия за тях момент - когато нямат ангажименти с клубните си отбори. Ако го бяха повели тези "лични борби" през есента, тогава можеше да кажеш, че жертват нещо и щеше да си прав, защото тогава наистина щяха да жертват кариерата и името си в клубните си отбори, с които са постигнали най-големите си успехи. Но те избраха да жертват участието си в националния отбор, а по този начин пожертваха и самия отбор, точно когато имаше най-голяма нужда от тях. И го направиха, защото се опасяваха, че при евентуални неуспехи в СЛ и ОИ, нямаше да получат подкрепа от обществеността.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 08 юли 2012 12:37

Странджата написа:Е, и каква стана тя сега - и едните, и другите са маскари, ама келепир има в тая работа. И като беше се запазило статуквото в името на "майка България", какво щеше да стане с това представяне на пореден турнир? Ами да бяхме се представили ние, а не отборът, да бяхме пяли, да бяхме напълнили залата , облечени с фанелки в трите цвята, да бяхме се забавлявали като едни ирландци, да речем, - а то - залата празна, ругатни и обиди и какво ли не още. Щото и това е част от представянето - и то наше, а не на тези, които са "предопределени" да играят за нашата гордост. Не че гордостта е его ....

За залата да не говорим , мене лично ме е срам че не можем да я напълним на домакински полуфинал в най комерсиалния турнир :oops: Убеден съм че където и да беше финала и родния им отбор играеше полуфинал , не само щеше да е пълна , а щеше да има и още толкова пред залата ! СРАМ , СРАМ , СРАМ :!:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 08 юли 2012 12:39

stn написа:С Матей, без Матей все сме си на едно ниво - топ 6.

Абе не си прав да ти кажа... С Матей можем да загубим един мач от 5 срещу Словакия, Финландия, Словения и други средно силни тимове. Без него обаче, това ще става все по-често... Овкусяването на салата я прави прави толкова вкусна... Другото е просто сбор от зеленчуци комбинирани по определен начин ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 08 юли 2012 12:44

Ами скоро няма да видим проява от такъв ранг - и това сигурно пак ще бъде приписано на "предатели". Елементарни неща не бяха направени - нито медии напомпаха самочувствието ни, че сме домакини, а не че ще бъдем победители, нито организация някаква на такава проява, която ни показва пред света, нито даже и форумни борци за това, да покажем България с главни букви, а не нейния волейболен отбор. После сме били бедни и нещастни. Пак си спомням ирландците - що бира се изпи и що песни се изпяха, и сега всички говорят за тях, а не за отбора им.
И за това тези, които пишат за България, да си помислят какво означават с тази дума.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 08 юли 2012 12:55

L_Messi написа:
za nas e toj religiq написа:След като всички пишете ЛИЧНИ борби , обосновете се ! Кои са тези лични борби ? Какво точно печелят с това да не участват на финали на световна лига и олимпиада ? Ще вземат медали от форумите , с неучастието си , или ще получат купища пари ?Ще се радвам ако дадеш някакъв логичен отговор ? Единственото което получават отстоявайки позицията си е обиди , от не разбрали ситуацията господа!
...
Добре де ти си третия човек който питам . КОИ СА ТЕЗИ ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ Какво печелят от цялата ситуация , спортист който не играе и треньор който не работи ?

Личните им борби (срещу Лазаров), макар и да са с добри намерения, доведоха до разпадането на отбота, ей затова ме е яд най-много. Дано не ме разбирате погрешно - не се опитвам да защитавам Лазаров и ко.
Това, което Стойчев, Казийски и Жеков (за него в по-малка степен, разбира се) "печелят" от неучастието си точно сега, е че водят тази битка в най-подходящия за тях момент - когато нямат ангажименти с клубните си отбори. Ако го бяха повели тези "лични борби" през есента, тогава можеше да кажеш, че жертват нещо и щеше да си прав, защото тогава наистина щяха да жертват кариерата и името си в клубните си отбори, с които са постигнали най-големите си успехи. Но те избраха да жертват участието си в националния отбор, а по този начин пожертваха и самия отбор, точно когато имаше най-голяма нужда от тях. И го направиха, защото се опасяваха, че при евентуални неуспехи в СЛ и ОИ, нямаше да получат подкрепа от обществеността.

Аргументите ти са смешни ! Посочи един спортист или треньор който не мечтае за медал от лигата или олимпиада ? Момента го избра федерацията с нейните действия :!: Замислял ли си се как щяха да стоят нещата ако федерацията си беше свършила работата и работеше за интереса на отбора ? Всичко което се случва е последица от ТЕХНИТЕ действия ! Тези хора жертват мечтите си , и труда който са вложили през годините за едно по добро бъдеще ! Мен не ме блазнят медали ! Както виждаш и те са готови да ги пожертват в името на правдата :!: Един медал нямаше да оправи положението във волейбола ни ! Всички щяхме да сме радостни ако го бяхме взели , но ако това беше станало по нормален начин , след работа на федерация , играчи и публика ! А не въпреки всичко и всички !

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 08 юли 2012 12:58

Някой ако си е мислел че ще играем финал или че ще станем първи,или гледа отскоро националният ни отбор или е прекалено голям оптимист.Да винаги сме имали добър отбор,с много ярки имена в него,но не сме тим за големи мачове.Все малко не ни е достигало да се наредим до световните сили във волейбола.Тук спортисти, деятели,журналисти,фенове налагат една фалшива реалност,едва ли не винаги сме готови за 1-то място,което както се оказва няма нищо общо с действителността.Вече си мисля дали ще бъдем начело със Стойчев,Стоев,Пранди,Найденов няма кой знае какво значение,дори и да играеха Казийски ,Жеков или някое друго име резултата щеше да е същият,просто потенциала и възможностите ни са такива които стигат винаги най много за 3 място.Так че да бъдем реалисти и не искаме от нашия волейболен отбор невъзможни неща,така по добре ще приемаме загубите не с такива драми.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 08 юли 2012 13:08

Всички са виновни според мен - като почнем от Матей, Радо и Андрей и стигнем до федерацията...това е положението, о*рахме всичко типично по български. Жалко, само се надявам това да не е краят на волейбола у нас...
Само Левски!

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 08 юли 2012 13:23

8-)

Само да попитам: Вие, защитниците на Данчо Лазаров олигофрени ли сте или само се правите на такива ?!?
Сериозно го питам ! Защото нормален човек няма как да преиначава така нещата, че да изкарва Матей и Радо виновни.
Всички помним откъде тръгна скандала - нагласената загуба от Германия, с която се целеше Стойчев да бъде дискридитиран и уволнен. В този мач - Владо Николов, Пламен Пенчев и още поне 1 от волейболистите ни играха симулативно по поръчка на инженер Данчо Лазаров и кликата му.
Целият народ очакваше победа в този турнир. Три гръмки победи в първите три мача от групата с по 3:0 и после ... изненадваща загуба от Германия и отпадане.
Даже и заместник на Радо Стойчев бяха подготвили в лицето на Пранди, ама бурно освиркан след дни в залата, италианеца сам се отказа да става за резил.
Напомням на късопаметните, че две седмици по-късно бихме същата Германия, но в Германия с 3:1 !!!
Питам : Кой е виновен тогава ?!? Не са ли виновни тези, които подготвиха и сътвориха този цирк, изплювайки се в лицето на целия български народ ?!?
С какво е виновен треньора ? И хайде не ми казвайте, че не било така, защото инженерчето не за пръв път ги дроби такива интриги. Помним Олимпиадата в Пекин и заповедта на Данчо Лазаров към капитана по онова време Пламен Константинов да напусне олимпийското село и да изостави съотборниците си.
А за секс-скандалите в женския ни национален волейболен отбор забравихте ли ?
А за служебния шампион във вътрешното ни първенство ?
Дори министър Дянков призна, че при направената финансова проверка на БФВ са открити множество злоупотреби и нередности ....
Това не е управителен съвет, а шайка бандити, които използват най-добре финансирания от държавата у нас спорт за лично обогатяване !!! Начело на тази шайка стои инж. Данчо Лазаров !
Как да играе Матей при тези ? Как да остане Радо Стойчев треньор ?
Радо е като Пеп Гуардиола във волейбола, а Матей е като Кристиано Роналдо ... Знае ги целия волейболен свят ...
Да стават съучастници на тази шайка негодници ли искате ? В името на България ? ... Ами, точно в името на България трябва да има чистка във волейболното бунище наречено БФВ !!!
Последна промяна от marmi52 на 08 юли 2012 14:14, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 08 юли 2012 13:32

Странджата написа:Ами скоро няма да видим проява от такъв ранг - и това сигурно пак ще бъде приписано на "предатели". Елементарни неща не бяха направени - нито медии напомпаха самочувствието ни, че сме домакини, а не че ще бъдем победители, нито организация някаква на такава проява, която ни показва пред света, нито даже и форумни борци за това, да покажем България с главни букви, а не нейния волейболен отбор. После сме били бедни и нещастни. Пак си спомням ирландците - що бира се изпи и що песни се изпяха, и сега всички говорят за тях, а не за отбора им.
И за това тези, които пишат за България, да си помислят какво означават с тази дума.

Ами как да напомпат самочуствието като всички медии се занимаваха с проблемите на тези четеримата
. Нима Радо незнаеше че договора не се изпълнява както трябва много преди злополуч ия мач с германия едвали. Този мач си го загуби само той и никой друг.За мен конфликта е търсен и от двете страни.Лазаров пре спокойно можеше да излезе след този мач и да каже" нищо не е станало вземаме другата квалификация исе класираме" ,а той почна да се обеанява че радо не се е справил.А за самочуствието ние никога сме го нямали.Това самочуствие трябваше да дойде от тези играчи и треньори които са ставали европейски и световни клубни шампиони.Аз така ги виждам нещата и на никой не налагам мнение.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 08 юли 2012 13:33

Почти не пиша по темите за волейбола, въпреки че не изпускам мач и много харесвам този спорт. За жалост по български разбихме най-добрия колективен спорт у нас и това е факт.

Към всички, които кълнат или не харесват Радо. Еми.........назначиха го за треньор, после го уволниха. Три дни нямахме треньор, а Любо Ганев за пъчеше по БТВ и обясняваше колко верно е това решение на федерацията. Решението бе такова, но само временно: Обаче........се оказа, че заместника на Радо не ще и да чуе за националния ни отбор /италианц-а/ Веднага предварителен договор с Мартин Стоев, за когото Матай каза, че това е най-слабия треньор, който го е тренирал..........Вълна от недоволство и спешна среща с Бат Бойко. Тогава Любака пак излезе и каза: Да се върне Матей, да ни класира и да заминава, щом иска. Е........Радо Стойчев и Матей Казийнски излязоха по-българи от всички, върнаха се, класираха отбора и се оттеглиха. Сега...........пак псувни: ама защо са си тръгнали?

Аз ще Ви кажа, защото г-н инжинера си мисли, че БСП е още на власт и той коли и беси, както е било преди 20г. - затова ги няма хората, които са печелили титли и са стигали върховете на СВЕТОВНИЯ волейбол.

Върни се в “Волейбол”