СЛ: България - САЩ 0-3 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: СЛ: България - САЩ | 06.07.2012
2-3 би трябвало да се договорят -ако бяха други отбори щях да съм сигурен то и САЩ нямаше да се класират ако Италия не им бяха дали мача -4 гейм беше пълна комедия но при нащте е тъмна индия
pesho_1913 написа:Абе, пичове.. Какви сметки, какви 5 лева? Бой по тъпите хамериканци и т'ва е. Който и опонент да ни се падне, няма да е лесно. Понякога е по-добре да се падне по-труден съперник, защото падне ли се този, който е искан, започва едно подценяване от типа: '' Тея са по-слаби от онея, ще ги бием.'' .. Ама след мача гледат като наакани.
Който и опонент да се падне на полуфиналите, мисълта трябва да е една.. Блъскане по каските!!!
Като цяло си прав, но само като цяло !
Как може Бразилия винаги да се тарикатят и да побеждават накрая, а ние да не можем и винаги да избираме трудното? Нямам предвид сегашното издание на СЛ. Миналата година, по точно този начин, се паднахме с Русия и те естествено ни биха, както си знаят...
[center]1914[/center]
-
raikonen22
- Контакти:
Утре мисля да пътувам за София за мачовете от полуфиналната фаза, дали има билети за утрешния мач на нашите свободно на касите? Надявам са да не е изкупено вече всичко. Който има инфо, моля да сподели.
- pesho_1913
- Контакти:
Без име написа:pesho_1913 написа:Абе, пичове.. Какви сметки, какви 5 лева? Бой по тъпите хамериканци и т'ва е. Който и опонент да ни се падне, няма да е лесно. Понякога е по-добре да се падне по-труден съперник, защото падне ли се този, който е искан, започва едно подценяване от типа: '' Тея са по-слаби от онея, ще ги бием.'' .. Ама след мача гледат като наакани.
Който и опонент да се падне на полуфиналите, мисълта трябва да е една.. Блъскане по каските!!!
Като цяло си прав, но само като цяло !![]()
Как може Бразилия винаги да се тарикатят и да побеждават накрая, а ние да не можем и винаги да избираме трудното? Нямам предвид сегашното издание на СЛ. Миналата година, по точно този начин, се паднахме с Русия и те естествено ни биха, както си знаят...
Е, да.. Но пък поради тази причина не харесвам бразилците. Сметкаджийски отбор са. Представи си какво щеше да се случи, ако се бяха издънили след всичките си сметки.. Пълна какафония!
Иначе случаят е такъв, че според мен е едно и също дали ще се паднем с Куба, или с Полша. Няма да ни е по-лесно със сигурност и поради тази причина трябва да излезем днес и да разбием американците.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
raikonen22 написа:Утре мисля да пътувам за София за мачовете от полуфиналната фаза, дали има билети за утрешния мач на нашите свободно на касите? Надявам са да не е изкупено вече всичко. Който има инфо, моля да сподели.
Би трябвало да има билети. Ако искаш да ти е сигурно, вземи си билети от тук - http://www.eventim.bg/bg/bileti/world-l ... mance.html
Не мисля, че едно и също с кой ще се паднем.
Полша в момента са по-силния отбор и в момента го доказват срещу Куба.
А и няма да се уплашат от публиката.
Наистина последните мачове ги победихме,
но в момента са по-добри от нас (особено като сме без Казийски),
затова е по-добре да ги срещнем, дай Боже на финала.
Куба са неопитен отбор и доста лабилни на флот сервис,
а ние имаме много добри изпълнители в този елемент.
Извода е, че трябва да бием или поне да вземем точка в днешния мач със САЩ.
Това е моето мнение
Полша в момента са по-силния отбор и в момента го доказват срещу Куба.
А и няма да се уплашат от публиката.
Наистина последните мачове ги победихме,
но в момента са по-добри от нас (особено като сме без Казийски),
затова е по-добре да ги срещнем, дай Боже на финала.
Куба са неопитен отбор и доста лабилни на флот сервис,
а ние имаме много добри изпълнители в този елемент.
Извода е, че трябва да бием или поне да вземем точка в днешния мач със САЩ.
Това е моето мнение
Според мен и срещу Куба, и срещу Полша ще е еднакво трудно - традиционно трудно играем с тях, според мен кубинците не си дават много зор днес срещу поляците, тъй като утре са 1/2 финалите, но ние сме задължени да играем ''феърплей'' и да класираме Германия като бием днес 
Никаква Полша. Това ни е най-кривият отбор и за мен фаворит на турнира. Полша не случайно биха 3-ти Бразилия. На всичо отгоре, волейбола в Поша е нещо като национален спорт.
Гледам и сега: Поша - Куба, еми Полша ги къса.....
Може с Полша, но на финал!!!
п.с
Куба са ми.....някак странни. Волейболистите им в близкото им минало, само чакаха мачове в Европа, за да са черта на някъде
Гледам и сега: Поша - Куба, еми Полша ги къса.....
Може с Полша, но на финал!!!
п.с
Куба са ми.....някак странни. Волейболистите им в близкото им минало, само чакаха мачове в Европа, за да са черта на някъде
Куба са по-силни от Полша според мен- не ги гледайте, че паднаха днес, утре е полуфинала все пак.
Полша прасна Куба с 3-0.Иначе тез поляци голяма агитка имали бре.. 
..и имат страхотна блокада!
Лично аз смятам, че срещу кубинците ще ни е по-лесно.
Психически са слаби и зависят много от това дали ще им тръгне играта.
Eminem написа:Хамериканците играят много добре през центъра. Ще имаме много проблеми там.
..и имат страхотна блокада!
Лично аз смятам, че срещу кубинците ще ни е по-лесно.
Психически са слаби и зависят много от това дали ще им тръгне играта.