България - Египет 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

orion
Контакти:

Re: България - Египет | 10.06.2012 | 20:30 |БНТ 2

Мнениеот orion » 10 юни 2012 21:39

Дай му рефреш 2-3 пъти. При мен така тръгна. Ако нямаш Adobe Flash Player си инсталирай.

Потребителски аватар
m_fuel
Контакти:

Мнениеот m_fuel » 10 юни 2012 22:16

Тия прегръдки накрая за Радо ,дано не значат Сбогом!!!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 10 юни 2012 22:23

Дано това не е прощална обиколка на НАЙ-ДОБРИЯ ВОЛЕЙБОЛЕН ТРЕНЬОР В ЕВРОПА Радостин Стойчев.

Българи ЮНАЦИ ! Лондон,НИЕ идваме! ! !
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 10 юни 2012 22:39

Честито БЪЛГАРИ :) Страхотен мач на нашите момчета,ако изключим 3 тия гейм в който нашите след като се бяха класирали,и се отпуснаха.Дано инженера да чуе гласа на народа и да си подаде оставката,иначе в Лондон не знам какво ще правим :?: След края на мача публиката си показа решението ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 юни 2012 22:53

Айде, това се искаше !

Иначе далеч по-сериозната работа предстои ... В Лондон не трябва просто да маркираме някакво участие !
Надявам се на място в полуфиналите ... Ама и реално, място в 6-цата ще е успех.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: България - Египет 3:1 FT

Мнениеот Жоржиньо » 10 юни 2012 23:35

Група А
Великобритания (домакин)
Италия (№3)
Полша (№4)
Аржентина (№8)
БЪЛГАРИЯ (№9)
Тунис (№18)

Група В
Бразилия (№1)
Русия (№2)
САЩ (№6)
Сърбия (№7)
Германия (№13)
Австралия (№22)

Това е жребия за Олимпиадата,Англия и Тунис ги бием лесно,но с другите не знам какво ще правим.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 10 юни 2012 23:46

А другата група е убийствена :o

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 10 юни 2012 23:50

Moonlight, за някои неща си прав за някои не. Лично на последния ти въпрос , като тези не искат да играят какво да правим , ще ти кажа какво : Да се повдигне въпроса до върха на пирамидата, до министерството и да се види ЗАЩО НЕ ИСКАТ да играят. Да се направи проверка, защо и колко пари са дават за надрисканата екипировка на Любо Ганев. Защо първенството ни е толкова смешно и жалко ? Защо и как се получи тази простотия с Пламен преди години ? Този "инженер" какво е направил за отбора ? По какъв начин се държат с треньорите на мъжкия и женския национален отбор ? Защо излъгаха че са подписали с Пранди ? Как се разпределят парите във федерацията ? Кои са НЕ уважаемите господа във федерацията и имат ли понятие що е то волейбол ? Как се избират членовете и има ли шуробаджанащина във федерацията ? И още и още въпроси има. Съгласен съм че отбора е над всичко, волейбол е имало и преди Радо и Матей, ще има и след тях. Въпроса е харесва ли ни този волейбол, този начин на управление и до кога ще чакаме някой да вдигне завесата и да видим какво се случва в отбора. Аз също не бих играл за националния ако трябваше да избирам да или не. Понеже споменаваш и Бербатов, значи трябва да си на ясно че случая е идентичен. Хората НЕ са съгласни по такъв начин да се управлява, не са съгласни със случващото се там и съответно не са длъжни да играят щом са преценили че при тези шефове нещата са такива и няма да има промяна.И Пламен и Митко казаха че скоро ще дойде момента когато ще кажат някои истини и факти за случващото се в националните гарнитури, тогава няма да могат да се скрият мишоците. Винаги се повтаря поговорката че рибата се вмирисва от към главата, обаче в България никой висшестоящ не е поел вината за някакъв провал. Всички държат здраво кокала и единствения начин да го пуснат е да го вземеш на сила или с бой. Най гадното в цялата тази ситуация е че пак ще трябва да се намесва пожарникаря, жалка работа.

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 11 юни 2012 00:25

Честито на всички бях сигурен, че ще успеем и нашите затвориха устите на всички хейтъри. Попаднахме и в по-леката група и имаме реални шансове за медали. Очаквам утре решението на Радо и надявам се той да остане ясно е, че ако не остане трудно бихме направили нещо.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 11 юни 2012 00:35

Честито класиране! Заслужена и нормална победа за нас! Първите два гейма бяхме максимално концетрирани. После Стойчев даде почивка на някои момчета, пусна и Г. Братоев и дадохме един гейм на фараоните. Мисля, че ясно си пролича в третия гейм разликата между Братоев и Жеков! Трябва му опит в силно първенство на Жоро! Може да стане и по-добър от Жеков, но засега му отстъпва осезаемо :oops: Недопустимо е да играе със Соколов три поредни пъти за 1 точка !!! Ей такива дребни детайли правят големите отбори ! :) Но нека дадем време на момчето и съм сигурен, че след години ще ни радва много с играта си! :) Хубаво е, че В. Братоев поигра също :) Отново страхотна атмосфера! РАДО ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ! Дано е размислил! Да остане заради ОТБОРА! След мача Радо каза, че посвещава победата на Камило Плачи, който е платил със здравето си за този успех и в момента е в болница в тежко състояние.... и очите на Стойчев плувнаха в сълзи !!! Дано положението с Камило не е сериозно! Ако някой има информация за него, нека сподели.

Върни се в “Волейбол”