СЛ: България - Италия - 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: СЛ: България - Италия - 1:3 FT

Мнениеот siniq_fen » 19 юли 2013 12:28

***cska*** написа:
siniq_fen написа:
***cska*** написа:Добре де,а каква е далаверата на Италия да поляга на Аржентина за да ни изхвърлят от турнира(при положение че вече са ни били) и да класират домакините,вместо да си гонят 1во място в групата? :?

Могат да направят така, че да хем да са първи, хем да пуснат Аржентина напред. Не го вярвам, защото ще е прекалено явно. Има ред причини, поради които си мисля, че ще излязат и ще стъпчат домакините, но ме мързи да се обяснявам, а и не искам да стане най-лошото и после да ме е 2 пъти повече яд, че съм се оказал наивник.

Не знам защо,ама все си мисля че Италия ще си търсят победата!Дано не се окаже,че и аз съм бил другия наивник. :mrgreen:

Дано :)
Само Левски!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 юли 2013 12:38

Истината е, че ни биха с блок и защита.
Първо спряха Тошко ( един от основните ни точко-носители в Лигата до тук ) ... А после и центровете ни.
От там Братоев беше принуден да играе основно със Скримов, чиято атака не е толкова мощна ( въпреки, че тази сутрин бе по-ефективен от Алексиев ) ... И Цецо, който въпреки свръх усилията си, попадна не малко пъти в блок, или пък му укротяваха топките в защита.
Дефакто при 80 % от атаките си, ние атакувахме само чрез 2-ма човека.

Незнам ... Алексиев сигурно има вина, но трябва да се отчете, че почти винаги срещу него имаше строен двоен, че и троен блок.
Можеби трябваше да пробва с "бразилски атаки", по-блока, в които да търсим блок-аут, но не мисля че има необходимите технически, а и психически възможности да прави това постоянно.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 юли 2013 12:40

Има и друго, че италианците ще предпочетат да ни пратят на Бразилия, тъй като сме по-силен отбор от Аржентина и можем да измъчим бразилците доста повече. Докато един мач Бразилия - Аржентина би бил на практика протоколен и само ще улесни селесао. :roll: Така че аз продължавам да се надявам, че Италия ще си играе сериозно този мач.
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 юли 2013 12:42

Както и други писаха тук, волейболистите заслужават голямо уважение за това, което правят. Не заслужават да бъдат оплювани. Излязоха от изключително силна група, дадоха всичко от себе си във всеки един мач.
Имаше и много умора в тях от дългите пътувания и тежките мачове. Бихме Аржентина след толкова дълго пътуване и само няколко часа тренировки. Срещу Италия излязоха уморени и болни. Има ли смисъл да се обяснява какви държави са другите като условия ? На мен ми донесоха много радост през тази СЛ. Не трябва с един мач да се забравя какво направиха дотук. Някой спомена за психиката...на тази СЛ в много моменти показаха силна психика, отборен дух и успяха да се измъкнат от тежки ситуации.
Последна промяна от Eminem на 19 юли 2013 12:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 19 юли 2013 12:45

На същото мнение съм ... едва ли някой дори е очаквал да излезем от трудната група в която бяхме. И все пак снощи в 3-тия гейм щях да изям възглавницата от яд.... просто загубихме спечелен гейм, но както и да е. На финала ще ги бием :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Мнениеот BOCA. » 19 юли 2013 12:47

mistreated написа:3.75 коефициент за победа на Аржентина. Сега е моментът да изкарате някой лев :)

Точен резултат 1:3 коефициент 8.3 http://www.eurofootball.bg/new_program.php?e=174380
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 19 юли 2013 12:56

BOCA. написа:
mistreated написа:3.75 коефициент за победа на Аржентина. Сега е моментът да изкарате някой лев :)

Точен резултат 1:3 коефициент 8.3 http://www.eurofootball.bg/new_program.php?e=174380

Чудя се да сложа ли 5 лева :lol:
Само Левски!

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Мнениеот BOCA. » 19 юли 2013 12:57

***cska*** написа:Добре де,а каква е далаверата на Италия да поляга на Аржентина за да ни изхвърлят от турнира(при положение че вече са ни били) и да класират домакините,вместо да си гонят 1во място в групата? :?

Ако преди това Бразилия или Русия са останали втори??
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 юли 2013 13:10

siniq_fen написа:
BOCA. написа:

Чудя се да сложа ли 5 лева :lol:

Идеалка е, аз ще сложа една 10-ка.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 19 юли 2013 13:19

siniq_fen написа:
mistreated написа:Чудя се да сложа ли 5 лева :lol:

Идеалка е, аз ще сложа една 10-ка.

Искрено и от сърце ви пожелавам да не спечелите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Волейбол”