България без Казийски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

M_M
Контакти:

Re: България без Казийски

Мнениеот M_M » 08 юли 2012 17:42

1982 написа:
M_M написа:Обясни ми.

Мач с мач не си приличат.
04.07
България - Германия 3:1
05.07
Германия - САЩ 3:2

По твоята логика колко трябваше да свърши мача със САЩ?

Не знам как да ти го обясня това, че Франция е силен отбор, то трябва да следиш за тая цел не само българския национален отбор. Вие тука пишете все едно сме Бразилия и победи над тимове като Франция са някакво ежедневие.

Напротив, вие пишете точно обратното. Като сме били Франция, все едно сме били Бразилия.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юли 2012 17:59

Никъде не съм написал, че Франция е Бразилия, просто ми е смешно, че ги имате за някакви паляци, едва ли не. А това е страна, която в последните десетина години е постигнала доста повече от нас във волейбола, нищо, че се имаме за световна сила.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 08 юли 2012 18:24

1982 написа:
v.r.s. написа:
Защото отбора при Пранди си го спечели и го има. За какъв провал на световното първенсто говориш, като отбора играеше силно и само индивидуалната грешка на Т. Алексиев, който оставен без блокада заби топката в мрежата, ни лиши от победа над Куба и отиване на полуфиналите. А за Световната лига мисля, че вече казах как бяхме изиграни от Италия и Сърбия в мача им между тях. А и според мен един медал от европейско първенство има много по-голяма стойност от класиране за Световната лига и 5-то място в нея, но знам ли може и аз да не разбирам. .

Оправдания 300 можеш да намериш, факт е, че 3 провала лежат на сметката на Пранди - нито веднъж от двете участия не ни класира за финалите на Лигата, а на световното претърпяхме провал, заемайки 7-о място.
Като теглим чертата - Пранди има 1 успех и 3 провала.

Да не говоря, че при Стойчев класирането за финалите в Полша се брои масово за провал, а при Пранди двете некласирания никой не споменава. Парадокси, братче.

Няма какво да кажа повече, за вас е важно да изкарате Стойчев едва ли не най-успешният треньор на националният отбор и то при положение, че няма спечелен медал, а едно класиране в световната лига и заемане на 5 място в нея. А треньорите преди него, които завоюваха медали са неуспешни, защото не са класирали отбора в същата тази лига. Опитвам се да разбера по пътя на логиката подобно твърдение, но за съжаление не се получава. А пък да не говоря за М. Стоев, който постигна за две-три години два медала и 5 място на Олимпиадата. Аз предпочитам да не играем финали за световна лига, но на истинските първенства, като европейско, световно и олимпиада да печелим медали. А да не говорим, че при Пранди отбора играеше и много по-грамотен волейбол.

M_M
Контакти:

Мнениеот M_M » 08 юли 2012 18:26

1982 написа:Никъде не съм написал, че Франция е Бразилия, просто ми е смешно, че ги имате за някакви паляци, едва ли не. А това е страна, която в последните десетина години е постигнала доста повече от нас във волейбола, нищо, че се имаме за световна сила.

Имат успехи, никъде не съм написал, че нямат. Но доста повече ?

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 08 юли 2012 18:58

И при Пранди имаше провали ,но имахмеи едно трето място при условие,че ца четвъртото обикновено бяхме абонирани....Но извинявяйте при Стойчев какъви са успехите?
Нима класирането на олимпиадата от втория път е успех? Да не казвам колко струва на българския данакоплатец този "успех".Стойчев да се покрие за малко и да не прами интриги в националния видяхме му петте пари!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 08 юли 2012 19:56

M_M написа:
1982 написа:Никъде не съм написал, че Франция е Бразилия, просто ми е смешно, че ги имате за някакви паляци, едва ли не. А това е страна, която в последните десетина години е постигнала доста повече от нас във волейбола, нищо, че се имаме за световна сила.

Имат успехи, никъде не съм написал, че нямат. Но доста повече ?

Олимпийски игри:
2004 ние не участваме 10 FRANCE
2008 5 BULGARIA Франция не участват

Световно първенство
2002 13 BULGARIA 3 FRANCE
2006 3 BULGARIA 6 FRANCE
2010 7 BULGARIA 11 FRANCE

Световна лига:
2003 5 BULGARIA 10 FRANCE
2004 4 BULGARIA 5 FRANCE
2005 5 BULGARIA 10 FRANCE
2006 4 BULGARIA 2 FRANCE
2007 5 BULGARIA 6 FRANCE
2008 7 BULGARIA 10 FRANCE
2009 10 Bulgaria 9 France
2012 7 Bulgaria 12 France
2011 5 Bulgaria 12 France
2012 4 Bulgaria France-след 6-то

http://www.fivb.org/en/volleyball/Competitions.asp

Това за някои е доста повече от нас...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 08 юли 2012 20:27

Хихихи, а къде е европейското първенство, ПърваноФ

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 юли 2012 20:34

Казийски върни сеееееееееееееееееееееееееееееееееее !!!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 08 юли 2012 20:42

drvasko98 написа:Хихихи, а къде е европейското първенство, ПърваноФ
Ами ако поне си бе мръднал пръста да отвориш линкът, който съм сложил, щеше да видиш, че няма статистика от европейските. Затова съм ги пропуснал. Можеш да извадиш, за да видиш-аз ще ти дам жокер-там са по-добри в представянето си от нас. Но това не променя особено цялостната картина.
само Левски и България

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 08 юли 2012 20:45

Eminem написа:Казийски върни сеееееееееееееееееееееееееееееееееее !!!

Дано му пука за хора като нас, но леко ме съмнява. Все пак дано ме опровергае и се върне!
само Левски и България

Върни се в “Волейбол”