Св. лига по Волейбол - Финална фаза: Аржентина- България 3-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Св. лига по Волейбол - Финална фаза: Аржентина- България 3-0

Мнениеот Tommi » 07 юли 2011 22:41

Вчера паднахме от Полша с 2:3, а днес паднахме от Аржентина с 0:3. Изводът е, че сме подценили аржентинците. :lol: :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 07 юли 2011 22:45

Длъжни сме да играем на кръв с Италия и за победа, пък каквото стане ;)
Изображение

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 07 юли 2011 22:45

Tommi написа:Вчера паднахме от Полша с 2:3, а днес паднахме от Аржентина с 0:3. Изводът е, че сме подценили аржентинците. :lol: :lol: :lol:

Глупости! Изводът е, че Полша са много под класата на другите отбори... вчера и
Италия паднаха от Аржентина, а днес... а някой викаха ама защо изкарвате Полша най-слабия отбор ние взехме точка, а другите нищо няма да вземат :mrgreen:

Трън
Контакти:

Мнениеот Трън » 07 юли 2011 22:46

Изводът е че вчера мачът беше много тежък, освен физически нашите рухнаха и психически след драматично загубен тайбрек. Факт е че и поляците ги отвяха.

Жабарите много мръсно са ни правили с полягане в последните мачове, дори да нямаме шанс за класиране ще ми бъде кеф ако ги изхвърлим. А и при всички положения трябва да се играе до последно, аржентинците са изключително стабилен отбор, дори и с резервите ще са много труден съперник.

Интересно ще стане и ако треснем италианците с 3 1 а поляите бият с 3 2 :)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 07 юли 2011 22:48

Трън написа:Изводът е че вчера мачът беше много тежък, освен физически нашите рухнаха и психически след драматично загубен тайбрек. Факт е че и поляците ги отвяха.

Жабарите много мръсно са ни правили с полягане в последните мачове, дори да нямаме шанс за класиране ще ми бъде кеф ако ги изхвърлим. А и при всички положения трябва да се играе до последно, аржентинците са изключително стабилен отбор, дори и с резервите ще са много труден съперник.

И кво му е интересното с загуба в прекия мач срещу Полша и освен това 2 победи за Полша в групата, а за нас 1 - Поляците продължават! Кое му е интересното :mrgreen:

bgsote
Контакти:

Мнениеот bgsote » 07 юли 2011 22:52

Не мога да Ви разбера? Абе правите ли си сметка,че вчера наще изиграха 5 гейма за 2часа и 30минути,което по -принцип това е доста във волейбола като времетраене.И аз се ядосвам като всеки фен ,но за мен умората си каза думата.Обеден съм ,че ако играем поне през ден изобщо нещата няма да са така и съм сигурен ,че нашия тим е много по силен от останалите в наща група. В момента само Бразилия и Русия са с по -добри качества от нас,другите отбори са с класа под нас.Това го мисля не като някой откачен фен,а като реалист.Успех ЮНАЦИ.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 07 юли 2011 22:53

Нашите играха безобразно днес. Такова нещо не бях виждал. Но нека не приказват глупости останалите, които явно не знаят, че Аржентина с този отбор стана световен шампион при младежи. Мисля, че това е достатъчно, за да се обърне сериозно внимание на Аржентина. Преди доста години Япония и Аржентина бяха водещи сили във волейбола. Може би половин век е точно да се каже. Понастоящем Аржентина продължава да дава специалисти като Веласко, Лозано и кой ли още не. Просто това е държава с история в този спорт.
В последните години ние успявахме да ги излъжем трудно. Днес трябваше да ги бием чисто. Трудна работа. Да не забравя и да предам много поздрави на главните арбитри.
Но ние като цяло бяхме доста слаби.
Утре ще е мач на живот и смърт. Време е Матей да покаже на работодателите си, че е повече от тях.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 07 юли 2011 22:53

Трън написа:Интересно ще стане и ако треснем италианците с 3 1 а поляите бият с 3 2 :)

Ще отпаднем в такъв случай :roll:
Идеално за нас е да бием чисто Италия, а Аржентина да играе феърплей и да победи Полша :)
Изображение

Трън
Контакти:

Мнениеот Трън » 07 юли 2011 22:56

runnersa написа:
Трън написа:Изводът е че вчера мачът беше много тежък, освен физически нашите рухнаха и психически след драматично загубен тайбрек. Факт е че и поляците ги отвяха.

И кво му е интересното с загуба в прекия мач срещу Полша и освен това 2 победи за Полша в групата, а за нас 1 - Поляците продължават! Кое му е интересното :mrgreen:

Поляците с две победи по 3 2 стават 4 точки
Нашите с 1 победа 3 0 и 1 загуба 2 3 ставаме 4 точки

Не знам кой критерий си гледа след това, ако е съотноението на геймовете може да стане интересно.

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 07 юли 2011 22:56

runnersa написа:
Mourinio написа:Пребиха Полша

Да и то без много да се изморят както се надяваше :mrgreen: Като нищо така си ни опукат и нас :cry:

То пък щото ние днес много се изморихме :lol:
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Върни се в “Волейбол”