България-Полша (официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: България-Полша (официална тема)

Мнениеот vladitol » 07 юли 2011 00:04

Всичко зависи утре дали ще си вземем мача чисто с Аржентинците , ако го вземем почти сигурно се класираме за полуфиналите.УСПЕХ момчета , вярваме във вас ! :)
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 07 юли 2011 00:04

Синьо сърце написа:Каквото и да си говорим,тия ги изпуснахме и сега си е ****о мамата...Бяха ******и в 4 гейм,как им дадохме да дишат,големи сме п******вци...Не става с проблясъци,трябва цял мач да се играе-яд ме е,та ми се реве,ама кел файда...

Просто не сме достатъчно класен отбор. Това е истината.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 07 юли 2011 00:06

Не казвам,че съм най - големия експерт по волейбол,дори напротив бледнея пред "професионализма" на Сашо Йовков,както и пред комарджийските му забежки,но както и да е :lol:
Искам да критикувам момчето,което пускаше топките към диагоналите - мисля,че се казваше Жеков,е как все към мрежата ги пускаше и оттам не се дава пространство за атака на диагоналите...отделно от това в предпоследния гейм много се рискуваха топките в последните разигравания при резултат 22-24,по - добре да се сервират леко и оттам да разчитаме на блокадата...Кофти е че ВСЕ ОЩЕ се разчита на старите пушки Христо Цветанов,Владо Николов,Матей Казийски да вадят отбора...младите момчета не ми харесаха днес.Защо не се разчита на един Боян Йорданов,който сам би Франция?!Имахме шанс,особено при контузията на оня техния дето сервираше силен начален удар,но тъпата ни родна психиха ни изневери... :evil: :cry: :oops:

Като цяло страаашно исках да бием тия поляци,защото с нищо не са повече от нас българите,ама в Европа ги уважават повече.Въпреки всичко искам да пожелая успех на нашите ЛЪВОВЕ - САМО НАПРЕД И НАГОРЕ ! ! !
Последна промяна от eelche на 07 юли 2011 00:08, променено общо 1 път.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 07 юли 2011 00:07

Sofiaatowern написа:В момента сме в идеална позиция, хора! Батман от състава на Полша го няма, днес Италия загуби ключов мач срещу Аржентина и италианците ще са на живот и смърт срещу Полша в утрешната среща, защото знаят че шансовете значително ще им намалеят, ако загубят. Така при победа на Италия над Полша, италианците ще вземат първите си три точки, а ние от своя страна ако бием Аржентина ще излезем първи в класирането - с 4 точки. Оттук натам следват мачът срещу Италия, който нашите момчета МНОГО трудно ще загубят!

Абе за нас - след като падаме няма как да е добре наистина ли си мислиш, че имаме гаранция че утре бием чисто Аржентинците? Щом биха Италия няма как да ни се дадат лесно колкото и да ни се иска, а и имат малко повече време за възстановяване щото те вече си почиваха докато ние водихме тази 5 сетова битка срещу Полша -и това е от значение! ;)
Последна промяна от runnersa на 07 юли 2011 00:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 07 юли 2011 00:07

daniel875 написа:
Синьо сърце написа:Каквото и да си говорим,тия ги изпуснахме и сега си е ****о мамата...Бяха ******и в 4 гейм,как им дадохме да дишат,големи сме п******вци...Не става с проблясъци,трябва цял мач да се играе-яд ме е,та ми се реве,ама кел файда...

Най-класния отбор сме в нашата група ,но не всичко е класа. Най-много страдаме от лабилна психика и липса на шампионски манталитет. Утре бием Аржентина .
Българийо, събуди се!!!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 07 юли 2011 00:07

Миналия мач, имаше коментари, че Русия са ни легнали единия гейм,защото в предишния гейм ни разгромили на 14 и нямало как да загубят дори гейм. Сега ми е интересно, какво мислят същите хора :?
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 юли 2011 00:07

daniel875 написа:

Не сме класен отбор ли? Кой си ти,че да го твърдиш?! Аз пък мога да ти кажа,че сме едни от най-класните отбори в света,с един от най-класните треньори!

igra4

Мнениеот igra4 » 07 юли 2011 00:08

Момчета Италия и Аржентина са много слаби, днес ги гледах. Някъв супер женски сервиз имаха и двата отбора. Ще ги бием и двата отбора. Напред ще продължи България и Полша, другите два отрбора са класа под нас !!!
Ако те мразят, значи си личност!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 юли 2011 00:08

На въпроса:"Може ли Соколов(с чат-пат Казийски) да бие Полша,Италия и Аржентина?",отговорът е:"Не!"

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 07 юли 2011 00:10

Madridist написа:Миналия мач, имаше коментари, че Русия са ни легнали единия гейм,защото в предишния гейм ни разгромили на 14 и нямало как да загубят дори гейм. Сега ми е интересно, какво мислят същите хора :?

Е легнахме на Полша, елементарно е :lol: :lol: :lol:
Изображение

Върни се в “Волейбол”