България без Казийски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

M_M
Контакти:

Re: България без Казийски

Мнениеот M_M » 08 юли 2012 13:28

v.r.s. написа:
1982 написа:Пак пишете пълни глупости.

Радо Стойчев класира България на финали на световната лига за пръв път от 2007-а насам. И там бихме Италия с 3:0. Същата Италия, която 2 месеца по-късно игра финал на европейското.
Радо Стойчев класира България на олимпийски игри.

За единственият му провал може да се счита европейското.

Така е класира ни за финалите на Световната лига благодарение на последните срещи с Русия, която се беше класирала вече и ни позволи да вземем точно колкото ни беше необхадимо, за да станем най-добрият втори отбор в групите, а предишната година Италия така класира Сърбия за наша сметка.

Не само, че Русия ни дадоха, но и чакахме Аржентина да победи Сърбия.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юли 2012 13:32

M_M написа:Обясни ми.

Мач с мач не си приличат.
04.07
България - Германия 3:1
05.07
Германия - САЩ 3:2

По твоята логика колко трябваше да свърши мача със САЩ?

Не знам как да ти го обясня това, че Франция е силен отбор, то трябва да следиш за тая цел не само българския национален отбор. Вие тука пишете все едно сме Бразилия и победи над тимове като Франция са някакво ежедневие.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юли 2012 13:35

v.r.s. написа:
Така е класира ни за финалите на Световната лига благодарение на последните срещи с Русия, която се беше класирала вече и ни позволи да вземем точно колкото ни беше необхадимо, за да станем най-добрият втори отбор в групите, а предишната година Италия така класира Сърбия за наша сметка.

Ми те и Бразилия се бЕха класирали преди това, ама го издухахме във Варна, нали ??! `щото е толкова лесно, колкото вие го изкарвате.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 08 юли 2012 14:00

1982 написа:
v.r.s. написа:

Ми те и Бразилия се бЕха класирали преди това, ама го издухахме във Варна, нали ??! `щото е толкова лесно, колкото вие го изкарвате.

Не казвам, че е лесно, просто правя съпоставка с некласирането предишната година при Пранди, когато Италия пусна на Сърбия и те се класираха за наша сметка, независимо, че ние заслужавахме да отидем, както и класирането при Стойчев, когато Русия ни позволи да си вземем необходимите точки и ние да се класираме за сметка на Сърбия. В самото некласиране и класиране, в двата случая, има субективен фактор, а не зависи изцяло от отбора и треньора. А успехите се измерват с медали, каквито имахме при "слабият треньор" М. Стоев и при С. Пранди. А на Европейското при Р. Стойчев вместо да се изправим срещу Русия на четвъртфинал, имахме и друг вариянт който можеше да ни изпрати и на полуфиналите, а за това трябваше една тактическа загуба, каквито се правят от голямите треньори и отбори. Така се постигат големи цели със стратегия в подобни случаи, за да може да се постигне и успех. Както се казва, понякога е необходимо да отстъпиш и да загубиш битка, но важното е това да доведе до спечелване на войната.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юли 2012 14:11

Единственото, което разбирам е, че държите на всяка цена да изкарате Стойчев провал.
Първо пишехте неверни неща, че всичките ни представяния били провал, после като ви се покаже, че не е така, почвате с омаловажаванията - Русия ни били легнали, Полша ни легнали, олимпийската виза сме я били взели от втория опит, Франция били паляци и трябвало да ги бием даже и на една ръка да играем..... това, българите, сме тотални мрънкачи, просто е важно вечно да се оплюва.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 08 юли 2012 14:29

1982 написа:Единственото, което разбирам е, че държите на всяка цена да изкарате Стойчев провал.
Първо пишехте неверни неща, че всичките ни представяния били провал, после като ви се покаже, че не е така, почвате с омаловажаванията - Русия ни били легнали, Полша ни легнали, олимпийската виза сме я били взели от втория опит, Франция били паляци и трябвало да ги бием даже и на една ръка да играем..... това, българите, сме тотални мрънкачи, просто е важно вечно да се оплюва.

Никого не искам да оплювам и сега не го правя, а просто фактите са такива, че Стойчев не постигна някакви голями успехи с националният отбор освен класирането в лигата, което можеше и да не стане ако Русия си бяха играли както трябва, тъй като те бяха и са класа над нас. Колкото до Олимписката виза, наистина я спечелихме от вторият път, което костваше на Държавата още стотици хилади левове. Тогава тя ни беше дадена блогодарение на лобито на същата тази федерация, която Стойчев обвинява и парите от Държавата дадени за ораганизирането и. Франция е силен отбор и точно това, че не се игра там ни позволи да се класираме, защото ако беше дадена на Франция не съм сигурен, че отбора щеше да ги победи. Колкото до Европейската квалификация на нея се провалихме и това си е факт, както са факт и медалите при М. Стоев и Пранди. Р. Стойчев е добър треньор и като такъв се е доказал на клубно ниво, но с националният отбор не успя да постигне успехи и като цяло навреди на отбора, нещо което няма как да не го отчетем ако направим равносметка.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юли 2012 14:32

Ама защо за Пранди споменавате само едничкият медал ??! Дайте да споменем и провала на световното, провала в световната лига ..... като теглим чертата какво излиза ??! Един успешен турнир и 3 провала.
Стоев извън 2006-а, 2007-а провал на европейското, 2008-а провал на олимпиадата.....

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 08 юли 2012 14:49

1982 написа:Ама защо за Пранди споменавате само едничкият медал ??! Дайте да споменем и провала на световното, провала в световната лига ..... като теглим чертата какво излиза ??! Един успешен турнир и 3 провала.
Стоев извън 2006-а, 2007-а провал на европейското, 2008-а провал на олимпиадата.....

Защото отбора при Пранди си го спечели и го има. За какъв провал на световното първенсто говориш, като отбора играеше силно и само индивидуалната грешка на Т. Алексиев, който оставен без блокада заби топката в мрежата, ни лиши от победа над Куба и отиване на полуфиналите. А за Световната лига мисля, че вече казах как бяхме изиграни от Италия и Сърбия в мача им между тях. А и според мен един медал от европейско първенство има много по-голяма стойност от класиране за Световната лига и 5-то място в нея, но знам ли може и аз да не разбирам. За М. Стоев ми е чудно как въобще можеш да говориш, че е провал, при двете трети места на Световното първенство и Световната купа, класирането ни за Олимпиадата в Пекин и петото място на нея, при положение, че не се бяхме класирали на предишните две Олимпиади. Как въобще може да съпоставяте успехите при Пранди и М. Стоев с тези при Стойчев и да казвате, че двамата са провал, а Стойчев не е!? Вие явно наистина не сте фенове на Българският национален отбор по волейбол, а на Радо Стойчев.

apocalexxnow
Контакти:

Мнениеот apocalexxnow » 08 юли 2012 17:33

Мога ли да попитам защо ми е изтрит отговора на първаноф? Половин час го писах!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юли 2012 17:38

v.r.s. написа:
Защото отбора при Пранди си го спечели и го има. За какъв провал на световното първенсто говориш, като отбора играеше силно и само индивидуалната грешка на Т. Алексиев, който оставен без блокада заби топката в мрежата, ни лиши от победа над Куба и отиване на полуфиналите. А за Световната лига мисля, че вече казах как бяхме изиграни от Италия и Сърбия в мача им между тях. А и според мен един медал от европейско първенство има много по-голяма стойност от класиране за Световната лига и 5-то място в нея, но знам ли може и аз да не разбирам. .

Оправдания 300 можеш да намериш, факт е, че 3 провала лежат на сметката на Пранди - нито веднъж от двете участия не ни класира за финалите на Лигата, а на световното претърпяхме провал, заемайки 7-о място.
Като теглим чертата - Пранди има 1 успех и 3 провала.

Да не говоря, че при Стойчев класирането за финалите в Полша се брои масово за провал, а при Пранди двете некласирания никой не споменава. Парадокси, братче.

Върни се в “Волейбол”