България-Полша (официална тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България-Полша (официална тема)
Някой знае ли защо не пускат Боян Йорданов контузен ли е с тая левачка може да е много полезен.
- Sofiaatowern
- Контакти:
В момента сме в идеална позиция, хора! Батман от състава на Полша го няма, днес Италия загуби ключов мач срещу Аржентина и италианците ще са на живот и смърт срещу Полша в утрешната среща, защото знаят че шансовете значително ще им намалеят, ако загубят. Така при победа на Италия над Полша, италианците ще вземат първите си три точки, а ние от своя страна ако бием Аржентина ще излезем първи в класирането - с 4 точки. Оттук натам следват мачът срещу Италия, който нашите момчета МНОГО трудно ще загубят!
Последна промяна от Sofiaatowern на 07 юли 2011 00:02, променено общо 1 път.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Аз пък съм сигурен, че утре Полша ще отнесе жабарите, дано и така стане, за да отпаднат преди 3-тия мач
Ние бием ли си чисто Аржентина утре, на практика сме на полуфинал, но никой не казва, че ще е лесно ...

- Синьо сърце
- Контакти:
Каквото и да си говорим,тия ги изпуснахме и сега си е ебало мамата...Бяха насрани в 4 гейм,как им дадохме да дишат,големи сме посерковци...Не става с проблясъци,трябва цял мач да се играе-яд ме е,та ми се реве,ама кел файда...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Гената се изказа доста неподготвен. Сашо Йовков, който много не долюбва Андрей, не го обвини, но Евгени беше прекалено афектиран.
Полша не са слаб отбор. Очаквах петгеймова развръзка, но вярвах през цялото време, че тя ще е за нас. Шанс.
Естествено има още много, върху което да работим. Важна беше грешката на Казийски в края. Но момчетата след такъв мач не трябва да бъдат обвинявани.
Нищо не е свършило. Нашата група е много по - трудна от другата, защото играем с домакина, с изненадата на Лигата и с Италия.
Важното е да играем като днес във втория и третия гейм, че дори и в петия, без да правим такава лоша поредица. Ако не беше съдийската грешка в последния гейм при сервиза на Жеков, нищо не се знаеше.
Полша не са слаб отбор. Очаквах петгеймова развръзка, но вярвах през цялото време, че тя ще е за нас. Шанс.
Естествено има още много, върху което да работим. Важна беше грешката на Казийски в края. Но момчетата след такъв мач не трябва да бъдат обвинявани.
Нищо не е свършило. Нашата група е много по - трудна от другата, защото играем с домакина, с изненадата на Лигата и с Италия.
Важното е да играем като днес във втория и третия гейм, че дори и в петия, без да правим такава лоша поредица. Ако не беше съдийската грешка в последния гейм при сервиза на Жеков, нищо не се знаеше.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
varnafen написа:Жалко, че загубихме от отбор, който не е по-добър от нас.
Жалко, че отписахме четвъртия гейм
Жалко, че не ни стигна една успешна атака
Браво за факта, че сме там.
Браво, че взехме точка
Браво, че не се предадоха до края
Утре всичко започва от начало. Имаме съвсем реален шанс да излезем от групата. Аржентина не съм ги гледал, победиха в Белград, едва ли ще се дадат лесно.
Победиха и Италия така, че ще са нахъсани и със сигурност няма да се дадат без бой! То кой ли вече се дава камо ли на финали
- south_division
- Контакти:
Не мислете че Полша е най слабия отбор в групата, не знам защо тва мнение се насажда. Според мен групата ни ще е много завързана и всичко е възможно, няма да се изненадам ако Полша бие Италия утре. Иначе мисля, че сами се бихме, имахме шанс да вземем втория завързан гейм, после взехме с лекота третия и когато дори поляците не вярваха в обрата ние сами се бихме. Има много слабости в играта, добре че е Цветан да дърпа отбора, но с тази форма Цецо в който и отбор да е ще е класа. Дано да покажат дух утре и спечелим, нищо не е загубено още.
Проблемът е един и той е Салпаров-или по скоро липсата му!!!Нищо против новото либеро-ама не е на нивото на Теди-не стига -че сме гола вода при посрещане-ами и без Теди-

Viktor4o_Rs написа:Аз пък съм сигурен, че утре Полша ще отнесе жабарите, дано и така стане, за да отпаднат преди 3-тия мачНие бием ли си чисто Аржентина утре, на практика сме на полуфинал, но никой не казва, че ще е лесно ...
Прав си никога не е лесно,но не трябва да разчитаме на другите,всеки отбор ,който е тук не трябва да бъде отписван!
Представи си Италия ,ако бие Полша? Мислиш ли,че е невъзможно?
- milan199440barca
- Контакти:
Вижте в новините по БТВ как мутра удря шамар на протестиращ в центъра на София. На 1 метър от него има полицай, който си бърка в носа. Това сме ние.
Племе
Не заслужаваме нищо.
Племе
Не заслужаваме нищо.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!