Излязох на разходка,прекарах си чудесно,викам си-изтървах мача!Връщам се,гледам получил се е гермеч!Ей така,без да съм гледал,знам какво се е случило.Слаб мач на Соколов и-и-и...Ми,май,това е!Центровете ни,изобщо,в Полша ли са или си останаха в България?В заключение,аржентинците са ни сринали като "Катюша" немски бункер!
ПП.Когато разправях,че се класирахме само поради благоволението на руснаците,някои ми "съставяха изречения"...
Св. лига по Волейбол - Финална фаза: Аржентина- България 3-0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
- milan199440barca
- Контакти:
Re: Св. лига по Волейбол - Финална фаза: Аржентина- България 3-0
Mourinio написа:milan199440barca написа:Много са стабилни на блок. Нищо чудно да запишат разгромна победа над Полша. Ако не успеем в "мисията невъзможна 2" (Световното 94-а също бе мираж), поне Италия да се класира.
Въпросът е дали ако бием утре Италия, Аржентина няма да реши да даде почивка на титулярите точно срещу Полша
По-добре за тях ще бъде, ако изхвърлят домакина на турнира. Не виждам защо, след като са били България и Италия, трябва да "лягат" на Поляците и да оставят в играта 10 000 фена и няколко съдии.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
milan199440barca написа:По-добре за тях ще бъде, ако изхвърлят домакина на турнира. Не виждам защо, след като са били България и Италия, трябва да "лягат" на Поляците и да оставят в играта 10 000 фена и няколко съдии.
Така или иначе Полша ще е до полуфинал, няма и 0.1% шанс срещу Бразилия или Русия, едва ли ще им пука на арженците за мача им утре, така че много е вероятно Аржентина да направи жест към домакините като им осигури още 1 мач

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
- track.and.field
- Контакти:
Просто не е истина какви съдийски аванти получават тези мръсни ЕВРЕИ !!! Топката 30 см. вътре, те я дават аут. Днес пак така с няколко наши сервиса

Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
milan199440barca написа:Mourinio написа:milan199440barca написа:Много са стабилни на блок. Нищо чудно да запишат разгромна победа над Полша. Ако не успеем в "мисията невъзможна 2" (Световното 94-а също бе мираж), поне Италия да се класира.
Въпросът е дали ако бием утре Италия, Аржентина няма да реши да даде почивка на титулярите точно срещу Полша
По-добре за тях ще бъде, ако изхвърлят домакина на турнира. Не виждам защо, след като са били България и Италия, трябва да "лягат" на Поляците и да оставят в играта 10 000 фена и няколко съдии.
Еми просто е ден след този мач имат мач срещу Русия или Бразилия! При положение, че са се класирали е безумно да се натягат, а и знаят, че Поляците с тоя безумно слаб състав няма да бият на полуфинала !

Последна промяна от runnersa на 07 юли 2011 21:44, променено общо 1 път.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
blue avalanche написа:Излязох на разходка,прекарах си чудесно,викам си-изтървах мача!Връщам се,гледам получил се е гермеч!Ей така,без да съм гледал,знам какво се е случило.Слаб мач на Соколов и-и-и...Ми,май,това е!Центровете ни,изобщо,в Полша ли са или си останаха в България?В заключение,аржентинците са ни сринали като "Катюша" немски бункер!
ПП.Когато разправях,че се класирахме само поради благоволението на руснаците,някои ми "съставяха изречения"...
Време беше и ти да си изкажеш комплексите, "специалисте"

Добре е Италия да бие Полша, ще запазим теоретични шансове, а и ще имаме повече време за почивка от тях

- milan199440barca
- Контакти:
Mourinio написа:milan199440barca написа:По-добре за тях ще бъде, ако изхвърлят домакина на турнира. Не виждам защо, след като са били България и Италия, трябва да "лягат" на Поляците и да оставят в играта 10 000 фена и няколко съдии.
Така или иначе Полша ще е до полуфинал, няма и 0.1% шанс срещу Бразилия или Русия, едва ли ще им пука на арженците за мача им утре, така че много е вероятно Аржентина да направи жест към домакините като им осигури още 1 мачдостатъчно е просто да дадат почивка на титулярите като класирали се...
Е, да. Най-вероятно ще запазят сили. Но и никой не вярваше, че Израел ще победи Франция 93-а. По-добре да сме оптимисти. Съотношението на точките и геймовете е добро за България.
Италианците не съм ги гледал отдавна. Без Мастранжело и Папи. Супер странно ми се вижда. Толкова бях свикнал с тях

Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
Аржентина много добре знаят, че докато поляците са в игра ще си правят техните схеми и ще им пуснат Русия на полуфинал.Тези млади момчета на Аржентина играят с лекота и не виждам как този слаб отбор на Полша, който в момента става за резил ще победи.
Empty написа:Аржентина много добре знаят, че докато поляците са в игра ще си правят техните схеми и ще им пуснат Русия на полуфинал.Тези млади момчета на Аржентина играят с лекота и не виждам как този слаб отбор на Полша, които в момента става за резил ще победи.
Хаха а ако им се падне Бразилия Аржентинците ще подскачат от радост!

Empty написа:Аржентина много добре знаят, че докато поляците са в игра ще си правят техните схеми и ще им пуснат Русия на полуфинал.Тези млади момчета на Аржентина играят с лекота и не виждам как този слаб отбор на Полша, който в момента става за резил ще победи.
Много ще е тъпо утре да бием Италия и Аржентина да излезе с резервите срещу Полша :х
---------------------------------------