СЛ: България - Италия - 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: СЛ: България - Италия - 1:3 FT

Мнениеот POPCORN » 19 юли 2013 10:04

bubka написа:Снощи сътворихме поредната си типично наша българска простотия. Колко треньори се изредиха, колко играчи този отбор така и не направи една малка стъпка нагоре и не се научи да задържа победата при наличие на голяма точково предимство в своя полза.

еми не се научи , защото няма психика.то това не се учи.Или го имаш или го нямаш!И това не е само вчера.С Аржентина беше същото.Точно направим разлика и в следващият момент ни я върнат.Нотрмално си е за нас!Да играем добър волейбол, но не сме голям отбор :) Все чакаме на добро стечение на обстоятелствата ....
Последна промяна от POPCORN на 19 юли 2013 10:05, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 19 юли 2013 10:05

drvasko98 написа:А бихте ли ми посочили къде го пише това, щото в сайта на ФИВБ не намерих нищо, не съм и търсил чак толкова упорито, но при регулацията на турнира нищо не пише

3:0 за Аржентина

България, Аржентина, Италия с по 3 точки - първи показател
България, Аржентина, Италия с по 1 победа и 1 загуба - втори показател
България 4:4, Аржентина 4:3, Италия 3:4 - трети показател геймово съотношение(коефициент)
Италия отпада!

dido1302
Контакти:

Мнениеот dido1302 » 19 юли 2013 10:07

Егати драмите и изчисленията, които са правят тук. Тука някакви приказки за птичета чета, за манталитет, за разни глупости.Хора това е спорт все пак. Големи изводи за живота и хората правите от един мач. Кажете честно, че не ви е толкова притеснено дали ще се класираме. Просто искахте да бием и Италия за да се тупаме в гърдите отново. Един път ги бием ние, друг път те и така. На финалите в Полша преди две години ги бихме. Те едва ли са оревали света като вас. Довечера като се класираме всичките ти ви глупости и теории на конспирацията ще отидат по дяволите. Ако пък не се класираме още една седмица ще развиваме теории за манталитета ни. Поляците също не са очавали да не играят на финалите, но се случи и не е закрит волея им. И Русия сигурно не е вявала, че ще дойдат времена да пада от Канада, но се случи. Прекалено много драматизирате като все едно от това зависи живота ви. Нещата на терена и погледнати встрани са коренно различни и колкото и де не ви се вярва на волейболистите им е по-трудно. Вие сте ясни, ако бием ще напишете, че сме юнаци, лъвчета, герои. Като паднем сме нещастници, мърди, с пораженческа психика. Даже след загубата от Куба на световно мисля, че беше четох мнение на бг зрител , че трябвало самолета им да се разбие на път за вкъщи и всичките национали да умрат в адски мъки за да не излагат повече България. И това беше мнение на обичаен българин. Такива като него по форумите не са малко. Явно спорта ни е толкова закъсал, че да приемате една игра на живот и смърт. Ако не бяхме сила в този спорт най-вероятно мнозина нямаше да са гледали и един волйболен мач. А сега големи капацитети, философи, познавачи на манталитети. Абе една нация сме от специалисти - завършени треньори. Айде моля ви по-спокойно. Нищо не е станало. Стига с драмите.
Последна промяна от dido1302 на 19 юли 2013 11:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 юли 2013 10:07

drvasko98 написа:
mistreated написа:
ZinedineZidane написа:Някой може ли да ми отговори с едно изречение. При равни точки, геймовете ли са следващ показател? Т.е., при 3-0 за Аржентина, класираме ли се на 100 %?

Да, геймовете. При 3:0 за Аржентина отпадат Италия.

А бихте ли ми посочили къде го пише това, щото в сайта на ФИВБ не намерих нищо, не съм и търсил чак толкова упорито, но при регулацията на турнира нищо не пише

IN THE CASE OF EQUAL POINTS
8.3.1 Number of Victories = In case of equality of
ranking points gained by
two or more teams, they will be classified in desce
nding order by the
number of matches won.
8.3.2 Set quotient = In the case of equality in the
number of matches won by
two or several teams, they will be classified in de
scending order by the
quotient resulting from the division of the number
of all sets won by the
number of all sets lost
8.3.3 Points quotient = If the tie persists as per
the set quotient (8.3.2) the
teams will be classified in descending order by the
quotient resulting
from the division of all points scored by the total
of points lost during all
sets.
8.3.4 If the tie continues as per the point quotie
nt (8.3.3) between two teams,
the priority will be given to the team which won th
e last match between
them. When the tie in point quotient is between thr
ee or more teams, a
new classification of these teams in the terms of 8
.3.1. 8.3.2 and 8.3.3
will be made taking into consideration only the mat
ches in which they
were opposed to each other.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 юли 2013 10:09

POPCORN написа:
bubka написа:Снощи сътворихме поредната си типично наша българска простотия. Колко треньори се изредиха, колко играчи този отбор така и не направи една малка стъпка нагоре и не се научи да задържа победата при наличие на голяма точково предимство в своя полза.

еми не се научи , защото няма психика.то това не се учи.Или го имаш или го нямаш!И това не е само вчера.С Аржентина беше същото.Точно направим разлика и в следващият момент ни я върнат.Нотрмално си е за нас!Да играем добър волейбол, но не сме голям отбор :) Все чакаме на добро стечение на обстоятелствата ....

Обръщали сме достатъчно геймовете, в които сме изоставали с 4-5 точки. Последния такъв беше първата част срещу Аржентина. Това е част от този спорт. Не е хубаво, като ти се случи, но.... понякога се получава.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 19 юли 2013 10:13

mistreated написа:Обръщали сме достатъчно геймовете, в които сме изоставали с 4-5 точки. Последния такъв беше първата част срещу Аржентина. Това е част от този спорт. Не е хубаво, като ти се случи, но.... понякога се получава.

Съвсем очаквано при първата издънка всички да ги заклеймят и нарекат неудачници...видиш ли загубили аванс от 5-6 точки ;) Русия пък падна от Канада... Путин сигурно ще разстреля с калашник сборная :lol:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 юли 2013 10:13

dido1302 написа:Егати драмите и изчисления, които са правят тук. Тука някакви приказки за птичета чета, за манталитет, за разни глупости.Хора това е спорт все пак. Големи изводи за живота и хората правите от един мач. Кажете честно, че не ви е толкова притеснено дали ще се класираме. Просто искахте да бием и Италия за да се тупаме в гърдите отново. Един път ги бием ние, друг път те и така. На финалите в Полша преди две години ги бихме. Те едва ли са оревали света като вас. Довечера като се класираме всичките ти ви глупости и теории на конспирацията ще отидат по дяволите. Ако пък не се класираме още една седмица ще развиваме теории за манталитета ни. Поляците също не са очавали да не играят на финалите, но се случи и не е закрит волея им. И Русия сигурно не е вявала, че ще дойдат времена да пада от Канада, но се случи. Прекалено много драматизирате като все едно от това зависи живота ви. Нещата на терена и погледнати встрани са коренно различни и колкото и де не ви се вярва на волейболистите им е по-трудно. Вие сте ясни, ако бием ще напишете, че сме юнаци, лъвчета, герои. Като паднем сме нещастници, мърди, с пораженческа психика. Даже след загубата от Куба на световно мисля, че беше четох мнение на бг зрител , че трябвало самолета им да се разбие на път за вкъщи и всичките национали да умрат в адски мъки за да не излагат повече България. И това беше мнение на обичаен българин. Такива като него по форумите не са малко. Явно спорта ни е толкова закъсал, че да приемате една игра на живот и смърт. Ако не бяхме сила в този спорт най-вероятно мнозина нямаше да са гледали и един волйболен мач. А сега големи капацитети, философи, познавачи на манталитети. Абе една нация сме от специалисти - завършени треньори. Айде моля ви по-спокойно. Нищо не е станало. Стига с драмите.

и кво не може да коментираме и всеки да си каже мнението ли?Кое нищо не е станало?Ти явно за първи път гледаш волейбол май а?Защото аз гледам от доста отдавна и това което стана вчера съм го гледал десетки пъти и ми писна едно и също да гледам всеки път във важен мач!Ако за тебе да водиш 20 на 15 и може да стане 21 на 15 , а вместо това става 22 на 25 не е нищо смятай.Ние сме фенове, нормално да коментираме и да си изказваме мнението.Като играят добре и бият ще ги хвалим, като правят глупости като вчера е нормално да ги коментираме .ние не ги плуем просто казваме,че е ненормално това което стана!И то не става за първи път, а за 43432332432432
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 юли 2013 10:15

MuFc1878 написа:
mistreated написа:Обръщали сме достатъчно геймовете, в които сме изоставали с 4-5 точки. Последния такъв беше първата част срещу Аржентина. Това е част от този спорт. Не е хубаво, като ти се случи, но.... понякога се получава.

Съвсем очаквано при първата издънка всички да ги заклеймят и нарекат неудачници...видиш ли загубили аванс от 5-6 точки ;) Русия пък падна от Канада... Путин сигурно ще разстреля с калашник сборная :lol:

Никой не ги заклеймява.Просто си казваме мнението!Ти не ги мисли Русия!Русия ще си се класират без проблем дори ще са на финала!Върпоса е когато ни се отдаде такъв шанс да го използваме,а не да го пропиляваме така лесно, защотото не всяка година играем на финалите и не всяка година взимаме медали от там.А за Русия си е съвсем нормално.Техните загуби за 2-3 години се броят на едната ми ръка.Въобще не може да ни сравняваш с Русия по каквито и да е показатели!Това вечера е късмет и се случва рядко. (Говоря за мача на Русия и Канада ) И не виждам какво лошо има като са направили глупост да ги критикуваш.Ти като ходиш на работа и направиш някаква щуртия какво ти казват?Ще ти дадем бонус ли?Съвсем нормално е не се правете на ощипани ! Това че ги хокаме незначи,че ни пука по-малко от вас....
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 юли 2013 10:18

POPCORN написа:
MuFc1878 написа:

Никой не ги заклеймява.Просто си казваме мнението!Ти не ги мисли Русия!Русия ще си се класират без проблем дори ще са на финала!Върпоса е когато ни се отдаде такъв шанс да го използваме,а не да го пропиляваме така лесно, защотото не всяка година играем на финалите и не всяка година взимаме медали от там.А за Русия си е съвсем нормално.Техните загуби за 2-3 години се броят на едната ми ръка.Въобще не може да ни сравняваш с Русия по каквито и да е показатели!

Айде стига си мрънкал и ти. От другата страна на полето има също толкова добри играчи. Не можем да искаме все да бием, не е реално. Половината от момчетата играха болни. Кофти е да загубиш спечелен гейм, но се случва.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 19 юли 2013 10:20

Много ми е трудно да асимилирам това, което стана днес. Изглеждаше невероятно и в същото време се случи. Случи се по най-болезнения за нас начин и то точно тогава, когато не трябваше. Все още нищо не е загубено и се надявам енергията, която ни зареждаше почти два месеца да не загасне така спонтанно. Да - не зависим само от нас в момента, но това не значи, че ако се класираме няма да е заслужено. В края на краищата дори Русия са на финалите благодарение на Иран.
Ако все пак се класираме на полуфиналите и имаме шанс да се борим за разпределение на медалите съм убеден, че тези момчета ще се раздадат докрай... Вярвам им и им стискам палци
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Волейбол”