Радо Стойчев - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Re: Радо Стойчев - Фен тема

Мнениеот 1913 » 15 юли 2012 22:17

dromihait написа:На мен не ми е платил. Подкрепям го в борбата му срещу безпринципността и некадърността в ръководството на волейболната федерация. И не съм олигофрен. :lol:

И на мен не ми е платил. Хайде да спрем с обсъждането на глупости в тази тема, че започна да става доста досадно вече...
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 юли 2012 13:16

dimitar59 написа:Но неговата ''война'' започна след пълния му провал като треньор на нац.отбор и напълно закономерното му уволнение,което автоматически го лишава от крупното му възнаграждение.Ето това според мен е безпринципност и затова той е последния човек,който има моралното право да оглави този тип борба.

Ей, лъжец, Стойчев сам се лиши от "крупното си възнаграждение", когато отказа да се върне начело на тима. Ако беше такъв, какъвто го изкарваш, щеше да си взима паричките сега и да не му дреме. Мисли малко като пишеш, че вече тотално се излагаш с неадекватните си простотии.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 18 юли 2012 10:07

Ибрикчии,ибрикчии.......Във федерацията има документи,договори и т.н и т.н..Запознайте се с тях и ще разберете колко пари струва вашето некадърно и сребролюбиво ''слънце'' Радостин Стойчев.

Е, ти ги знаеш документите във федерацията, нали си служител :lol: На обикновените граждани и на народното събрание федерацията не дава документи, щото са много заети, докато Данчето е в отпуск при Любка :oops:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 юли 2012 11:28

Любовникът на Данчо Лазаров - Димитърчо, продължава да пише глупости наизуст. :lol: :lol: :lol:

Мен ми е чудно, щом злодеят е Радо Стойчев, а не Лазаров, защо като разследваха документите във федерацията, не откриха някакви злоупотреби на Радостин Стойчев, ами намериха такива на Данчо Лазаров и придворните му лакеи ?! Айде, обясни ни Димитърчо, нали си много запознат, `що така ??

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 18 юли 2012 18:21

Радо Стойчев е срам не само за българския волейбол,но и за българския спорт ! За да докаже,че борбата му не е за много пари,нека каже каква сума извън заплатата по договор,е получил от спонсорите на федерацията - нищо друго - свиква пресконференсия и казва - получих еди колко си пари от спонсорите,които по принцип са за развитието на Бг волейбола и тази сума е точно 50% от всички постъпления.От тях не съм дал и 1 стотинка за волейбола.

P.S. Все пак има един начин Стойчев да върне малко от доверието към себе си - да върне парите,получени от него от спонсорите на федерацията( а те да напомня са точно половината от всички получени пари) и да ги внесе във финансовото министерство,което финансира втората олимпийска квалификация(след провалената от Стойчев първа).Горе-долу сумата ще е същата.Така той ще прояви уважение и към нас - данъкоплатците - с чиито пари се проведе тя.

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 19 юли 2012 11:39

Митьо, спри да повтаряш една и съща тъпотия като развален грамофон :lol: Казах ти - дай да ги видим тия документи, ти си правиш оглушки. :roll: Казах ти, че федерацията не дава на никой документи, дори на парламентарната комисия, за да ни караш да се запознаем с тях. :oops: Не те знам ти от къде ги твърдиш тези неща за половината пари от спонсори, пране на тениски и т.н., явно си добре запознат, но от къде? Признай си, че си служител на Данчу, изкарай документите тук да ги видим и може да хванеш дикиш. Фактите са, че на федерацията са наложени 10 акта от финансовото министерство за колосални нарушения (по думите на министър Дянков), факт е, че спортното министерство също прави пълна и задълбочена ревизия на лазаристите, всичко това стана след сигналите подадени от Стойчев, както и от граждани. факт е, че след всичко което стана, ако имаше малко чест и морал в тази федерация, ако искаха да изчистят името си, нямаше да се крият като мишки, да излизат в отпуска, да бягат в чужбина, а щяха да застанат пред властите и обществото и да си изчистят името. Не става дума за Стойчев вече, става дума за корумпираното, наглото, безмандатното, крадливо управление на българския волейбол. Става дума за това, че се подиграват с феновете и цялата държава и ние няма да го търпим. Със или без Радо Стойчев отдавна е време на тия апаратчици да си получат заслуженото. Радо Стойчев просто беше момчето, което извика "ЦАРЯТ Е ГОЛ". Вместо да видим истината, че царя е гол, ние се дърляме какво е момченцето, мие ли си зъбките, слушка ли в училище има ли право да сочис пръст? :shock: Ти ни наричаш ибрикчии, платени и какви ли още не епитети, но ти Митьо, дълбоко в сърцето си знаеш истината, кой е ибрикчията и платения - ТИ!

Не е късно да се покаеш и да се включиш в борбата срещу истинските тумори на българския волейбол, такива, които ни влачат към дъното с десетилетия и имат наглостта да хвърлят вината на друг! Да обиждат феновете, да ги третират като стадо овци, които само трябва да плащат, да викат и да нямат право на мнение и позиция. Когато пълнихме залите бяхме страхотни и невероятни, когато обаче изказахме позиция вредна за ръководството станахме "шепа негодници" и национални предатели. Също като Матей - докато носеше отбора на гърба си беше добър, сега стана предател. В България епитетите предател и родоотстъпник се лепват на всеки, който изрази различно мнение от това на силните и властимащите. Но никой, който е тръгнал срещу публиката, масите, народа не е победил! Никой! Аз подкрепям Стойчев, не заради лични симпатии, а заради това, че сме на едно мнение за вмирисаната федерация. Ако утре друг приеме каузата и него ще подкрепя!

И последно - плащат ти на бройка коментари ли, че копи/пействаш едно и също нон стоп? Няколкото левчета, които получаваш за интернет пропагандата стигат ли, за да успокоят съвестта ти? :?: :roll: :arrow:

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 22 юли 2012 17:33

За всички,които искат да знаят истината за ''явлението'' Стойчев - нека да го призоват да свика пресконференция,както това направи при уволнението си и за да спрат всички спекулации да каже:
1.По договор с федерацията съм получил ...............лева.В това число ........... от заплати и .............лева от спонсорските пари на федерацията,които представляват .....% от всички приходи.
2.Аз доведох (или не доведох) фирмата,подсигуряваща екипировките на БФВ.
3.Моя фирма (или не) има договор за почистване и пране с федерацията на стойност ...........лева годишно.

Ако има грам достойнство (според мен няма такова,защото би го направил отдавна) нека Стойчев излезе и отговори на тези въпроси,а да не се крие като плъх и да разчита платени клакьори да дезинформират обществеността.

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 22 юли 2012 18:17

dimitar59 написа:За всички,които искат да знаят истината за ''явлението'' Стойчев - нека да го призоват да свика пресконференция,както това направи при уволнението си и за да спрат всички спекулации да каже:
1.По договор с федерацията съм получил ...............лева.В това число ........... от заплати и .............лева от спонсорските пари на федерацията,които представляват .....% от всички приходи.
3.Моя фирма (или не) има договор за почистване и пране с федерацията на стойност ...........лева годишно.

Ако има грам достойнство (според мен няма такова,защото би го направил отдавна) нека Стойчев излезе и отговори на тези въпроси,а да не се крие като плъх и да разчита платени клакьори да дезинформират обществеността.

И още колко пъти ще повториш едно и също нещо :lol:

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 22 юли 2012 20:21

I.A написа:
dimitar59 написа:За всички,които искат да знаят истината за ''явлението'' Стойчев - нека да го призоват да свика пресконференция,както това направи при уволнението си и за да спрат всички спекулации да каже:

И още колко пъти ще повториш едно и също нещо :lol:

Колкото е необходимо за да се разбере истината и докато защитниците на Стойчев,които странно защо имат регистрация в един ден-13 юни 2012г.,бъдат разобличени.Стига лъжи и фалшиви личности като Стойчев.Трябва час по-скоро да се отървем от тях.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 юли 2012 12:28

Хайде бе, мишок, разобличи го, отивай в прокуратурата и ги сезирай за всичките му нередности, какво всеки ден пишеш едни и същи щуротии тук ?! Като си толкова убеден какъв мошеник е, сигурен съм, че няма да ти е проблем да докажеш с документи и факти твърденията си. Ето, както разследват Данчо Лазаров, ще разследват и Стойчев, само ги сезирай, мишленце.

Върни се в “Волейбол”