Радо Стойчев - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Радо Стойчев - Фен тема

Мнениеот Pro-European » 14 юли 2012 23:02

Митьо69,
ние не се сърдим за неандерталския ти език, той е функция на една счупена психика, а за нея ти директна вина нямаш - само й береш последствията.

добре е да уточним, че ти също си фен на Радо, нали? Все пак си активен в тема, която се казва Радо Стойчен - ФЕН тема.

в твой стил /на перманентната итерация/ да напомня, че Радо е аналогът на Моуриньо във волейбола-
няколко пъти световен клубен шампион и шампион на Италия. Точно тези резултати и постижения те вбесяват, нали?
Авторът на темата: Ще спре ли..

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 14 юли 2012 23:08

1913 написа:Димитър, тази тема е създадена от и за хората, които харесват работата на Стойчев, негативните мнения не са подходящи за подобна тема и не са добре дошли тук. Форумът позволява да се създаде тема за тези, които не го харесват и там да си пишат, колкото искат.
Ние в Славия го познаваме по-добре от повечето други и не поставяме под съмнения качествата му нито като волейболен специалист, нито като човек, нито като приятел.

Може би, би трябвало да бъде така както казваш,но защо някои от феновете му започнаха да намесват и други лица и да ги критикуват в тази тема.Според мен ако следваме казаното от теб,те също не са добре дошли тук.Провокиран от тях и аз си позволих някои по-силни епитети.Уважавам мнението ти за Стойчев.Но всеки си има мнение и моето е,че времето му прекарано като треньор на нац.отбор е пълен провал.С действията си след това показа,че на първо място поставя собственото си его и парите,а понятията отговорност и морал са му абсюлютно чужди.

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 14 юли 2012 23:26

Pro-European написа:Митьо69,
ние не се сърдим за неандерталския ти език, той е функция на една счупена психика, а за нея ти директна вина нямаш - само й береш последствията.

добре е да уточним, че ти също си фен на Радо, нали? Все пак си активен в тема, която се казва Радо Стойчен - ФЕН тема.

в твой стил /на перманентната итерация/ да напомня, че Радо е аналогът на Моуриньо във волейбола-
няколко пъти световен клубен шампион и шампион на Италия. Точно тези резултати и постижения те вбесяват, нали?

Още веднъж ти повтарям,че мен не ме интересува отбора на Тренто, а българския нац.отбор.Именно там Стойчев тотално се провали.Щеше ли той да бъде критикуван ако имаше успехи с нац.отбор - никога.Но когато се опита да прехвърли собствената си вина на чужд гръб,каква реакция трябваше да последва.Пак ти казвам - за двугодишния му престой като треньор на нац.отбор му са изпълнени всички прищевки.Той не е бил лишен от нищо нито в спортен,нито във финансов аспект.Резултат от работата му - плачевен.Не се доближи поне малко до резултатите на предшествениците.Който и да му беше ръководител по целия свят не само в България,би го уволнил.С действията си след това показа и колко милее за страната си.Жалко за Матей(благодарение на когото Стойчев е познат като треньор,а не като преводач),че стана жертва на интригите му и сага го грози двугодишно наказание.Ако Стойчев имаше грам морал и достойнство никога не трябваше да постъпи така с него.

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 15 юли 2012 00:19

dimitar59 написа:
1913 написа:Димитър, тази тема е създадена от и за хората, които харесват работата на Стойчев, негативните мнения не са подходящи за подобна тема и не са добре дошли тук. Форумът позволява да се създаде тема за тези, които не го харесват и там да си пишат, колкото искат.
Ние в Славия го познаваме по-добре от повечето други и не поставяме под съмнения качествата му нито като волейболен специалист, нито като човек, нито като приятел.

Може би, би трябвало да бъде така както казваш,но защо някои от феновете му започнаха да намесват и други лица и да ги критикуват в тази тема.Според мен ако следваме казаното от теб,те също не са добре дошли тук.Провокиран от тях и аз си позволих някои по-силни епитети.Уважавам мнението ти за Стойчев.Но всеки си има мнение и моето е,че времето му прекарано като треньор на нац.отбор е пълен провал.С действията си след това показа,че на първо място поставя собственото си его и парите,а понятията отговорност и морал са му абсюлютно чужди.

Никъде не споменавам, че отричам правото ти на мнение, въпреки че смятам, че някои изрази и епитети идват в повече, но това си е твоя работа. Но си направи тема анти въпросния човек, вместо да разваляш фентемата на хората, които го харесват, в крайна сметка не говорим за някой диктатор или доказан убиец... Сигурен съм, че ще намериш съмишленици, с които ще споделяте едни и същи виждания. Успех!
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 15 юли 2012 00:38

1913, искаш да ни отнемеш шоуто ли :mrgreen: :)
за Митьо-магнетофона аргументи не важат, гласове му говорят, че трябва да повтори нещо безкраен брой пъти.
всеки го е възприел именно така, на никой не пречи.

Митьо, можеш ли да посочиш два аргумента в полза на това в университетите да се изучава дисциплината "Коневъдство на ацтеките" ?
Авторът на темата: Ще спре ли..

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 15 юли 2012 06:43

Pro-European написа:1913, искаш да ни отнемеш шоуто ли :mrgreen: :)
за Митьо-магнетофона аргументи не важат, гласове му говорят, че трябва да повтори нещо безкраен брой пъти.
всеки го е възприел именно така, на никой не пречи.

Митьо, можеш ли да посочиш два аргумента в полза на това в университетите да се изучава дисциплината "Коневъдство на ацтеките" ?

Едва ли ще има интерес към тази дисциплина,но виж вашата специалност ''ИБРИК С ЕЗИК'' ще стане изключително популярна,защото с ибрикчии като вас е пълно във всички сфери на живота в България.Вашето ''светило'' Радо Стойчев ще бъде горд,че е първият,на който е тестван този метод.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 юли 2012 16:06

Ти си завършен олигофрен. Разбрахме ти жалкото мнение за Стойчев, нужно ли е всеки ден да пишеш едни и същи неща, то бива злоба, ама твоето е нещо невиждано дори и по тези ширини, където омразата е втора природа.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 15 юли 2012 19:56

1982 написа:Ти си завършен олигофрен. Разбрахме ти жалкото мнение за Стойчев, нужно ли е всеки ден да пишеш едни и същи неща, то бива злоба, ама твоето е нещо невиждано дори и по тези ширини, където омразата е втора природа.

И тук няма да се съглася с теб.Аз мисля,че след като се разбра само малка част от истинската ''борба'' (естествено за много ПАРИ и нищо друго)на Стойчев,всеки който го защитава е наистина завършен олигофрен.Изключение правят тези на които Радо Стойчев е платил.

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 15 юли 2012 21:21

На мен не ми е платил. Подкрепям го в борбата му срещу безпринципността и некадърността в ръководството на волейболната федерация. И не съм олигофрен. :lol:

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 15 юли 2012 22:07

dromihait написа:На мен не ми е платил. Подкрепям го в борбата му срещу безпринципността и некадърността в ръководството на волейболната федерация. И не съм олигофрен. :lol:

Ако има някой безпринципен и без морал,то това е Стойчев.Ако беше поел борбата си преди 1 година сигурно и аз щеше да го подкрепя.Но неговата ''война'' започна след пълния му провал като треньор на нац.отбор и напълно закономерното му уволнение,което автоматически го лишава от крупното му възнаграждение.Ето това според мен е безпринципност и затова той е последния човек,който има моралното право да оглави този тип борба.

Върни се в “Волейбол”