България прегази Германия 3-0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България прегази Германия 3-0 FT
Интересно ми е, как са отразили немските медии и електронни издания снощния мач?! 

БЪЛГАРИЯ НА ПОЛУФИНАЛ!!! Направо ги разпиляхме, очаквах наистина да победим 3:0 или 3:1, ама такъв разгром , погром не съм вярвал, че е възможен, направихме ги на пух и прах. Невероятно щастлив съм, каквото и да направят от тук нататък те са изключителни и заслужават да играят финал!!!
Само Левски!
- pesho_1913
- Контакти:
Синьо сърце написа:СВОБОДЕН написа:А другите медали не са ли реална? Стигнали сме до полуфинал, с Русия какво, ще им подаряваме победата ли?Синьо сърце написа:Супер мач снощи и резонна победа.Мисля, че бронзът е реална и постижима цел.
Нищо няма да подаряваме, но Русия не е Германия, ако си ги гледал...То е близо и златото-само две победи, кво толкоз, но говорим за реалности!
Ако играчите ни бяха с твоето мислене, нямаше да има и смисъл да излизат на терена. Защо винаги щом срещу нас се противопоставя на теория по-силен опонент, някои започват да свалят гащите, да мислят за следващия мач и така нататък.(визирам такива като теб) Алооооу! Пребихме Полша, Италия, Германия! Момчетата са надъхани, мотивирани.. Защо да не стигнат до финала? Нима Цецо Соколов е по-слаб от Максим Михайлов? Или пък Жоро Братоев, който се намира в страхотна форма, е по-зле от техния разпределител? Надявам се да не ги урочасам с този коментар.
Както написах и в темата за предстоящия двубой:
от pesho_1913 на 09 Авг 2012 01:03
Тук много голяма роля играе психологическия момент. Нашите не трябва да мислят, че се изправят срещу Русия, а срещу тим, който ще пометат. Както направиха днес с Германия. Надявам се играта на Максим Михайлов да не потръгне, а Цецо да продължи да кърти пода на залата. Напред, юнаци!
Ако всеки излизаше със свалени гащи, никога нямаше да има изненади, нямаше да е толкова интересно. Срещу Полша не помниш ли какви бяха половината коментари? Как щяха да ни разбият, че сме щяли да изядем боя и така нататък, а каква стана тя в крайна сметка.. Давай по-оптимистично, пък ако ни бият, здраве да е! Аз вярвам, че няма да им се дадем лесно и имаме реалните шансове за победа.
п.п. И още нещо. Казваш, че Русия не е Германия.. добре, има логика. НО! Кога в последните изиграни мачове буквално сме претрепвали германците, както направихме вчера? Те са ни неудобен съперник, принципно играем трудно, а вчера ги обезобразихме! Руснаците също са ни неудобен. Поляците и те, но ето че и тях надвихме. Явно така ни е тръгнало, че да побеждаваме неудобните противници, ай дано и на полуфинала продължим традицията.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
Поляците могат да догледат оставащите мачове по ТВ !
Живи и здрави да са и все така да ги бием . Най после да изиграем групата на максимум, без да правим сметките и всичко се нареди !
Живи и здрави да са и все така да ги бием . Най после да изиграем групата на максимум, без да правим сметките и всичко се нареди !
Странно ,човекът на който ,майка му ,му е баща не си показва нослето ,от дупката в която се е наврял
Не се притеснявай покажи муцунка ,ние няма много да ти се смеем..............ъъъъъ ,всъщност лъжа ,ще ти се смеем ,и дори ще ти се присмиваме.Айде, със здраве ,и на твое място не бих написал и един пост повече в този форум ,но това е въпрос на чест и достойнство ,а ти показа ,че тези понятия са ти чужди.
Направо ги смачкахме ,както и бях предрекъл по-напред в темата , да заповядат следващите, малка(териториално) България е готова да разплаче поредната "велика" нация.
Напред момчета ,вие сте нашата гордост!!!

Направо ги смачкахме ,както и бях предрекъл по-напред в темата , да заповядат следващите, малка(териториално) България е готова да разплаче поредната "велика" нация.
Напред момчета ,вие сте нашата гордост!!!
Айде и Русия да лапнат 3:0, и дано играем с Италия на финала! Искам да я спечелим тая олимпиада беее!!!
Нито 1 златен медал нямаме от голямо първенство, мамка му, време е!

Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
kartago написа:Интересно ми е, как са отразили немските медии и електронни издания снощния мач?!
И на мен ми е интересно. Някой ако знае немски да влиза, да чете и да ни информира.

"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
- Синьо сърце
- Контакти:
Levskar_90 написа:
Стига прави шпалири пред Русия стига бе. Както каза Найден играем мач за мач. И ето вече сме на полуфиналАз вярвам на момчетата, както обикновено и знам че ако си играят играта могат да бият, но и да не бият те вече са герои
Ти нещо от жегата ли изгърмя, кое е шпалир, реалната оценка? Ами тогава да напиша: Русия е посредствен отбор, с недобра физика и слаб треньор. Нямат блокада, нападателите им не са във форма. Въобще разпасаната им команда не може да представлява никаква пречка по пътя към финала за вдъхноженият ни тим! Категорично 3-0!
Та ега се успокоиш!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Честито на всички българи! Когато момчетата са освободени психически нещата им се получават от само себе си и затова майка им жална на руснаците. Малко ми стана мъчно за германците, които винаги са ни помагали в исторически план, но нямаше как да им пуснем гейм, тъй като току виж си бяха повярвали. Сега на големите ни братя славяни, мисля че може да им дадем някой и друг гейм, но това съвсем не е задължително.
Сигурно много съжалявате, че не паднахме и не можете да напишете 1000 мнения по темата
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...