THE G.A.M.E написа:I.A написа:Ето това е погледът![]()
Тук ако срещу Ники стоеше някой немец, щеше да бъде схрускан за закуска ...![]()
Аз леко се уплаших за Тошко Скримов ...
Много ми е любопитно да видя Скримов как е гледал в този момент

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:I.A написа:Ето това е погледът![]()
Тук ако срещу Ники стоеше някой немец, щеше да бъде схрускан за закуска ...![]()
Аз леко се уплаших за Тошко Скримов ...
А другите медали не са ли реална? Стигнали сме до полуфинал, с Русия какво, ще им подаряваме победата ли?Синьо сърце написа:Супер мач снощи и резонна победа.Мисля, че бронзът е реална и постижима цел.
СВОБОДЕН написа:А другите медали не са ли реална? Стигнали сме до полуфинал, с Русия какво, ще им подаряваме победата ли?Синьо сърце написа:Супер мач снощи и резонна победа.Мисля, че бронзът е реална и постижима цел.
kartago написа:Сега повтарят мача по БНТ, вчера не обърнах внимание, явно от стискане на палци! Втория гейм завърши 25-16, но! Забележете, резултата беше 17-15, после 19-16 и след това 6 поредни точки за нашите! Учудващо, този път явно немците не можаха да покажат грам психика!
Синьо сърце написа:СВОБОДЕН написа:А другите медали не са ли реална? Стигнали сме до полуфинал, с Русия какво, ще им подаряваме победата ли?Синьо сърце написа:Супер мач снощи и резонна победа.Мисля, че бронзът е реална и постижима цел.
Нищо няма да подаряваме, но Русия не е Германия, ако си ги гледал...То е близо и златото-само две победи, кво толкоз, но говорим за реалности!
Бижутера написа:Eminem написа:Бижутера написа:Това че съм българин означава ли че трябва като проста овца да защитавам сляпо един-единствен отбор? Що за първобитно мислене...
Сериозно вярваш ли, че днес ще има германец, който да подкрепя България ?
Не ми пука дали ще има такива хора, Германия е достатъчно велика, за да ми харесва и да й стискам палци. А България е малка ориенталска сбирщина, която цял живот ще е кенефа на Европа.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта