България без Казийски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: Няма смисъл да ходите на Олимпиадата без Казийски!

Мнениеот T&T » 07 юли 2012 23:28

Според мен след като Казийски не играе за националния отброр, то трябва да закрият волейболното движение в България :) :) :)
Как ли не са се сетили футболните фенове, че без Берба и Стенли не трябва да се участва в квалификациите за световно първенство.
Последна промяна от T&T на 07 юли 2012 23:29, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 юли 2012 23:28

POPCORN написа:утре я има 3000 я не :)а все пак се борим за успех за третото място.не сме взимали такъв медал от Световната лига!Представете си за какво говорим :)

Мда ... Медала би бил страхотен успех !
Само дано се успокоят нашите от тия скандали тая вечер ...
Че май доста се нервираха на реферите.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

sandi74

Мнениеот sandi74 » 07 юли 2012 23:30

Нямам спомен личния лакей на некадърника Стойчев Матейчо някой да го е гонил.Като неще да играе прав му път,да носи чехлите на господаря си.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 07 юли 2012 23:31

bez-nick написа:Стига сме яли бой, вместо да плащат пари за лагери, да си стоят вкъщи и да гледат по телевизията ако нямат намерение ДА ВЪРНАТ Казийски и да се махне оня идиот Лазаров, заедно с Любо Ганев!

п.с. Сашо Йовков да млъкне, като ни подари 2 точки съдията даже не си призна, мълчеше като тъпан, тръгнал да обвинява съдията за пердаха :x ама нали и на него НАЧАЛНИК МУ Е ЛазарООФ

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: То с Казийски хич не ни биха. :) :) :)

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 07 юли 2012 23:32

Blagoy написа:
v.r.s. написа:
Не излизат таланти защото бизнеса не дава пари за спорта, когато започне да се случва това, тогава ще има и таланти, отбори и силно първенство. Закрити бяха школи като тази в Перник, точно поради тази причина, а като ги няма тях откъде да излезнат добри волейболисти. Който и да е начело на спортните федерации не се ли обезпечат отборите, няма как да има развитие. Ще излиза от време на време по някой спортист и това е.

Ще ти отговоря с пример. Каква е ролята на федерацията ли? Каквато е ролята на изпълнителната и законодателната власт за развитието на икономиката на държавата, например. Т.е. - огромна! Кажи ми каква визия и стратегия има БФВ за развитието на волейбола в България и доколко я изпълнява? Или "визията и стратегията" е да се заграби колкото е възможно повече? Не знам дали помниш времената, когато националите ни играеха в световната лига с един цифт екипи и като се скъсаха си ги шиеха... Е, това ако не е позор...
Да, от тогава леко се промениха нещата, интересът към волейбола се повиши, почнаха и да се генерират малко повече приходи, но пак много малка част от тях отиват за играчите. Но те поне си ги заслужават. Останалите може да се влагат в развитието на волейбола, но Данчо и сие предпочитат да се облажат. Затова и последният толкова силно е захапал кокала и не го пуска на никаква цена.

Пич, от 90та година всички президенти на спортни клубове и шефове на федерации са КОМУНИСТИ,ЧЕНГЕТА.БАНДИТИ, КРЕДИТНИ МИЛИОНЕРИ И ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА.За тях спорта е последна им грижа.Няма за какво да се учудваме за това което става.Абсолютни безродници.
Последна промяна от alexpk на 07 юли 2012 23:33, променено общо 1 път.
Баткоff вън

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 юли 2012 23:32

THE G.A.M.E написа:
POPCORN написа:утре я има 3000 я не :)а все пак се борим за успех за третото място.не сме взимали такъв медал от Световната лига!Представете си за какво говорим :)

еми незнам.тоя рефер , който беше не веднъж ни е рязъл.и друг път е правил такива неща.трявба обаче да подчертаем,че не рефера ни е виновен.просто нямаме нужната класа в момента.Има мноог млади и те са психически нестабилни.Може да ми се смеете и да ме псувате , ама за пореден път казвам,че Алексиев е под всякаква критика.Това за мене не е волейболист за националният отбор.По-добре на негово място да викнат един такъв като Братоев , да знам поне за какво прави грешки!Тоя нито сервиз може да бие, нито може да посрежа добре, 70% от топките ги прехвърля, защото не може да се нагърби с отговорноста да отиграе топката, добрите му забивки са епизодични.Незнам какво прави тоя в националният отбор!За мене е пълно дърво!Лично мнение!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

sandi74

Мнениеот sandi74 » 07 юли 2012 23:35

marmi52 написа:8-)

Без Матей, Андрей и Радо на Олимпиадата ще участваме на Кубертеновия принцип:
"По-важно е да участваш, отколкото да спечелиш" ... :oops:

че ние винаги така участваме.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 07 юли 2012 23:36

v.r.s. написа:
MoNteSo написа:
Blagoy написа:Преди няколко години, когато стигнахме в една година мисля до 3-тото място на Световното в Япония и до 4-тото в Световната лига имахме най-добрия си отбор от години насам. Тогава имахме Пламен Константинов, Пушката, Андрей Жеков, Христо Цветанов, Владо Николов все още беше млад и във форма, Казийски, Боян Йорданов дори. сега нито един от тях не играе (с изключение на Владо, но той вече е почти изчерпан). "Благодарение" и на "невероятната" работа на БФВ и клубовете отдолу идват все по-малко таланти.
Всъщност, таланти има, но условия да се развиват няма. Кажете ми как в момента може да се появи играч като Матей, например, който преди 2-3 години беше определян за най-добрия в света, заедно с Жиба. Цяло чудо е, че се появяват от време на време талантливи момчета.

МА ТОВА ЛИ БЕШЕ МОМЕНТА РАДОСТИН СТОЙЧЕВ И ОНАЯ ПОДЛОГА ОТ ДУПНИЦА, ПРЕЗИДЕНТА НА МАРЕК, ДА СИ ВЪРТЯТ ДАЛАВЕРИТЕ, А !?
ИСКАТЕ ЛИ ДА ВИ РАЗКРИЯ ГОЛЯМАТА ТАЙНА, ЧЕ СТОЙЧЕВ В КОЙТО ВСИЧКИ СЕ КЪЛНЕТЕ Е ЧОВЕК НА ИВАЙЛО КОНСТАНТИНОВ!!! ИМАТ ОБЩ БИЗНЕС, А В МОМЕНТА СТОЙЧЕВ ИЗЧАКВА УДОБНИЯТ МОМЕНТ ЗА ДА ЛОБИРА ЗА НЕГО! УДОБНИЯТ МОМЕНТ ЗА ТЯХ, ОБАЧЕ ЩЕ БЪДЕ СЛЕД ПРОВАЛЕНИ ДОМАКИНСКИ ФИНАЛИ НА СВЕТОВНАТА ЛИГА И ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ! ШАНС КОЙТО НАДАЛИ НЯКОГА ЩЕ ПОЛУЧИМ ОТНОВО! ТАКА ЧЕ ПОВТАРЯМ! СМЪРТ ЗА СТОЙЧЕВ, КАЗИЙСКИ И ДЕБИЛНИЯТ СЪДИЯ!!!!!!!!!!!!

Хайде спри се малко и престани да пожелаваш смърт на който и да е. То бива простотия, ама твоето е прекалено.

ахеаехаеухае много обичам след такива загуби умерените ви постове и поучителният тон. Аз съм прост! Прости ме, АЗ СЪМ БЕЗУМНО ПРОСТ, НО НЕ СЪМ ЗАБЛУДЕН! ВЪЗХВАЛЯВАЙТЕ ГИ ТИЯ ГНИДИ ОЩЕ! КАТО НА ОЛИМПИАДАТА НИ СЕ ОТБИЯТ И АВСТРАЛИЙЦИТЕ ЩЕ ЧАКАМ ПАК ДА СИ ПИШЕТЕ УМЕРЕНО, ЧЕ ТОЛКОВА СИ МОЖЕМ!!![/quote]

Това е само спорт бе човек и може да се гневим, псуваме, обиждаме, както го правим в такива случаи, но да пожелаваш смърт не е нормално.

Потребителски аватар
Иван Барабан
Контакти:

Мнениеот Иван Барабан » 07 юли 2012 23:39

Значи ... има си разумни обяснения за посещаемостта днес и утре:
1. Днес на София Рокс на сцената бяха АНАЛГИН - кой би ги изпуснал?!
2. Утре кой знае кой друг колос ще чеша китари.
3. ВИП-овете, обичат да ходят на уикенд море
4. Реколта се събира ... жътва е!

Иначе не мога да се съглася, че днес публиката е била театрална. Да, ако го няма фолк-джея ще е супер зле, но още не са се изградили още фен навици за волейбол ( хич не съм съгласен, че Варна е по-добра)

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Мнениеот paro24 » 07 юли 2012 23:39

POPCORN написа:
THE G.A.M.E написа:

еми незнам.тоя рефер , който беше не веднъж ни е рязъл.и друг път е правил такива неща.трявба обаче да подчертаем,че не рефера ни е виновен.просто нямаме нужната класа в момента.Има мноог млади и те са психически нестабилни.Може да ми се смеете и да ме псувате , ама за пореден път казвам,че Алексиев е под всякаква критика.Това за мене не е волейболист за националният отбор.По-добре на негово място да викнат един такъв като Братоев , да знам поне за какво прави грешки!Тоя нито сервиз може да бие, нито може да посрежа добре, 70% от топките ги прехвърля, защото не може да се нагърби с отговорноста да отиграе топката, добрите му забивки са епизодични.Незнам какво прави тоя в националният отбор!За мене е пълно дърво!Лично мнение!

Ивайло Стефанов който е на 39 години е по-добър от този дебелак Алексиев :oops:

Върни се в “Волейбол”