България - Естония - 3:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България - Естония 14.09.11
Levskar 90 влез в час,не говориш за гонзо,а за РАДОСТИН СТОЙЧЕВ - имай малко уважение!
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!
- Levskar_90
smoothc написа:Levskar_90 написа:Ако играехме със Сърбия или Италия на четвъртфинал и паднеме, щеше да има критики към Стойчев, затова и той избра, да сме втори, защото при една загуба от Русия никой няма да го съди и ще бъде съвсем нормална, така и вълка сит и агнето цяло. Ние си заминаваме с чест и без нищо и стойчев си спасява кожата. А ако бяхме паднали от Сърбия и Италия щеше да има негодуване срещу него...
В първия мач паднахме от слабака Словакия, след това бихме поляците в странен мач, в който май по - скоро паднаха, за да ни прецакат, и бихме Германия в мач без значения. Това постигна радко, дали не си дава сметка ??? Много добре знае че няма да се справи даже с Италия или Сърбия и предпочита да падне от фаворита Русия, елементарно. Голям хитрец излизи тоя радко но на гърба на България
Празни приказки говориш....Дай малко повече уважение към Радо Стойчев,все пак е един от малкото почтени и свестни хора в българския спорт! А успехите му са факт,които сами говорят за огромната му класа и правилна концепция за волейболната игра!
Не съм видял да има някакви успехи с България, освен да ни бият някви волейболни джуджета, във италия не ме интересува, защото мен ме интересуват усхпехите на България, а при радо освен резили друго не съм видял
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
smoothc написа:Всичко е въпрос и на малко шанс! Имаме играчите, имаме и треньора!
Абсолютно си прав, съгласен съм!..но сякаш нещо липсва на този отбор,нещо много малко,но от ключово значение.
Арогантност...?
pepo написа:Levskar 90 влез в час,не говориш за гонзо,а за РАДОСТИН СТОЙЧЕВ - имай малко уважение!
Въпреки че съм съгласен със теб,не обръщай хубавата тема на най-баналния спор ,че са ще почнат да пишат сички форумни нинджи и биячи !
[center]Ewig grünen Wolf[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]Re: България - Естония 14.09.11
Според специалистите сме вторият отбор с най - голям шанс за титлата. Значи Русия може да победена.
Специалистите могат да говорят каквото си поискат,истината се вижда на игрището! Разбира се,че може да бъде победена,няма непобедим отбор,но нека първо да победим Естония и тогава ще говорим.
- Tribune East 1912
- Контакти:
Стига сте говорили за тия руснаци! Нека първо да минем през Естония и след това да мислим за следващия мач! Няма непобедими отбори, ако нашите ще повярват - можем да победим всеки един отбор! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!
emarkon написа:smoothc написа:Всичко е въпрос и на малко шанс! Имаме играчите, имаме и треньора!
Абсолютно си прав, съгласен съм!..но сякаш нещо липсва на този отбор,нещо много малко,но от ключово значение.
Арогантност...?
Забелязал съм една тенденция от много много години насам.Не вземем ли първия гейм много рядко печелим мача.Просто им става нещо и наливат гипса
[center]Ewig grünen Wolf[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]- vladitol
- Контакти:
Levskar_90 написа:радко нарочно искаше да се натресем на Русия, после като паднем да каже ето паднахме от най - добрите и да го оставят да си живурка. При другия вариант падаме от по - слаб отбор и ще има критики към него стойчев много хитро си изигра картите - но не за България, а за неговата кожа
Уважавам , че си Левскар , но си пълен БОКЛУК !
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
smoothc написа:Според специалистите сме вторият отбор с най - голям шанс за титлата. Значи Русия може да победена.
Специалистите могат да говорят каквото си поискат,истината се вижда на игрището! Разбира се,че може да бъде победена,няма непобедим отбор,но нека първо да победим Естония и тогава ще говорим.
Така, Саше, истина казваш. Споменавам го, защото всички сте се отчаяли, че при евентуален мач с Русия ще паднем. Стигнем ли до него, ще ги бием. Важното е нашите да не играят като идиоти утре.
emarkon написа:smoothc написа:Всичко е въпрос и на малко шанс! Имаме играчите, имаме и треньора!
Арогантност...?
В спорта,от мен запомни:Думата арогантност трябва да бъде табу за всеки себеуважаващ се спортист!
Винаги трябва да подходиш с уважение към съперника,трябва да бъдеш спортсмен..това се цени истински у даден отбор или спортист!
пс:Липсва ни увереността и манталитета на победител!