''Арена Армеец'' е като на театър

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
moriente
Контакти:

Re: ''Арена Армеец'' е като на театър

Мнениеот moriente » 30 юли 2011 20:57

rocknrolla написа:
moriente написа:
canary написа: СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ!!!

Защо тогава напирате да идват да учите, живеете и работите тук ??????

Много тъп въпрос,защото това е политиката на всички правителства от 30-40 години насам,всичко да е в София,ако тази зала бяха я построили в Плевен примерно и бяха открили университет ***** в Плевен,вместо в Перник, нямаше ли да е по-добре.Все пак Плевен ,примерно казвам, по време на освобождението на България 1878 г. е бил 5/пет/пъти по-голям от София,да не говорим за Стара Загора и Пловдив,които са били градове гиганти спрямо селцето разположено в полите на Витоша.

И тъжният факт е ,че именно "селцето разположено в полите на Витоша " ви изхранва.
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 30 юли 2011 21:00

Публиката беше повече от трагична !!!

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 30 юли 2011 21:01

0007 написа:Айде спрете се с комплексите бе,провинционалисти....

Аз лично комплекси от сбирщината ,наречена столичани ,с адресна регистация -селата обединени в един град в равното софийско поле нямам,тъй като съм роден в ГРАД с древна и славна история.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 30 юли 2011 21:07

Владо Николов си ви го каза, тъпи шопи!!! Нека дойдат в Пловдив волейболните национали и ще разберат какво означава мощна подкрепа! Днеска "столичаните" се изложиха като кифладжии!

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 30 юли 2011 21:14

Големи комплекси, голямо нещо... Жалки сте с тези спорове София - Провинция! Публиката бе трагична - факт, но бе трагична, заради свободния вход, заради това, че не бе официален мач, дали ще е така, когато сложат вход от 10 лева примерно?

Хайде оставям ви да си показвате комплексите!

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 30 юли 2011 21:19

Hellkeeper написа:Големи комплекси, голямо нещо... Жалки сте с тези спорове София - Провинция! Публиката бе трагична - факт, но бе трагична, заради свободния вход, заради това, че не бе официален мач, дали ще е така, когато сложат вход от 10 лева примерно?

Хайде оставям ви да си показвате комплексите!

Ами и аз очаквам първия официален мач,за да си закупя билет и да го гледам,но и тогава ще има фенове с безплатни билети,ултрасите на Дучето и Гугутката.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 30 юли 2011 21:22

moriente написа:И тъжният факт е ,че именно "селцето разположено в полите на Витоша " ви изхранва.

Я, пак! С какво ни изхранвате, че не се сещам? Ако я нямаше централизацията, то и повечето приходящи щяха да си стоят по родните места. В тази държава няма нито една друга сфера от живота, чиято политика да е толкова последователна- всичко в София. Ако можехте и морето щяхте да преместите там. :) И след всичко това следва смешния плач от приходящите столичани.
П.С.: Весело е, че при всяка една подобна дискусия, столичаните в този форум са все кореняк софиянци.

Потребителски аватар
moriente
Контакти:

Мнениеот moriente » 30 юли 2011 21:32

Neo M написа:
moriente написа:И тъжният факт е ,че именно "селцето разположено в полите на Витоша " ви изхранва.

Я, пак! С какво ни изхранвате, че не се сещам? .

с това ,че прииждате за 100 лв повече !
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 30 юли 2011 21:37

moriente написа:
Neo M написа:

Я, пак! С какво ни изхранвате, че не се сещам? .

с това ,че прииждате за 100 лв повече !

Сигурен ли си, че става въпрос за 100 лв.? Аз съм сигурен, че разликата е много по- голяма. И мен не ме брой- нито съм дошъл, нито смятам да го правя.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 30 юли 2011 21:44

Сега се връщам от залата и наистина е невероятна. Все едно не бях в България. А това ,че беше наполовина пълна със сеирджии е абсолютно вярно. Още след първият гейм голяма част започва да си тръгва и така след всеки гейм намалявахме. Жалка работа.....
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Волейбол”