България-Полша (официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: България-Полша (официална тема)

Мнениеот marmi52 » 02 юли 2011 16:27

8-)

Нашият поток е по-слаб ! :)
Срещу Полша обаче по принцип играем трудно, а сега и домакинството ще окаже влияние.
Ако искат да докажат, че са голям отбор, нашите трябва да бият всички в тази група ! 8-)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 02 юли 2011 16:33

sMotLiO написа:Излизаме със серия от победи от групата ни.
Отиваме на полуфинал по-мотивирани от всякога.
Размазваме на полуфинала след като показваме невероятен колектив и пълно себераздаване.
Отиваме на финал който печелим благодарение на геният на Радо Стойчев и сърцата игра на всички момчета които в нито един момент не са се съмнявали в златото.
Всички русофили,недоброжелатели умират в собствените си лайна!

Е това ако стане (даже без последното :mrgreen: ) в България няма да се спи поне 1 седмица !
Само Левски!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 02 юли 2011 16:38

Пожелах си Полша и се падна.
:mrgreen:
От колко ч. е мача?
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 02 юли 2011 16:57

Мисля че извадихме невероятен късмет с тази група.
Що се отнася за мача с Полша - ще бием безапелационно 3-0 :!:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 02 юли 2011 17:10

sMotLiO написа:Излизаме със серия от победи от групата ни.
Отиваме на полуфинал по-мотивирани от всякога.
Размазваме на полуфинала след като показваме невероятен колектив и пълно себераздаване.
Отиваме на финал който печелим благодарение на геният на Радо Стойчев и сърцата игра на всички момчета които в нито един момент не са се съмнявали в златото.
Всички русофили,недоброжелатели умират в собствените си лайна!

Освен амин, нека и ще, нямам какво да добавя Изображение Но бъдете сигурни, че и да спечелим Лигата, пак ще кажат, че е уговорено в букмейкърския пункт на Еврофутбол в Чепръчене :lol: :lol: :lol:
Изображение

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 02 юли 2011 17:16

Във волейбола няма слаби отбори. За разлика от футбола, където ние сме най - слабите. Така че факта, че на пръв поглед групата е лека, не означава нищо. Важното е да бием Полша. После ще мислим за останалите.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

dream_team
Контакти:

Мнениеот dream_team » 02 юли 2011 17:20

Нека си говорят завистниците, хич не ми дреме! Те щом на собствената си нация не могат да се радват, са супер жалки...

Аз вярвам в този отбор от много отдавна. Най-важното, което Радо донесе в отбора за няма и 1 месец е, че ги мобилизира психически и ги кара да мислят като победители, което е 50% от играта!

Така че със сигурност ще сме на полуфинал, а защо не и на финал! Най-много се радвам, че ще имат възможност да репетират на много високо ниво точно година преди Олимпиадата! Понякога човек сам не знае на какво е способен, докато обстоятелствата не го притиснат в някой ъгъл! УСПЕХ!

А за поляците ще ви кажа, че имат респект от нас и хич не ги слушайте дали говорят пренебрежително или не! Миналата година точно по същото време бях в Полша на една сватба и точно в Гданск на същите дати 9 и 10 юли.... Жалко че се разминаха сватбата и финалите с 1 година, иначе щях да улуча с 1 куршум 2 заека... ама карай. Всички, които разбраха, че съм от България идваха да ми казват, че са гледали нашия мач при положение, че нямаше никакво значение за тях и че няма да се класираме заради сърбите. Горките взеха да ми развиват теории, че Казийски бил най-добрия, защото имал "полски" корени, понеже фамилията му завършвала на "ски" :) ще им се на хората :)
Последна промяна от dream_team на 02 юли 2011 17:33, променено общо 1 път.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 02 юли 2011 17:32

dream_team написа:Нека си говорят завистниците, хич не ми дреме! Те щом на собствената си нация не могат да се радват, са супер жалки...

Аз вярвам в този отбор от много отдавна. Най-важното, което Радо донесе в отбора за няма и 1 месец е, че ги мобилизира психически и ги кара да мислят като победители, което е 50% от играта!

Така че със сигурност ще сме на полуфинал, а защо не и на финал! Най-много се радвам, че ще имат възможност да репетират на много високо ниво точно година преди Олимпиадата! Понякога човек сам не знае на какво е способен, докато обстоятелствата не го притиснат в някой ъгъл! УСПЕХ!

А то винаги завистници ще има. Проблемът ни тази година е от липсата на човешки фактор. Все пак ние нямаме възможностите на най - големите сили, но както вървим, може и да ги настигнем. Важното е критикита да е градивна, а не критикарстване. Така е с всяко нещо. В тази връзка много мразя и сметкаджийството, когато нещата са тръгнали в правилната посока.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 02 юли 2011 17:36

Мачкаме ги беее :twisted:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 02 юли 2011 17:47

Трябва да минем групата! И все пак не е нормално завършилите 2ри да се поощряват с възможно най-слаби групи, а 1те да се режат с възможно най-трудните така ФИВБ учи на това, че със сметкаджийство и уговорки, че дори когато трябва и симулативна игра далеч може да се стигне вместо просто да играеш и да се стремиш към 1то място както трябва да е! ;)

Върни се в “Волейбол”