Германия-България 3-2/1-3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Св. лига по волейбол: Германия-България ?-?/?-?
3/2 ЗА немците и 1/3 за нашите.
- mistreated
- Контакти:
Въпреки много проблеми с контузени играчи, мисля, че момчетата ще вземат и двата мача. Няма значение с какъв резултат, просто съм убеден, че ще победим и в двете срещи.
Всяко начало, като треньор на даден отбор, е трудно. Радо беше така и в Тренто, но виждаме каква машина са сега.
Тук допълнителна пречка за добро представяне са и непрестанните контузии, според мен резултат от нечовешките натоварвания на някои играчи през сезона.
Немците не са по-силен отбор от Япония, камо ли от нас. Просто трябва да покажем 60-70% от възможностите си и победите са сигурни.
Всяко начало, като треньор на даден отбор, е трудно. Радо беше така и в Тренто, но виждаме каква машина са сега.
Тук допълнителна пречка за добро представяне са и непрестанните контузии, според мен резултат от нечовешките натоварвания на някои играчи през сезона.
Немците не са по-силен отбор от Япония, камо ли от нас. Просто трябва да покажем 60-70% от възможностите си и победите са сигурни.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
потребител
- Контакти:
Така....има по-малко истина в всички отговори..
Не знам дали някой е гледал мачовете до момента,но с контузиите на Казийски и Николов нашия отбор е една пълна дупка...Най-голямата издънка според мен е Алексиев който не се справя никак добре до момента.Днес вместо Николов титуляр ще излезе Соколов който е много добър играч,но на него ще му се радваме следя година две не сега.
В първия мач с Германия когато ни биха 3:2 Николов почти не игра и всички видяхте какво стана....Днес не мисля че всички ще са на 100%.А ако играем на 60-70% може и 3:0 да ни бият
Треньора ни е много добър но и при него ще трябва време докато наложи своя стил на игра и отбора да започне да играе както той иска.Може и да е нужен един цикъл....Не съм песимист но не виждам как ние можем да вземем 2 победи в тези срещи.При загуба 3:2 пак се получават точки което е добре и мисля че това е реален резултат.На хартия може да сме по-добри но иначе в момента не е така.На всички ни се иска да победим и да се зарадваме но понякога истината е друга...
А и още едно нещо което всички пропускат,Германия не е този слаб отбор от преди няколко години който сме свикнали да виждаме.Основната причина е треньора който се е доказал като добър специалист и не случайно е треньор на Германия сега.
Не знам дали някой е гледал мачовете до момента,но с контузиите на Казийски и Николов нашия отбор е една пълна дупка...Най-голямата издънка според мен е Алексиев който не се справя никак добре до момента.Днес вместо Николов титуляр ще излезе Соколов който е много добър играч,но на него ще му се радваме следя година две не сега.
В първия мач с Германия когато ни биха 3:2 Николов почти не игра и всички видяхте какво стана....Днес не мисля че всички ще са на 100%.А ако играем на 60-70% може и 3:0 да ни бият
А и още едно нещо което всички пропускат,Германия не е този слаб отбор от преди няколко години който сме свикнали да виждаме.Основната причина е треньора който се е доказал като добър специалист и не случайно е треньор на Германия сега.
orlando написа:3/2 ЗА немците и 1/3 за нашите.
А ДАНО ! СУпер резултат за нашите , малко ме съмнява но надеждите умират последни. ИСкам да играят със сърце, а не да се предават още в момента в който съперника поведе с 2-3 точки.Не трябва да се разчита само на Матей и Владо, нали групата е по 15-6 човека, всеки трябва да си заслужи мястото в националния. Очаквам Соколов да оправдае доверието, както и добро представяне на Братоев и Тодоров.Успех на момчетата, бъдете тим,екип не индивидуалисти, само така имаме шанс!
-
THE G.A.M.E
Според мен посрещането ни ще е ключово за спечелването на мача ...
Ако успеем да неутрализираме силния начален удар на немците, няма да имаме никакви проблеми !
Ако успеем да неутрализираме силния начален удар на немците, няма да имаме никакви проблеми !
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Не само че ни бият ами вече и с разлика го правят
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Германия-България 2-0 -ЗАСЕГА
Немците ни мачкат!!!
Последна промяна от flo на 18 юни 2011 20:09, променено общо 1 път.
- NiKsAnA_ss
- Контакти:
Абсолютни бездушници!!!! Пълни п*тки. Не може отбор, който да иска място в топ 3 в света да няма НИКАКВО посрещане, ама НИКАКВО!!!!!!!!! Падаме 0:3 и двата мача. Просто едно голямо жалко за уникалната публика, дошла от цяла Европа да гледа тези мишки.. Германците ни правят на нищо.

Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария