България-Русия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: България-Русия

Мнениеот siniq_fen » 07 окт 2010 23:19

Ама че прости хора има... добре нека Алексиев е виновен..
Само Левски!

Потребителски аватар
Ботев Враца
Контакти:

Мнениеот Ботев Враца » 07 окт 2010 23:34

БЪЛГАРИЯ ИГРАХА ВЕЛИКО , горд съм с нашите :!: :!: :!: :lol:
Господ е с мене като мощен и страшен защитник

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 07 окт 2010 23:39

venci_1913 написа:Нямам време и не съм чел..Някой може ли да ми каже кои отбори се класират за Олимпиадата директно??? 1вите 5 или ?

Световното не дава визи за Лондон... Първияте отбори се класират за световната купа в Япония, където се раздават първите олимпийски визи. Останалите квоти за турнира се дават на континенталните първенци през 2011 и с уайлд карт. Така че щеше да е добре да сме по-напред, но това не е фатално. Догодина на Европейското дано стигнем финал (от зона Европа се класират първите два отбора за Токио) и всичко ще си дойде на мястото.

Относно мача вчера... жалко, че думата отбор вече придоби друго значение. Този толкова обичан тим се превърно в "Сбор" от волейболисти само с един упрек от Владо. Мое мнение е, че Николов не трябваше да изпуска нервите си и че Тошко така или иначе цял живот ще съжалява за пропуска си. Но аз не съм никой за да ги критикувам. Вие също... От мен и вас се иска безрезервна подкрепа и любов. Тези момчета доказаха, че ги заслужават. А сълзите в очите на Матей и Тошко трябва да ви покажат, че тяхната болка е много, ама много по-голяма от нашата. Колко от вас се насълзиха снощи след мача?
Дано всички намерят сили в себе си и да оправят отношенията си, за да имаме отново ОТБОРА, КОЙТО ОБИЧАМЕ.

Успех срещу Русия, момчета... Аз и много други фенове сме с вас. ВИЕ СТЕ И ЩЕ БЪДЕТЕ ИСТИНСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 08 окт 2010 01:18

ros написа:
venci_1913 написа:Нямам време и не съм чел..Някой може ли да ми каже кои отбори се класират за Олимпиадата директно??? 1вите 5 или ?

Световното не дава визи за Лондон... Първияте отбори се класират за световната купа в Япония, където се раздават първите олимпийски визи. Останалите квоти за турнира се дават на континенталните първенци през 2011 и с уайлд карт. Така че щеше да е добре да сме по-напред, но това не е фатално. Догодина на Европейското дано стигнем финал (от зона Европа се класират първите два отбора за Токио) и всичко ще си дойде на мястото.

Относно мача вчера... жалко, че думата отбор вече придоби друго значение. Този толкова обичан тим се превърно в "Сбор" от волейболисти само с един упрек от Владо. Мое мнение е, че Николов не трябваше да изпуска нервите си и че Тошко така или иначе цял живот ще съжалява за пропуска си. Но аз не съм никой за да ги критикувам. Вие също... От мен и вас се иска безрезервна подкрепа и любов. Тези момчета доказаха, че ги заслужават. А сълзите в очите на Матей и Тошко трябва да ви покажат, че тяхната болка е много, ама много по-голяма от нашата. Колко от вас се насълзиха снощи след мача?
Дано всички намерят сили в себе си и да оправят отношенията си, за да имаме отново ОТБОРА, КОЙТО ОБИЧАМЕ.

Успех срещу Русия, момчета... Аз и много други фенове сме с вас. ВИЕ СТЕ И ЩЕ БЪДЕТЕ ИСТИНСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ

+100000

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 08 окт 2010 10:17

siniq_fen написа:Ама че прости хора има... добре нека Алексиев е виновен..

естествено, че е виновен...ако беше играл като хората щяхме да бием 3-0 гейма :x
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 08 окт 2010 10:48

Трябва да се научим да ценим това, което имаме и да не го взимаме за даденост, защото не се знае на какво ниво ще бъде волейболът ни след 10-15 години. Ние и на щанги бяхме много добри, на художествена гимнастика, на бокс и т.н., ама видяхте какво стана там. Имайте предвид, че волейболистите се подготвят в същите зали, в които и баскеболистите, но разликата между нивото на двата спорта у нас в момента е огромна. Обаче ако продължаваме по този начин нищо чудно тази разлика да изчезне, само че не защото баскетболът ще догони волейбола.

Даже зад това 5-8 място стоят години труд и упорити тренировки - не е само това, което се вижда по телевизията и занапред ще бъде още по-трудно дори да се задържи това ниво, защото и другите страни търсят успехи във волейбола. Не си мислете, че ще въртят ход на място. Испанците сега както са 9-12, след два шампионата може да гонят медали с още 7-8 отбора.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 08 окт 2010 10:48

Наш'те момци днес ще са в минорно настроение, блядовете - тоже, така че едва ли ще се получи "страстен мач".
Въпреки всичко, националите трябва да се хвърлят сериозно в срещата, най-малкото заради герба и феновете си (плюещи или хвалещи ;) ).
Лошото е, че не го вярвам :x
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 08 окт 2010 11:18

Равностоен мач всичко очаквам.За съжаление не трябваше да играем днеска с Русия а със Сърбия или когато щеше да ни е мача с плавите.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 08 окт 2010 12:12

Gonzo0009 написа:
assencho1 написа:Утре ще бием Русия !!!

за чий *** :?:

за момчетата, за България, за участието ни на олимпиада . . . кво повече

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 08 окт 2010 12:28

Това ще бъде официална контрола. Нита на нас, нито на Русия мястото им е в този мач. Няма да им е кеф да го играят. Мястото им е на полуфиналите. Но явно в спорта не винаги има логика. И когато Левски би Гент макар да се радвах много, с ръка на сърцето ще призная, че мачът трябваше да завърши наравно. И нашето класиране на това първенство няма логика, но за съжаление тя е в наша вреда.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Волейбол”