Италия винаги ще страда от волейболния си комплекс "България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Италия винаги ще страда от волейболния си комплекс "България

Мнениеот Бижутера » 10 юли 2010 15:05

LaRgO написа:Бразилците играха без никакво напрежение от задължителна победа.Така се играе много по-лесно.На нас ни трябваше задължителна победа и напрежението си каза думата.

еми то точно в тия мачове си проличават наистина големите играчи и отбори... :geek:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 10 юли 2010 15:34

Бижутера написа:
LaRgO написа:Бразилците играха без никакво напрежение от задължителна победа.Така се играе много по-лесно.На нас ни трябваше задължителна победа и напрежението си каза думата.

еми то точно в тия мачове си проличават наистина големите играчи и отбори... :geek:

Липсва им опит и малко класа

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 юли 2010 16:46

spartakPL написа:Искаш да кажеш че Матей Казийски, Владо Никоов и прочие - играчи световно известни и признати във волейбола не са големи ли? Ако е така жалко, че на личната ти карта/ предполагам/ пише българин!
Това ни е най - жалката черта на нас - да имаме такива велики личности и то не само във волейбола и да се отричаме от тях....

Казийски-да.Ама Вл.Николов???Чак пък световноизвестен и признат...Да,българи сме,но това не значи да не сме реалисти.Според теб,какви трябваше да са ни коментарите,за да си заслужим българското гражданство?

spartakPL
Контакти:

Мнениеот spartakPL » 10 юли 2010 17:42

Със сигурност по - различни от това да ги изкарвате некадърници!
Опитаха се да ни убият, но това ни направи по - силни - СПАРТАК ПЛЕВЕН ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 юли 2010 20:11

spartakPL написа:Със сигурност по - различни от това да ги изкарвате некадърници!

Никой не ги е изкарал некадърници.Просто констатирахме,че са по-слаби от бразилците.Защо?Ти да не си на друго мнение?Казийски казваш,Вл.Николов казваш...Ама нали волейбола в зала,за разлика от плажния се играе от 6 човека.Да не би да греша?

spartakPL
Контакти:

Мнениеот spartakPL » 10 юли 2010 21:00

Дадох за пример Казийски и Владо Николов. И да имам малко по различно мнение! За мен е нереално да се твърди, че вторият мач Бразилия едва ли не не се е напрягала. И да на мнение съм, че вторият мач играхме равностойно! С риск да кажеш, че съм некомпетентен смятам, че разбирам от волейбол/ тренирам го от доста време/ и мисля ся неуместни тези твои забележки!
Опитаха се да ни убият, но това ни направи по - силни - СПАРТАК ПЛЕВЕН ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 юли 2010 21:23

spartakPL написа:Дадох за пример Казийски и Владо Николов. И да имам малко по различно мнение! За мен е нереално да се твърди, че вторият мач Бразилия едва ли не не се е напрягала. И да на мнение съм, че вторият мач играхме равностойно! С риск да кажеш, че съм некомпетентен смятам, че разбирам от волейбол/ тренирам го от доста време/ и мисля ся неуместни тези твои забележки!

Равностойно:ние с най-добрите,които си изплюха дробовете-бразилците,вече класирали се,без Резенде,Данте,Сааткамп.Ако един отбор се "натяга",обикновено излиза с титулярите.Или бъркам?

spartakPL
Контакти:

Мнениеот spartakPL » 10 юли 2010 21:27

Принципно още в началото започнах спора понеже видях всякакви чудати мнения от рода, че на нашите им липсва опит, класа, че сме нямали големи играчи... Ти на това мнение ли си, защото аз почнах спор на тази тема :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 юли 2010 08:25

spartakPL написа:Принципно още в началото започнах спора понеже видях всякакви чудати мнения от рода, че на нашите им липсва опит, класа, че сме нямали големи играчи... Ти на това мнение ли си, защото аз почнах спор на тази тема :)

1.Опит имат,но от предимство почва да се превръща в недостатък,защото другите отбори постепенно се подновиха(не казвам подмладиха,защото някои играчи не са много по- млади от предишните),а ние продължаваме с доста от "старите",които,на този етап,изглеждат незаменими:Жеков,Салпаров,Вл.Николов,Цветанов.Докога?Особено Жеков и Салпаров.
2.Големи играчи имаме.При стабилно посрещане Жеков е чудесен разпределител.За съжаление,този елемент сериозно куца.Казийски може да играе във всеки отбор.При младите "голямото" тепърва ще идва.Вижда се,обаче,че,ако Жеков и Казийски са аут,се превръщаме в един обикновен отбор.Ето защо констатирам,че по класа отстъпваме.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 11 юли 2010 10:31

blue avalanche написа:
spartakPL написа:Искаш да кажеш че Матей Казийски, Владо Никоов и прочие - играчи световно известни и признати във волейбола не са големи ли? Ако е така жалко, че на личната ти карта/ предполагам/ пише българин!
Това ни е най - жалката черта на нас - да имаме такива велики личности и то не само във волейбола и да се отричаме от тях....

Ама Вл.Николов???Чак пък световноизвестен и признат...

Ми ставал е шампион с почти всеки отбор, в който е играл. А той не е играл в случайни отбори. ;) Но ти това едва ли го знаеш, тъй като едва ли се интересуваш от клубен волей. :oops:

Върни се в “Волейбол”