България-Русия/2-ри мач/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Re: България-Русия/2-ри мач/

Мнениеот Lord of memories » 18 юли 2009 18:28

Какво да говоря с хора който мислят, че понеже сме ги чувствали близки пропадналите водкаджий, трябва да ги оставим да ни бият и да се класират.

Гледайте как абсолютно нарочно ги оставяме без блокада при атаките им.
Тва е феноменална трагедия, което се случва.
GGMU

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 18 юли 2009 18:32

Много ги мразя тези съдии, ама и ние правим едни грешки :evil:

Потребителски аватар
shampi
Контакти:

Мнениеот shampi » 18 юли 2009 18:32

Хора мачът е ясен Русия трябва да победи ако иска да се класира за финалите в Белград а ние няма за какво да играем
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 юли 2009 18:33

Lord of memories написа:Какво да говоря с хора който мислят, че понеже сме ги чувствали близки пропадналите водкаджий, трябва да ги оставим да ни бият и да се класират.

Гледайте как абсолютно нарочно ги оставяме без блокада при атаките им.
Тва е феноменална трагедия, което се случва.

Чета ти мненията и се чудя да се смея ли, да плача ли ?! Само ще ти кажа, че като толкова държиш да те наричат "ага", "рая", "гяур", не е небходимо да се мъчиш тука, а трябва да отидеш малко по на юг !!!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 18 юли 2009 18:33

shampi написа:Хора мачът е ясен Русия трябва да победи ако иска да се класира за финалите в Белград а ние няма за какво да играем

Ами публиката,която подкрепя,въпреки че нямаме шансове :shock:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 18 юли 2009 18:36

0007 написа:
shampi написа:Хора мачът е ясен Русия трябва да победи ако иска да се класира за финалите в Белград а ние няма за какво да играем

Какво значение има публиката като са ни дали парите вече...
GGMU

Потребителски аватар
shampi
Контакти:

Мнениеот shampi » 18 юли 2009 18:37

0007 написа:

е Публиката си е публика Велика като Народа ни просто нашите са се разбрали да преебем Жабарите :) :)
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 юли 2009 18:40

България има нещо много лошо във всички видове спорт ,a именно пораженническа психика.Ако я нямахме нямаше да се радваме на на сребро или бронз , а на злато.Вижте националите колко години играха подред във финалната 4-ка на лигата взеха ли злато?Не!Една Испания стана Европейски шампион по волейбол.Единственият спорт на който сме по-добри е волейбола,но след години никой няма да ти помни дали България е била много добра,а ще гледат резултатите.Някои ще кажат че сме малка страна Холандия да не е по-голяма?Три пъти по малка е от България по площ но има 3 отбора които са печелили европейски Трофеи Аякс,ПСВ,Фейнорд,А Аякс е с цели 4-ри.Не е важно какъв е човек ,а колко големи са мечтите му ,а ако те достигат до небето бъде упорит и се стреми ще ги достигне рано или Късно.Къде са европейските титли на ЦСКА,Левски?Финал играли ли са на голям международен турнир?.Мислим че сме малки и такива ще си останем ,а другите ще ни мачкат до това време в което не се осъзнаем и почнем да се опълчваме на големите в Европа и Света.Никога не е късно да се събудиш и да действаш,по жалко е да знаеш че можеш ,но да те е страх да го направиш.Ако всички Българи бяха взели нещичко от Васил Левски и Христо Ботев нямаше да сме на този хал да се задоволяваме от угризките които падат от блюдата на Големите.А ние можеше да сме м/у тях уви всичко остава Химера...
Последна промяна от Parmalat на 18 юли 2009 18:45, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Ivanov84
Контакти:

Мнениеот Ivanov84 » 18 юли 2009 18:44

Ставаме свидетели на "приятелски мач".Гледайте и следете внимателно лицата на волейболистите от двата тима.Къде е прословутото надъхване на Салпара-апатичен като никога?Краси се скара на Жеков по едно време за две простотии(демек подавания)-Жеков му се хили в лицето(да,точно така!!!).Пранди е учудващо спокоен(а как се нервеше в предишни срещи...).Съдията свири руска точка на топка,излязла в метър аут...и т.н. и т.н.Оставяме руснаците без блокада системно - аз поне такова нещо при който и да е отбор не съм виждал.Братушките супер спокойни в мач,в който уж се борят за оцеляване.Владо се държи неприсъщо за неговия характер на боец,абе всички са така.

Знаете ли защо не сме световна сила,а сме средняци?Защото световните сили не се продават !!!На ум ми идва едно сравнение със най-древната женска професия :lol:

Може и да ни пуснат третия гейм(зависи от договорката),но вече съм толкова уморен от мафиотизацията на българския спорт,че нямам сили дори да им се ядосам.Продадохме се - прост и тъжен факт. :cry:

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 18 юли 2009 18:46

Ivanov84 написа:Ставаме свидетели на "приятелски мач".Гледайте и следете внимателно лицата на волейболистите от двата тима.Къде е прословутото надъхване на Салпара-апатичен като никога?Краси се скара на Жеков по едно време за две простотии(демек подавания)-Жеков му се хили в лицето(да,точно така!!!).Пранди е учудващо спокоен(а как се нервеше в предишни срещи...).Съдията свири руска точка на топка,излязла в метър аут...и т.н. и т.н.Оставяме руснаците без блокада системно - аз поне такова нещо при който и да е отбор не съм виждал.Братушките супер спокойни в мач,в който уж се борят за оцеляване.Владо се държи неприсъщо за неговия характер на боец,абе всички са така.

Знаете ли защо не сме световна сила,а сме средняци?Защото световните сили не се продават !!!На ум ми идва едно сравнение със най-древната женска професия :lol:

Може и да ни пуснат третия гейм(зависи от договорката),но вече съм толкова уморен от мафиотизацията на българския спорт,че нямам сили дори да им се ядосам.Продадохме се - прост и тъжен факт. :cry:

Абсолютно правилно, през последните 2 страници аз го казах същото и всички ми скочиха, понеже сме били братски народи.
GGMU

Върни се в “Волейбол”