България-Япония втори мач
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България-Япония втори мач
С тази игра 0:3 не ни мърда.
mursusaid написа:kanar4o написа:Защо залата е празна? Как може 5 000-на зала ,да има 2 000 човека?!? Смешни варненци!!! Смешна публика е варненската!!! Затова и във футбола сте семкаджии и нямате позиции!!! За това ще падаме! За кого да играят момчетата?!? С нетърпение чакам да е готова залата в Пловдив през 2 011 година. Зала с 8 500 места ,която постояно ще е пълна. Вярвайте ми. Ще видите какво значи пловдивска публика. Ще видите каква атмосфера правят най-истинските фенове (пловдивските). В това число включвам и феновете на Локомотив. Факли , димки , ленти. Ще изчакаме 2 011 ,ще ни пратят националите и нека всички разберат какво е публика.
сега пък публиката ти е виновна,като си много силен,Варна не е много далечеима си причини залата единствено в този мач да не е пълна,ама май забрави предната и всяка една година когато е имало мач във Варна какво е било.
Варна е на 400 км. ,бе паляк! Ти като си от Варна и си фен ,що не си на мача бе?!? Ай дай ми логично обяснение ?!? Да викаш и да подкрепяш независимо в каква форма са!!! Те са българи!

ама нали се сещаш ако има факли,димки и т.н. неща какво ще последва
и аз съм за тези неща,но на стадиона,на такъв форум в залата ако има таква неща мач в Пловдив в новата ти зала ще има,ама само веднъж
и ще следват жестоки наказания и може лигата да си я гледаме без наше участие 
п.с. първо направете зала пък тогава ще видим
За вас моряци ний живеем...
mursusaid написа:ама нали се сещаш ако има факли,димки и т.н. неща какво ще последваи аз съм за тези неща,но на стадиона,на такъв форум в залата ако има таква неща мач в Пловдив в новата ти зала ще има,ама само веднъж
и ще следват жестоки наказания и може лигата да си я гледаме без наше участие
Хахаха , ще ми забранят факлите ,лентите ,барабаните ,мегафоните и другите инструменти. Забрави!

Всяко хубаво нещо си има край!
Колкото ще направат 10 000 зала в столицата
Пак започваме лошо и втория гейм.
kanar4o написа:mursusaid написа:kanar4o написа:Защо залата е празна? Как може 5 000-на зала ,да има 2 000 човека?!? Смешни варненци!!! Смешна публика е варненската!!! Затова и във футбола сте семкаджии и нямате позиции!!! За това ще падаме! За кого да играят момчетата?!? С нетърпение чакам да е готова залата в Пловдив през 2 011 година. Зала с 8 500 места ,която постояно ще е пълна. Вярвайте ми. Ще видите какво значи пловдивска публика. Ще видите каква атмосфера правят най-истинските фенове (пловдивските). В това число включвам и феновете на Локомотив. Факли , димки , ленти. Ще изчакаме 2 011 ,ще ни пратят националите и нека всички разберат какво е публика.
сега пък публиката ти е виновна,като си много силен,Варна не е много далечеима си причини залата единствено в този мач да не е пълна,ама май забрави предната и всяка една година когато е имало мач във Варна какво е било.
Варна е на 400 км. ,бе паляк! Ти като си от Варна и си фен ,що не си на мача бе?!? Ай дай ми логично обяснение ?!? Да викаш и да подкрепяш независимо в каква форма са!!! Те са българи!
паляк викай на някой друг,внимавай с езика
За вас моряци ний живеем...
- petrof
- Контакти:
kanar4o не си прав. Варненци винаги до сега са давали много силна подкрепа на момчетата. Вярно е че сега залата не е пълна, но има и такива моменти. Да не забравяме все пак че последните 5-6 години залата винаги се е пукала по шевовете. Още повече, че в момента това е единствената зала в България, която може да приеме такова състезание и добре, че е тя иначе няма къде да играем.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
petrof написа:kanar4o не си прав. Варненци винаги до сега са давали много силна подкрепа на момчетата. Вярно е че сега залата не е пълна, но има и такива моменти. Да не забравяме все пак че последните 5-6 години залата винаги се е пукала по шевовете. Още повече, че в момента това е единствената зала в България, която може да приеме такова състезание и добре, че е тя иначе няма къде да играем.
За мен няма значение ,кога е била пълна. Това е най-добрия ни спорт. В този спорт сме 3-ти в света. За 3-тите в света винаги ,ама винаги трябва да има уважение и залата да е пълна!