ЕП: Германия - България - 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

skorpinoks
Контакти:

Re: ЕП: България - Германия

Мнениеот skorpinoks » 25 сеп 2013 12:12

Снощи гледах една ВЕЛИКА БЪЛГАРСКА ПОБЕДА ...
Това е единствения ни отбор който е на свеовно ниво през последнит 10 години.
Те за мен са герои.. :)
За мача с Германия -най важното е да се въстановят максимално добре ,макар че имат не повече от 21 часа .
Мачът в групите с Германия няма да има никакво значение ,това е друг съвсем различен мач ..
Очаквам ,ако вземем първият гейм резултата да е -3-0
Ако не вземем първия -очаквам пет гейма ...
Успех и късмет ...

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 25 сеп 2013 12:30

хубавото е, че нашите ще излязат в добро психологическо състояние довечера
още повече, че ще сме достатъчно мотивирани, доста повече отколкото бяхме в груповата фаза, там винаги постигаме неубедителни резултати на почти всички европейски първенства
сега това вече е елиминационен мач, а вече победихме германците в такъв сблъсък, пак 1/4 финал на олимпиадата миналата година.
Очаквам победа.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 25 сеп 2013 12:39

Най ме притесняват моментните отпускания и щуротийте на капитана от време на време... дай боже Тошко да не се дъни често,Цецо да е в нормалната си форма и ги отнасяме като трудовак стопаджийка.... 3-1!!!!!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 25 сеп 2013 13:00

zergRush написа:Почва да ми прилича на САЩ 94 това европейско, на четвъртфинала играем с Германия и бием 3:2, и на полуфинала излизаме с Италия :mrgreen: Успех на момчетата!

Добра аналогия. :mrgreen: Дано само не се появи някой волейболен Жоел Киню :lol:
Изображение

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 25 сеп 2013 15:55

Снощи , мача се клатушкаше ту на едната страна ту на другата т.е. кой ще допусне повече грешки той ще загуби. Днес , единия отбор ще набие канчетата на другия.

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 25 сеп 2013 18:58

Реално следващия ни съперник Германия и после (дай Боже) Италия не ни превъзхождат с нищо и няма от какво да се притесняваме. Единствения отбор, който е почти невъзможно да бием на това първенство е Русия ... дано се стигне до мач с тях все пак :)

МАЛКО ОСТАНА ! :twisted: :twisted:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 25 сеп 2013 19:05

Доста интересно вървят първите два 1/4 финала
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 25 сеп 2013 19:05

Не остана викам да ги бием по бързата процедура ,че трябва да се гледа и дербито на англия :mrgreen:

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 25 сеп 2013 19:06

Време е за българско `Сладко отмъщение`! :twisted: Първият мач Германия просто остана спокойна и се възползва от грешките ни, за да спечели. Мисля, че сега картите ще се обърнат - Плачи няма да допусне втори път същите грешки, а и нашите момчета ще са нахъсани да им го върнат тъпкано. А и в `Ерго Арена` ни е на късмет 8-) :lol: На германците това ще е първи мач в залата и според мен ще ги хванем леко извън ритъм, заради почивката, която имаха. Този път ще е 3:2 за нас, може и 3:1, ако ги хванем разконцентрирани.
Изображение Изображение

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 25 сеп 2013 19:35

Снощи при резултат 8:6 в петия сет, спрях да гледам и се ориентирах само по виковете на комшията. Днес мисля отново да заложа на комшията, ще пусна малко футбол и ще чакам викове. :) Пожелавам успех на момчетата, надявам се че ще имат сили да се справят с Германия. Там освен един Грозе(Н)р, другите не впечатляват особено. Гледах мача в групите и съм убеден че ще ги бием. Вчера не разбрах защо не изкара Алексиев , при положение че игра трагично. Продължавам да твърдя че Салпаров е по подходящ за капитан, но не това е най важно в момента. УСПЕХ на момчетата и дано гледаме още два мача.

Върни се в “Волейбол”