mistreated написа:elloko написа:Сърбия и Италия за второ поредно ЕП не са в един поток(ако си припомниш миналото ЕП ще се сетиш, че Събия-Италия беше финала). А що се отнася до Цецо - от това което успях да гледам от контролите, единственото слабо нещо в играта му си остава сервиса, другото си е ОК и той най-вероятно отново ще бъде основния точконосител на отбора.
Айде сега седни и помисли дали не са били в един поток щом са играли на финала! Техните 2 групи се срещнаха на 1/8 финали и на 1/4 финали, а нашата беше с тази на Русия!
Под 50% в атака не е добър атестат за нападател! А в последните 2 контроли дори ако не се лъжа процентът му падна и под 45%.
Дай да се разбереме кой какво има предвид под поток защото явно разбираме различни неща. Схемата е направена така, че сочените за фаворити отбори да се срещнат на 1/2 финал и съответно на финал при заемане на очаквано първо място в групата (без да играят 1/8 финал). Ако говорим конкретно за ЕП 2011 очакванията се оправдаха на 75% - Италия, Сърбия и Русия станаха първи в техните групи.Единствената група, където имаше два изявени фаворита - ние и поляците, се получи изненада и спечели трети отбор - Словакия. Но въпреки всичко схемата беше така направена, че ни разпредели с поляците в различни потоци - ние отидохме в този на Русия и Сърбия, а поляците при Италия и заемащата мястото на България или Полша, Словакия. По този начин Италия и Сърбия попаднаха в два различни потока. Можеха да са в един, ако примерно Сърбия беше завършила на 2-ро място в своята група - тогава щеше да играе 1/8 финал срещу Финландия и при победа щеше да се изправи на 1/4 срещу Италия. Или казано с други думи, за мен поток е част от схема, в която два отбора неизбежно ще се срещнат преди финала (ако разбира се побеждават
Колкото до Цецо, аз писах, че базирам мнението си на мачовете, които успях да гледам, които не включват двата последни, ако изобщо някъде са ги давали. И въпреки, че 46% не са наистина кой знае колко добър показател, 36 точки за един мач, бил той и 5 геймов не е никак лошо, особено като се взе предвид, че (без да съм виждал пълната статистика от мача) кажи го речи всяка трета топка е била отправяна към него.