СЛ:Аржентина - Италия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: СЛ:Аржентина - Италия

Мнениеот Levskar_90 » 20 юли 2013 00:26

Logical person написа:Бразилия поведе на Канада с 2:0 гейма (18;28). По-всяка вероятност Бразилия ще заеме първото място в групата си и Италия ще иска да ги избегне. Не знам има ли как при загуба от Аржентина, Италия да остане на първото място. Да се надяваме, че ще натиснат за 2 гейма поне.

Падат с 1:3 и минимална точкова разлика от Аржентина и остават на първо място, а Аржентина на второ. Единствения ни шанс е Италия да играе феърплей, което граничи с фантастиката.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 20 юли 2013 00:40

Levskar_90 написа:
Logical person написа:Бразилия поведе на Канада с 2:0 гейма (18;28). По-всяка вероятност Бразилия ще заеме първото място в групата си и Италия ще иска да ги избегне. Не знам има ли как при загуба от Аржентина, Италия да остане на първото място. Да се надяваме, че ще натиснат за 2 гейма поне.

Падат с 1:3 и минимална точкова разлика от Аржентина и остават на първо място, а Аржентина на второ. Единствения ни шанс е Италия да играе феърплей, което граничи с фантастиката.

Еми щом граничи с фантастиката коефициентът е 3 за Аржентина...направи пари!Италианците ще играят, защото в живота всичко се връща и догодина или по натам тяхната съдба ще зависи от нас ;)

Потребителски аватар
Agueroo
Контакти:

Мнениеот Agueroo » 20 юли 2013 00:41

Аз чакам само Аржентина да бие 3-1 за 50 лева,но се надявам да не ми излезе фиша

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 юли 2013 00:44

Empty написа:Еми щом граничи с фантастиката коефициентът е 3 за Аржентина...направи пари!Италианците ще играят, защото в живота всичко се връща и догодина или по натам тяхната съдба ще зависи от нас ;)

Не знам какво се връща в живота, но Италия вече ни е прецаквала по този начин.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 20 юли 2013 00:47

Eminem написа:
Empty написа:Еми щом граничи с фантастиката коефициентът е 3 за Аржентина...направи пари!Италианците ще играят, защото в живота всичко се връща и догодина или по натам тяхната съдба ще зависи от нас ;)

Не знам какво се връща в живота, но Италия вече ни е прецаквала по този начин.

Да преди 2-3 години заедно със Сърбите... Загубиха с 2:3 от србите и не можахме да се класираме за финалите. Италианците нямат чест и морал, те са едни епилирани и оскубани гейчета. ФАКТ !!!
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 юли 2013 00:48

Levskar_90 написа:Да преди 2-3 години заедно със Сърбите... Загубиха с 2:3 от србите и не можахме да се класираме за финалите. Италианците нямат чест и морал, те са едни епилирани и оскубани гейчета. ФАКТ !!!

Да, точно този мач имах предвид.

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 20 юли 2013 00:49

Ах, да бяхме затворили тоя 3-ти гейм .... сега щях да наваксвам 2 дена безсъние вече. :x
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 20 юли 2013 00:51

Eminem написа:Не знам какво се връща в живота, но Италия вече ни е прецаквала по този начин.

Малко остана ще гледаме, няма смисъл да гадаем.Ще си проличи играят ли, пестят ли се....Дано имат ден и със сервизите, силно тяхно оръжие.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 20 юли 2013 00:54

Тежко ни е положението, но съм оптимист :) Освен това си мисля , че ако се класираме, ще набием Руснаците и ще играем финал с Италия. А в такива турнири, често се случва ако в групите си победил един отбор и го срещнеш след това, да губиш от него.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 юли 2013 00:56

Logical person написа:Тежко ни е положението, но съм оптимист :) Освен това си мисля , че ако се класираме, ще набием Руснаците и ще играем финал с Италия. А в такива турнири, често се случва ако в групите си победил един отбор и го срещнеш след това, да губиш от него.

Няма как да сме на първо място, че да играем с Русия.

Върни се в “Волейбол”