България - Русия 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Re: България - Русия | 1/2 финал | 10.08.2012

Мнениеот ivo_gf » 09 авг 2012 09:00

k_oleto написа:Яд ме е и съм много радостен! Яд ме е, защото не мога да гледам националите. До сега всички мачове, които гледах - падахме. На олимпиадата гледах само мача с Аржентина и си забраних да гледам повече, защото явно не върви, когато гледам.
Мача с Русия няма да го гледам, така че очаквам успех

Аз до тук не съм гледал мач от олимпиадата, но винаги като ги гледам наште и падат, няма един мач да съм гледал победа, освен и аз да не го гледам :)

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 09 авг 2012 09:12

Без никакви прогнози. Мога да пожелая само успех на нашите момчета и много, много късмет срещу Русия. Духът да е приповдигнат, тогава можем всичко. Успех, момчета, България е с вас!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 09 авг 2012 09:38

j0rka7aa написа:Късмет, късмет и тази чудесна игра ще са ни нужни за да треснем руснаците. Аз, както и цяла България вярваме във вас. Повярвайте и вие, каквото и да стане вече вие сте нашата гордост, нашите герои. Напред лъвове! :)

Tоя лозунг не ме кефи нещо!
Нещо подобно бяха издигнали и феновете на ЦСКА преди мача със Стяуа и въпреки това ни думнаха! :)
По-добре да си останем на земята без излишна еуфория и очаквания за нещо повече. ;)
Вътрешно в себе си се надявам да отстраним руснаците, но само толквоа! ;)
levski_shampion написа:Имаме шанс макар и руснаците да са фаворити наи-добрият отбор в света са.Блокировачите им и единия диагонал са изроди....дано се справим,предпочитах Бразилия на полуфинал иначе имам предчувствие за 3:2 за нашите ;)

И двата отбора са супер неудобни, но в тази фаза нямаме много голям избор..
Бразилия е най-добрият отбор в света и в това няма никакво съмнение!

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 09 авг 2012 09:52

ТИТАНИ.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TqdijzJTFjg[/youtube]
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 09 авг 2012 09:54

Еуфорията е едно, реалностите-друго...Русия е фаворит и няма да подцени този мач, тръгнали са за титла. По-добрият отбор са. Илюзиите тук, че " ще ги пометем " са несериозни! Шансовете ни са в клатене, изнервяне, надлъгване и...двойна доза късмет! И с едно наум, че при всички случаи имаме още един мач, и той е по-важен, независимо за злато или бронз!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 авг 2012 09:54

Успех на нашите пък каквото стане!За пореден път доказаха какви българи са !!В такава форма сме,че ако играем освободено и без никакво притеснение може да имаме успех и срещу този силен съперник :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Мнениеот kronos » 09 авг 2012 10:03

При нас основния е първия гейм, успеем ли да го вземем е много по-лесно. Това е особено важно срещу руснаците, които със сила не можеш да ги биеш, но с разум и търпение ......
Трябва да спрем Михайлов и двамата им центъра (218 и 210см) за да победим, но това минава през много добър сервис. Иначе като цяло руснаците са в момента еднотипен отбор като нас, силни в центъра и диагонала и по-слаби посрещачи, но либерото ни засега е по-добро, така че имаме шанс, а и руснаците не им ли тръгне, се изнервят и стават лесно предвидими
Но все пак руснаците и италианците, а и поляци и немци са ни по-удобни, отколкото Бразилия или Аржентина, които играят само тики-така и ти ходят само по-нервите

3:1 за нашите :)
Последна промяна от kronos на 09 авг 2012 10:10, променено общо 1 път.
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 09 авг 2012 10:08

Синьо сърце написа:Еуфорията е едно, реалностите-друго...Русия е фаворит и няма да подцени този мач, тръгнали са за титла. По-добрият отбор са. Илюзиите тук, че " ще ги пометем " са несериозни! Шансовете ни са в клатене, изнервяне, надлъгване и...двойна доза късмет! И с едно наум, че при всички случаи имаме още един мач, и той е по-важен, независимо за злато или бронз!

Прав си! Но каквото и да направят нашите оттук нататък, важното е, че доказаха, че са едни от най- силните волейболни отбори в света напук на всичко!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 09 авг 2012 10:11

Каквото и да си говорим Русия са ни адски неудобен съперник.Трябва да се опитаме по-някакъв начин да ги изненадаме и се надявам Плачи да направи нещо такова.Ако се получи и играем силно и имаме късмет може да стане нещо по-интересно :) В крайна сметка каквото и да стане тези момчета вече са герои.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 авг 2012 10:25

Каквото и да се случи в мачът с Русия, не бива да критикуваме момчетата ...
Всъщност, каквото и да се случи в останалите ни 2 мача, нашите трябва да получат респект и уважение заради моментите, които ни дариха в мачовете срещу Полша, Италия и Германия.

Преди Олимпиадата мнозина смятаха, че дори трудно ще прескочим групата.
И с основание ...
Ние не само я прескочихме, но и я спечелихме убедително, след само една загуба в безсмислен мач.
За емоциите от снощи, няма нужда въобще да се обеснявам ...

Така че, момчетата направиха всичко по-силите си да се представят достойно, а с това ни дариха и незабравими изживявания и моменти.

[center]Благодаря ви, българи !![/center]
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Волейбол”