kartago написа:MCMXIII написа:Дано този път се получи! Нашите са адски непредвидим отбор, но си ги обичаме
Кой ги обича??? Ние с тебе ли? Защото "твореца" на темата явно не, пуканката и той задълба някъде, да не говоря за "кристалния анализ" на mironi88! Това са все хора, "знаещи", "разбиращи" (всичко), "стари кримки" дето се вика! Това са хора, които ни пречат да мечтаем, а това е толкова красиво, това са хора, които не си дават сметка, че населението ни на ЦЯЛАТА ни държава е колкото средностатистически град в Русия например! Ето виж mironi88 споменава сърбите, ама забрави да спомене, че техните навиячи ама ВИНАГИ са зад отбора си!!!! А той си е един жалък плювалник, който не го интересува,че само в последните 10 години този волейболен отбор постигна страхотни успехи ( бе знам ли, може и да не е бил роден)?! Ето от такива хора амбициозни искам да чуя, абе аз това направих за България, прославих я в цял свят, създадох това и това, преборих се тук и там, а тези футболисти, волейболисти ми срамят труда! Ха де! Е нема! Нема да го прочетем и чуем това! Зад мониторите сме УНИКАЛНИТЕ треньори, най-разбиращите, плюем "комунизма", който никога го е нямало ( нищо, че там завършвахме 4-и на олимпиада по медали) тука от някой пишещите не помнят и САЩ-94 (т.е., знаят го, но не знаят емоцията!) но пък колко много са компетентни!!!! Досрамя ме, като българин, вчера да чета за мача с Германия, мнения написани на кирилица, които подкрепяха бундестима! Е...., какво да говорим?! Къде си Паисий да ги запиташ пак "Защо се срамят да се нарекат българи????"...........
чакай бе Пепи, ние заради тия мечти после ядеме дървото всеки път.кажи ми напоследък кой гхолям отбор бихме.само не ми казвай сърбия!Откакто се махнаха Гърбич и Милкович Сърбия е всичко друго, но не и добър отбор!Точно тези двама играчи им правиха играта и благодарение на тях станаха Европейски шампиони!Какви мечти какви 5 лева.Виж,че всеки път се биеме в гърдите на волейбол все едно сме ебати голямата сила!Точно това ни пречи.Бият ни Германците и после уволняваме треньора си защото видете ли ние сме Бългрия не може да падаме от Германия!Да ама Германия последните пъти ни бият повече отколкото ние тях!Миналата година като дойде Бразилия и като нямаше за какво да играе, едвам едвам се спасихме да отидем на финалите на световната лига с някакви си 2 гейма.В световната лига няма да говотриме какво стана, всички видяха много ясно.Аржентина ни направи на пух и на прах!За олимпиадата и там няма да говоря , защото беше адска излагация.Е тогава за какъв голям отбор говориме и защо трявба да се считаме за фаворите всеки мач?И класирането на световната дереация е ясно и говори много.ние в момента сме на 7-8 място ако вече не сме по-надолу.Да ама в света като се замислиш има точно 7-8 качествени отбора по волейбол и всичко друго е миш маш.И какво става от тия качествени отбори ние сме точно на последното място...за мене в момента България си е точно средняшк отбор и може да паднем от всеки.мина времето когато играхме уникален волейбол с Пушката, Константинов и ко!Затова дайте да го караме малко по-спокойно а не да се бием в гърдите колко сме велики и как всеки мач ще го спечелиме!Точно тая еуфория и грандоманчина всеки път ни пречи!А за психиката ни няма какво да говориме.Всяка година едно и също.Водиме с по 5-6 точки и всеки път става така ,че някой ни обръща и ни взима мача!Я вижте вчера Германците в 3 и -4 гейм дали позволиха на Италия да ги поведе...поведоха веднъж и постоянно си водеха до края на геймовете!Мечтайте си колкото искате!Ама човек трявба да гледа реално на нещата!И аз искам да отида в космоса , ама надали!И какво е това правилно решение на федерация?Уволняват Пранди , защото не ставал за България и взимат Стойчев.Стойчев го държаха 2 месеца и сега пак взимат Пранди.Е добре де тоя Пранди нали не ставаше за треньор на България?Защо пак го взимаме него?И не е до разбиране или до капацитет.Аз споменавам само факти, който найстина са така.