ФИВБ пак ни даде квалификацията в София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: ФИВБ пак ни даде квалификацията в София

Мнениеот POPCORN » 14 май 2012 09:43

kartago написа:
MCMXIII написа:Дано този път се получи! Нашите са адски непредвидим отбор, но си ги обичаме ;)

Кой ги обича??? Ние с тебе ли? Защото "твореца" на темата явно не, пуканката и той задълба някъде, да не говоря за "кристалния анализ" на mironi88! Това са все хора, "знаещи", "разбиращи" (всичко), "стари кримки" дето се вика! Това са хора, които ни пречат да мечтаем, а това е толкова красиво, това са хора, които не си дават сметка, че населението ни на ЦЯЛАТА ни държава е колкото средностатистически град в Русия например! Ето виж mironi88 споменава сърбите, ама забрави да спомене, че техните навиячи ама ВИНАГИ са зад отбора си!!!! А той си е един жалък плювалник, който не го интересува,че само в последните 10 години този волейболен отбор постигна страхотни успехи ( бе знам ли, може и да не е бил роден)?! Ето от такива хора амбициозни искам да чуя, абе аз това направих за България, прославих я в цял свят, създадох това и това, преборих се тук и там, а тези футболисти, волейболисти ми срамят труда! Ха де! Е нема! Нема да го прочетем и чуем това! Зад мониторите сме УНИКАЛНИТЕ треньори, най-разбиращите, плюем "комунизма", който никога го е нямало ( нищо, че там завършвахме 4-и на олимпиада по медали) тука от някой пишещите не помнят и САЩ-94 (т.е., знаят го, но не знаят емоцията!) но пък колко много са компетентни!!!! Досрамя ме, като българин, вчера да чета за мача с Германия, мнения написани на кирилица, които подкрепяха бундестима! Е...., какво да говорим?! Къде си Паисий да ги запиташ пак "Защо се срамят да се нарекат българи????"...........

чакай бе Пепи, ние заради тия мечти после ядеме дървото всеки път.кажи ми напоследък кой гхолям отбор бихме.само не ми казвай сърбия!Откакто се махнаха Гърбич и Милкович Сърбия е всичко друго, но не и добър отбор!Точно тези двама играчи им правиха играта и благодарение на тях станаха Европейски шампиони!Какви мечти какви 5 лева.Виж,че всеки път се биеме в гърдите на волейбол все едно сме ебати голямата сила!Точно това ни пречи.Бият ни Германците и после уволняваме треньора си защото видете ли ние сме Бългрия не може да падаме от Германия!Да ама Германия последните пъти ни бият повече отколкото ние тях!Миналата година като дойде Бразилия и като нямаше за какво да играе, едвам едвам се спасихме да отидем на финалите на световната лига с някакви си 2 гейма.В световната лига няма да говотриме какво стана, всички видяха много ясно.Аржентина ни направи на пух и на прах!За олимпиадата и там няма да говоря , защото беше адска излагация.Е тогава за какъв голям отбор говориме и защо трявба да се считаме за фаворите всеки мач?И класирането на световната дереация е ясно и говори много.ние в момента сме на 7-8 място ако вече не сме по-надолу.Да ама в света като се замислиш има точно 7-8 качествени отбора по волейбол и всичко друго е миш маш.И какво става от тия качествени отбори ние сме точно на последното място...за мене в момента България си е точно средняшк отбор и може да паднем от всеки.мина времето когато играхме уникален волейбол с Пушката, Константинов и ко!Затова дайте да го караме малко по-спокойно а не да се бием в гърдите колко сме велики и как всеки мач ще го спечелиме!Точно тая еуфория и грандоманчина всеки път ни пречи!А за психиката ни няма какво да говориме.Всяка година едно и също.Водиме с по 5-6 точки и всеки път става така ,че някой ни обръща и ни взима мача!Я вижте вчера Германците в 3 и -4 гейм дали позволиха на Италия да ги поведе...поведоха веднъж и постоянно си водеха до края на геймовете!Мечтайте си колкото искате!Ама човек трявба да гледа реално на нещата!И аз искам да отида в космоса , ама надали!И какво е това правилно решение на федерация?Уволняват Пранди , защото не ставал за България и взимат Стойчев.Стойчев го държаха 2 месеца и сега пак взимат Пранди.Е добре де тоя Пранди нали не ставаше за треньор на България?Защо пак го взимаме него?И не е до разбиране или до капацитет.Аз споменавам само факти, който найстина са така.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 май 2012 09:56

DmG написа:Много го разбираме и волейбола и футбола и тениса. По-големи разбирачи от форумния българин няма. Нищо , че единствения допир на повечето тук до тези спортове е телевизията и някой мач от евротурнирите .
Не народ , а мърша.

Не е нужно да си играл даден спорт, за да виждаш това, което се вижда от целия свят.
Можеш да прочетеш коментарите ми за всички мачове в тази квалификация и да ми кажеш за кое не бях прав.
Казах, че Германия е неудобен за нас съперник и предпочитам Италия пред тях, но Радо ще избере немците, защото го е страх от жабарите - бях прав.
Казах, че Пенчев не е за този отбор, особено за важните мачове - бях прав. Изключително зле в атака с трагичните 29% успеваемост. Какво да говорим за блокът ни с него. Немците цял мач атакуваха през тоя лилипут, защото нямат Стойчев за треньор. Алексиев е с 75% перфектно и 75% позитивно посрещане в първия гейм, както и с 50% в атака. Ти го вадиш и не го пускаш до края на мача. Защо?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 14 май 2012 10:00

Какво стана с Боянчо? Страшна левачка имаше и в доста напечени моменти ни измъкваше :(

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 май 2012 10:02

MuFc1878 написа:Какво стана с Боянчо? Страшна левачка имаше и в доста напечени моменти ни измъкваше :(

и аз това се чудя.какво стана с тоя играч?Защо не го викат в националният отбор?Преди ми беше любимец.Няма да забравя точно как той донесе победата на България срещу Франция на световното първенство!Да ама от тогава въобще го загробиха това момче!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 май 2012 10:08

POPCORN написа:
MuFc1878 написа:Какво стана с Боянчо? Страшна левачка имаше и в доста напечени моменти ни измъкваше :(

и аз това се чудя.какво стана с тоя играч?Защо не го викат в националният отбор?Преди ми беше любимец.Няма да забравя точно как той донесе победата на България срещу Франция на световното първенство!Да ама от тогава въобще го загробиха това момче!

И кой да махнат от диагоналите? Цветан или Владо?

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 14 май 2012 10:11

Соколов не е толкова постоянен, а Владо вече губи мощта, която имаше. Пък и Боян му беше резерва и винаги се справяше, когато му гласуваха доверия ;)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 май 2012 10:14

MuFc1878 написа:Соколов не е толкова постоянен, а Владо вече губи мощта, която имаше. Пък и Боян му беше резерва и винаги се справяше, когато му гласуваха доверия ;)

Соколов играе добре, когато му се гласува доверие. Не е лесно всеки път, като влезеш от скамейката да обръщаш мачове. Боян имаше сериозна контузия, заради която изгуби титулярното си място и след това беше трудно да се върне. Все пак на диагонала са само 2 местата, за разлика от посрещачи и центрове. Той и Учиков заслужава повиквателна заради нещата, които прави в А2, но засега едва ли ще я получи.
След отказването на Николов тези момчета ще имат достатъчно шансове за изява. Сигурен съм.

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 14 май 2012 10:16

mistreated написа:
DmG написа:Много го разбираме и волейбола и футбола и тениса. По-големи разбирачи от форумния българин няма. Нищо , че единствения допир на повечето тук до тези спортове е телевизията и някой мач от евротурнирите .
Не народ , а мърша.

Не е нужно да си играл даден спорт, за да виждаш това, което се вижда от целия свят.
Можеш да прочетеш коментарите ми за всички мачове в тази квалификация и да ми кажеш за кое не бях прав.
Казах, че Германия е неудобен за нас съперник и предпочитам Италия пред тях, но Радо ще избере немците, защото го е страх от жабарите - бях прав.
Казах, че Пенчев не е за този отбор, особено за важните мачове - бях прав. Изключително зле в атака с трагичните 29% успеваемост. Какво да говорим за блокът ни с него. Немците цял мач атакуваха през тоя лилипут, защото нямат Стойчев за треньор. Алексиев е с 75% перфектно и 75% позитивно посрещане в първия гейм, както и с 50% в атака. Ти го вадиш и не го пускаш до края на мача. Защо?

Толкова ги разбираш, че няма на къде повече.
Пенчев и Салпаров покриваха Матей на посрещане, така че Матей да може да е свободен да атакува - 72% при 30+ топки. Ако Алексиев беше останал, Матей и Салпаров щяха да го покриват, щеше да падне и посрещане и атака. Сервизите на Пенчев бяха най-опасни заедно с тези на Матей, а за сервиза на Тошко Алексиев и дума да не става. С Алексиев губихме 0-3. Най-големия проблем на този отбор е Капитана. Като трябваше да завърши атака при сервиз на Гроцер той я наби в мрежата. Нито веднъж за 4 мача не направи хубава атака, така че топката да падне чисто. За сервизите които сбърка и дума да не става. В момента Българския отбор е Матей Казийски. Друг волейболист сред най-големите нямаме.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 май 2012 10:20

AceVentura написа:Толкова ги разбираш, че няма на къде повече.
Пенчев и Салпаров покриваха Матей на посрещане, така че Матей да може да е свободен да атакува - 72% при 30+ топки. Ако Алексиев беше останал, Матей и Салпаров щяха да го покриват, щеше да падне и посрещане и атака. Сервизите на Пенчев бяха най-опасни заедно с тези на Матей, а за сервиза на Тошко Алексиев и дума да не става. С Алексиев губихме 0-3. Най-големия проблем на този отбор е Капитана. Като трябваше да завърши атака при сервиз на Гроцер той я наби в мрежата. Нито веднъж за 4 мача не направи хубава атака, така че топката да падне чисто. За сервизите които сбърка и дума да не става. В момента Българския отбор е Матей Казийски. Друг волейболист сред най-големите нямаме.

Не е нужно да повтаряш думите на Стойчев, за да си мислиш, че разбираш нещо от тази игра! Разбрахме вече какви са били доводите му и аз пак повтарям, че са пълен ШИТ!
Заради едно посрещане на Пенчев ние загубихме изцяло атаката и блока си. Според теб оправдано ли беше??? Аз казвам НЕ, резултата също е в моя полза.
Може да коментираш и излизането на Матей при 18:14 в третия гейм и липсата на всякаква реакция от страна на Радо до 20:18 за немците. Сигурно и там е имало някакви тактически мисли, които явно само той разбра. А може би и ти.
И какъв треньор можеш да си, щом не намираш начин 4 гейма да спреш един единствен играч? Къде са разборите, къде е гледането на статистики и разчитането на атаката му?

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 14 май 2012 10:25

Трябваше да накъса играта, смени, разправии със съдията или да проверят нареждането... само и само да спрем серията на швабата.... и ставаше 2:1 за нас! Но е лесно сега да приказваме.

Върни се в “Волейбол”