Олимпийската квалификация в София (официална тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Олимпийската квалификация в София (официална тема)
Проследих разигравания в продължение на 5-10' от мачовете на Италия с Финландия и България със Словения. Италианците , традиционно силни , мн.добро впечатление от финландците , словенците леко ме изненадаха с добра игра. То и самия резултат в отделните геимове показва това. Очаквам силна игра от сърбите , пък и от испанците , които имат европеиски титли.Местото за Лондон е едно.Дали домакинството и пуликата в залата ще окажат решителна подкрепа на българския отбор за класиране на Олимпииските игри ще се види. Откровенно се съмнявам , имаики в предвид повтаряне на стари грешки.
За да е добра атмосферата трябва да се измислят нови скандирания. Само Българи Юнаци не е достатъчно. А това - "Ние пеем само за победа" е толкова тъпо скандиране, че нямам думи.
-
THE G.A.M.E
LaRgO написа:За да е добра атмосферата трябва да се измислят нови скандирания. Само Българи Юнаци не е достатъчно. А това - "Ние пеем само за победа" е толкова тъпо скандиране, че нямам думи.
Ами много неща могат да се скандират ...
Примерно англичаните пеят за всяко едно нещо ... Сещам се за случай, когато някой пропусне изгодно положение и съперниковите фенове подхващат нещо от рода на - Ти си некадърник" Или: "Не си достатъчно добър" ... Звучат смешно като се пишат, но е готино, когато се чуят ...
Иначе за нашите може да се скандират всякакви неща ...
Например - "Хайде на'ще, Хайде на'ще" - "Мачкайте юнаци, мачкайте" - "България е страна, най-велика на света" ... И т .н.
THE G.A.M.E написа:LaRgO написа:За да е добра атмосферата трябва да се измислят нови скандирания. Само Българи Юнаци не е достатъчно. А това - "Ние пеем само за победа" е толкова тъпо скандиране, че нямам думи.
Ами много неща могат да се скандират ...
Примерно англичаните пеят за всяко едно нещо ... Сещам се за случай, когато някой пропусне изгодно положение и съперниковите фенове подхващат нещо от рода на - Ти си некадърник" Или: "Не си достатъчно добър" ... Звучат смешно като се пишат, но е готино, когато се чуят ...![]()
Иначе за нашите може да се скандират всякакви неща ...
Например - "Хайде на'ще, Хайде на'ще" - "Мачкайте юнаци, мачкайте" - "България е страна, най-велика на света" ... И т .н.
Варианти много, но организацията ще е трудна.
Вижте поляците каква атмосфера създават и винаги пълнят залите си. А и самото предаване по телевизията на много ниско ниво спрямо това което съм гледал от световна лига или световно,европейско,олимпийски игри.
- Пловдивчанинът
- Контакти:
grasiani написа:Вижте поляците каква атмосфера създават и винаги пълнят залите си. А и самото предаване по телевизията на много ниско ниво спрямо това което съм гледал от световна лига или световно,европейско,олимпийски игри.
Поляците никога не можем да ги стигнем. Там волейболът е на супер почит национален спорт е медиите и феновете обръщат по-голямо внимание на волейбола от другите спортове само за волейбол се говори. А ние макар и да ние най-успешния спорт пак спортните сайтове ще видиш разгърната тема за допинги на бг футболисти, какво направил някой чужденец футболист на Левски или ЦСКА през нощта и тем подобни глупости. А Владо, Матей, Тошковците и всички останали се сещат за тях само когато играят в националния отбор и чат пат по клубните. Да не говорим, че вчера не успяхме да напълним залата и останаха толкова свободни места, а това беше първи мач много важно, че играем със Словения. При нас това стана навик да пълним зали и стадиони само като играем с големи и известни отбори, а щом и във волейбола стана факт е това вече е жалко. Така, че Полша можем само да им се възхищаваме, но не и да ги стигнем някога. Според мен и да спечелим световната лига и Олимпиадата тази година вниманието към волейбола ще си остане същото както до сега за съжаление
-
THE G.A.M.E
Днес ми се струва, че ще е добре испанците да елиминират сърбите ...
Макар, че Сърбия с точно този състав не представлява особен проблем, лично за нас
Макар, че Сърбия с точно този състав не представлява особен проблем, лично за нас
- Пловдивчанинът
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Днес ми се струва, че ще е добре испанците да елиминират сърбите ...![]()
Определено ще е по-добре много пъти сме виждали как в групите даден отбор пада и после на финала бие, така че без сърбите ще е по-добре. Днеска ще се разбере и какво ще правят италианците.
-
THE G.A.M.E
Пловдивчанинът написа:Определено ще е по-добре много пъти сме виждали как в групите даден отбор пада и после на финала бие, така че без сърбите ще е по-добре. Днеска ще се разбере и какво ще правят италианците.
Мда ... Сърбите са си сериозно име във Волейбола ... А и може да си пооправят играта, ако продължат.
Иначе в другата група ми се струва, че нещата са ясни - Италия и Германия ще излязат.
Въпросът е само, под какъв ред ...
- mistreated
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Иначе в другата група ми се струва, че нещата са ясни - Италия и Германия ще излязат.
Въпросът е само, под какъв ред ...
Принципно засега единственото ясно е, че Германия продължава. Италия все още е само с 2 точки. Ако днес германците успеят да ги бият чисто, ще им е доста трудно на жабарите в последния ден.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...