България без Казийски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

CHE
Контакти:

Re: Няма смисъл да ходите на Олимпиадата без Казийски!

Мнениеот CHE » 07 юли 2012 23:16

bez-nick написа:
CHE написа:Всички предатели във волеибола и футбола които се отказват да играят за родината трябва да бъдат пребити от феновете както правят в турция и африка ,мръсни и алчни предатели. :twisted:

Стига и ти повтаря едно и също, Бербатов ако беше казал, че няма да играе в националния отбор докато не се махнат тия в БФС начело с Перуката, щеше да е национален герой, така че разграничавай нещата!

Просто съм много ядосан или сега или н икога беше мачът.А относно футболистите заради голямото си его те закопаха България. :twisted:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 юли 2012 23:16

stanleys написа:
POPCORN написа:Aз пък не разбрах как зала за 12 хилияди не можахме да е напълниме когато играе България на полуфинал с Полша в Световната лига!?Каквито са ни феновете такъв ни е и волейбола.Мене лично ме е срам,че не може да напълним една зала за 12-13 хилиади!

------------------------------------------------------------------------------------------

Накрая имаше викове "мафия,мафия" , а доколкото разбрах публиката е замервала поляците с бутилки след края на мача :evil: :oops: :roll:

така беше да.даже една мина на сантиметри от главата на един от тренерите на полша!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 07 юли 2012 23:17

Браво на публиката, естествено че ще ги замерят тия поляци... Трябваше и съдиите да подпукат, ебати подигравката.

Съгласен съм с Матей Казийски, че трябва да има промени в родната федерация, НО не беше това начина, по който да го направи! Ако Матей бе играл, нямаше да паднем с толкова, дори нямаше и да паднем... Но заради лични интереси, няма как да върви волейболът.

Иванов93
Контакти:

Мнениеот Иванов93 » 07 юли 2012 23:17

moni74 написа:
Blagoy написа:мони74, волейбол има ВЪПРЕКИ Лазарофф, ще има и след него!

Ако Лазаров не беше уредил втората квалификация в България, щеше да видим Олимпиадата през крив макарон. И тогава Стойчев беше длъжен да си подаде оставката сам, ако има достойнство.

Това е само в сферата на предположенията дали нямаше да се класираме.Данчо Лазаров нищо не е уредил ЛИЧНО,домакин на тази квалификация трябваше да е Италия но понеже спечелиха виза още в София.Останахме да се борим със Франция.Самият Лазаров каза който даде повече пари той взима квалификацията,е държавата даде повече защото французите явно знаеха че дали ще са домакини или гости имат по-малки шансове от нас спряха надцакването на 500 000 долара.Не приписвайте всичко на комуниста
Последна промяна от Иванов93 на 07 юли 2012 23:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 юли 2012 23:17

Иванов93 написа:
POPCORN написа:Aз пък не разбрах как зала за 12 хилияди не можахме да е напълниме когато играе България на полуфинал с Полша в Световната лига!?Каквито са ни феновете такъв ни е и волейбола.Мене лично ме е срам,че не може да напълним една зала за 12-13 хилиади!

Когато един човек се откаже от нац,отбор е предател,че чак и смъртта му желаят тука някой индивиди.Но когато от над 2милонна София не могат да отидат 12 000 човека то те непредават ли отбора и респективно родината си
пп:Не оправдавам по никакъв начин постъпката на Казийски

еми предават.аз с изключение на четвъртък където нашите нямаха мач всички други дни ходфих.и утре пак ще ходя!Дори днеска знаех,че нямаме шанс с Полша но пак отидох в залата за да подкрепя момчетата!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
nikivarna
Контакти:

Мнениеот nikivarna » 07 юли 2012 23:18

THE G.A.M.E написа:Директно по-темата ...
Винаги има смисъл от участие на Олимпиада.
Няма значение с какви играчи ...
Важното е, те да играят за честа и името на България.

Много си прав ,поздравления ,така е!!!
Изображение

Потребителски аватар
moni74
Контакти:

Мнениеот moni74 » 07 юли 2012 23:22

Олимпийският принцип кой е - участието! Не победата, а самото участие! Освен това, аз предпочитам да сме в четворката на Олимпиадата, отколкото да не участваме.
Казийски не виждам как ще заиграе за Италия на тези години. Освен ако Стойчев им стане треньор :)
Относно публиката в залата - аз живея на 400км от София. Но когато бях служебно там за 2 дни, отидох на мача с Египет. На вид слаб мач, но с него подпечатахме класирането за Олимпиадата. За съжаление мача с Франция нямаше как да гледам.
„ Армейският спортен клуб беше и остава носител на комунистическият морал и един от символите на успеха на комунизма и Народната власт. “

в. Земя 1992,интервю с ген. Добри Джуров.“

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 07 юли 2012 23:23

v.r.s. написа:
Не излизат таланти защото бизнеса не дава пари за спорта, когато започне да се случва това, тогава ще има и таланти, отбори и силно първенство. Закрити бяха школи като тази в Перник, точно поради тази причина, а като ги няма тях откъде да излезнат добри волейболисти. Който и да е начело на спортните федерации не се ли обезпечат отборите, няма как да има развитие. Ще излиза от време на време по някой спортист и това е.

Ще ти отговоря с пример. Каква е ролята на федерацията ли? Каквато е ролята на изпълнителната и законодателната власт за развитието на икономиката на държавата, например. Т.е. - огромна! Кажи ми каква визия и стратегия има БФВ за развитието на волейбола в България и доколко я изпълнява? Или "визията и стратегията" е да се заграби колкото е възможно повече? Не знам дали помниш времената, когато националите ни играеха в световната лига с един цифт екипи и като се скъсаха си ги шиеха... Е, това ако не е позор...
Да, от тогава леко се промениха нещата, интересът към волейбола се повиши, почнаха и да се генерират малко повече приходи, но пак много малка част от тях отиват за играчите. Но те поне си ги заслужават. Останалите може да се влагат в развитието на волейбола, но Данчо и сие предпочитат да се облажат. Затова и последният толкова силно е захапал кокала и не го пуска на никаква цена.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 07 юли 2012 23:23

v.r.s. написа:
MoNteSo написа:
Blagoy написа:Преди няколко години, когато стигнахме в една година мисля до 3-тото място на Световното в Япония и до 4-тото в Световната лига имахме най-добрия си отбор от години насам. Тогава имахме Пламен Константинов, Пушката, Андрей Жеков, Христо Цветанов, Владо Николов все още беше млад и във форма, Казийски, Боян Йорданов дори. сега нито един от тях не играе (с изключение на Владо, но той вече е почти изчерпан). "Благодарение" и на "невероятната" работа на БФВ и клубовете отдолу идват все по-малко таланти.
Всъщност, таланти има, но условия да се развиват няма. Кажете ми как в момента може да се появи играч като Матей, например, който преди 2-3 години беше определян за най-добрия в света, заедно с Жиба. Цяло чудо е, че се появяват от време на време талантливи момчета.

МА ТОВА ЛИ БЕШЕ МОМЕНТА РАДОСТИН СТОЙЧЕВ И ОНАЯ ПОДЛОГА ОТ ДУПНИЦА, ПРЕЗИДЕНТА НА МАРЕК, ДА СИ ВЪРТЯТ ДАЛАВЕРИТЕ, А !?
ИСКАТЕ ЛИ ДА ВИ РАЗКРИЯ ГОЛЯМАТА ТАЙНА, ЧЕ СТОЙЧЕВ В КОЙТО ВСИЧКИ СЕ КЪЛНЕТЕ Е ЧОВЕК НА ИВАЙЛО КОНСТАНТИНОВ!!! ИМАТ ОБЩ БИЗНЕС, А В МОМЕНТА СТОЙЧЕВ ИЗЧАКВА УДОБНИЯТ МОМЕНТ ЗА ДА ЛОБИРА ЗА НЕГО! УДОБНИЯТ МОМЕНТ ЗА ТЯХ, ОБАЧЕ ЩЕ БЪДЕ СЛЕД ПРОВАЛЕНИ ДОМАКИНСКИ ФИНАЛИ НА СВЕТОВНАТА ЛИГА И ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ! ШАНС КОЙТО НАДАЛИ НЯКОГА ЩЕ ПОЛУЧИМ ОТНОВО! ТАКА ЧЕ ПОВТАРЯМ! СМЪРТ ЗА СТОЙЧЕВ, КАЗИЙСКИ И ДЕБИЛНИЯТ СЪДИЯ!!!!!!!!!!!!

Хайде спри се малко и престани да пожелаваш смърт на който и да е. То бива простотия, ама твоето е прекалено.

ахеаехаеухае много обичам след такива загуби умерените ви постове и поучителният тон. Аз съм прост! Прости ме, АЗ СЪМ БЕЗУМНО ПРОСТ, НО НЕ СЪМ ЗАБЛУДЕН! ВЪЗХВАЛЯВАЙТЕ ГИ ТИЯ ГНИДИ ОЩЕ! КАТО НА ОЛИМПИАДАТА НИ СЕ ОТБИЯТ И АВСТРАЛИЙЦИТЕ ЩЕ ЧАКАМ ПАК ДА СИ ПИШЕТЕ УМЕРЕНО, ЧЕ ТОЛКОВА СИ МОЖЕМ!!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 юли 2012 23:24

утре я има 3000 я не :)а все пак се борим за успех за третото място.не сме взимали такъв медал от Световната лига!Представете си за какво говорим :)
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Волейбол”