СЛ: Бразилия - България - Полуфинал - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sandi74

Re: СЛ: Бразилия - България - Полуфинал - 3:1 FT

Мнениеот sandi74 » 21 юли 2013 10:31

daniel875 написа:
sandi74 написа:Отново ни биха като шкембе у довар.Това е истината и трябва да я приемем колкото и да ни е неприятно.Честита напълно заслужена победа на много по-класния и можещ отбор на Бразилия.

Ами, боруецо, в България няма нищо нормално, така че трето или четвърто място на финали на "Световна лига" изобщо не е малко.
Това, че отбор като Бразилия те е победил, и то така разгромно, не е приятно, но те имат втори и трети силен състав, а ние едва събираме един. Твоите заключения са доста глупави и в повечето случаи се надсмиваш на другите, отколкото да видиш самия себе си.
Нали ги гледах твоите боруйци в четвъртък? Държавен отбор сте и пак не става нищо.
Държави като Бразилия, Русия, Италия и Полша са невъзможни противници за нас, но успяхме да покажем на някои от тях, че и в България има волейбол.

Само доказан лаик може сравнява два спорта като футбола и волейбола които са несравними един с друг.Факт.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 21 юли 2013 10:44

sandi74 написа:
daniel875 написа:
sandi74 написа:Отново ни биха като шкембе у довар.Това е истината и трябва да я приемем колкото и да ни е неприятно.Честита напълно заслужена победа на много по-класния и можещ отбор на Бразилия.

Ами, боруецо, в България няма нищо нормално, така че трето или четвърто място на финали на "Световна лига" изобщо не е малко.
Това, че отбор като Бразилия те е победил, и то така разгромно, не е приятно, но те имат втори и трети силен състав, а ние едва събираме един. Твоите заключения са доста глупави и в повечето случаи се надсмиваш на другите, отколкото да видиш самия себе си.
Нали ги гледах твоите боруйци в четвъртък? Държавен отбор сте и пак не става нищо.
Държави като Бразилия, Русия, Италия и Полша са невъзможни противници за нас, но успяхме да покажем на някои от тях, че и в България има волейбол.

Само доказан лаик може сравнява два спорта като футбола и волейбола които са несравними един с друг.Факт.

Това го казва запалянко на ФК "Боруй".
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 21 юли 2013 11:24

И с резервният си отбор бразилците никой не може да ги спре.
:evil:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 21 юли 2013 11:41

Прекалено са силни бразилците за нас. Играха на много високо ниво и просто нямахме шанс. Все пак ние трябва да сме горди ,че достигнахме в топ 4 на отборите в света. Това си е голямо постижение за нашата малка страна :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 21 юли 2013 11:45

Без да съм голям разбирач във тема волейбол ми се струва не си ли повярваш че можеш да се справиш със свръхсилите Бразилия и Русия си обречен ,така ми изглеждаха нашите с играта си и поведението си на игрището примирени и невярващи че може да направят нещо по голямо,и друго се видя без да съм специалист не затрудниш ли със силен сервиз подобен отбор нямаш никакви шансове,ясно се видя в третия гейм при серията на В.Братоев от мощни сервизи как разликата стана 5 точки за нашите.А и това че първенството е на другия край на света си оказа влияние поне за нашия отбор,защото за руснаците изглежда това не е проблем.Иначе като съотношение като население сравнени тези държави с нашата при такъв човешки потенциал от противниците това 3 или 4 място което ще заемем си е голям успех.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 21 юли 2013 11:55

Много от вас,"разбирачи",не могат да разберат,че играем с НАЙ-ДОБРИЯ отбор в света,който ако играе,както може,никой няма шанс,дори и Русия.Отбор,който от 2001 година насам е пропуснал само 2 финала в Лигата.Отбор,който има 3 поредни световни титли :!: ( А ние дори европейска титла нямаме :( ). Играчи,които са играли толкова полуфинали и финали,колкото ние в цялата история нямаме и в следващите 20-30 години няма да изиграем(дано да греша).А вие само седите и критикувате.Но не заради вас цяла България става посред нощите,не заради вас,а заради тези момчетата.Затова критикувайте,но не ПЛЮЙТЕ по нашите ГЕРОИ ;) Колкото до смените на Цецо и Жоро - Цецо имаше три възможности за атака през спечеления от нас 3-ти гейм,но не успя в нито един от тях.Даже Жоро спря да играе с него,видя,че е в дупка.Нормално беше да го смени Плачи.А Братоев - това според мен беше грешката на тренера,трябваше да го извади,но само за 1-2 точки,колкото да се "събере".Добри,колкото и да го уважавам,има да учи,не е за такъв мач.Хайде успех довечера и идва ред на европейското,там вече е време за финал ;) (като гледам програмата обаче,може и там да не го постигнем,пак сме в най-тежкия поток :evil: ).
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 21 юли 2013 12:02

Кои играч са играли толкова финали? Едер, Лукарели, Уолъс, втория черния център, на който не знем името, либерото им? Кои бе, да ви таковам .... Данте, който е толкова минала звезда и не игра камара време в национала и в нападение е един от играчите с най-ниски % в тази СЛ. Единствената разлика е в подхода. Те знаят, че трябва да играят, за да победят, нашите "знаят", че са напривили максималното. Поради това онези играят по-добре като мачът е по-решителен, а нашите играят на 30% от възможностите си.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 21 юли 2013 12:16

А как, мили ми капацитете, ще скачиш камиончетата - национален отбор по футбол - сега, и бразилски национален отбор, българско клубно първенство по футбол и волейбол и бразилските първенства. Според тебе няма аналогии - т.е не могат камиончетата да се скачат ... Не знам - ако ми обясниш защо и как, ще съм ти благодарен, защото аз не съм капацитет и нямам критерий за оценка.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 юли 2013 12:27

Нормално, няма как да се мерим с бразилците.

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 21 юли 2013 13:50

Пак психически не са издържали! А!ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение не ги гледам тия измислени спортове! На волея като му смениха правилата за сервиса и точката преди 10 год. и от тогава не го гледам! ;) Сърбите, гърците и румънците защо издържат психически в колективните спортове, а българите никога!ИзображениеИзображениеИзображение волея, стана като федербала! Изображение
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Върни се в “Волейбол”