България без Казийски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- POPCORN
- Контакти:
Re: Няма смисъл да ходите на Олимпиадата без Казийски!
Aз пък не разбрах как зала за 12 хилияди не можахме да е напълниме когато играе България на полуфинал с Полша в Световната лига!?Каквито са ни феновете такъв ни е и волейбола.Мене лично ме е срам,че не може да напълним една зала за 12-13 хилиади!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Blagoy написа:мони74, волейбол има ВЪПРЕКИ Лазарофф, ще има и след него!
Ако Лазаров не беше уредил втората квалификация в България, щеше да видим Олимпиадата през крив макарон. И тогава Стойчев беше длъжен да си подаде оставката сам, ако има достойнство.
„ Армейският спортен клуб беше и остава носител на комунистическият морал и един от символите на успеха на комунизма и Народната власт. “
в. Земя 1992,интервю с ген. Добри Джуров.“
в. Земя 1992,интервю с ген. Добри Джуров.“
- za nas e toj religiq
- Контакти:
POPCORN написа:Aз пък не разбрах как зала за 12 хилияди не можахме да е напълниме когато играе България на полуфинал с Полша в Световната лига!?Каквито са ни феновете такъв ни е и волейбола.Мене лично ме е срам,че не може да напълним една зала за 12-13 хилиади!
Мен също , това си е ПОЗОР
Липсата на марионетката на Радостин Стойчев - Матей Казийски и безобразният холандски рефер Франс Лодерус изхвърлиха България от битката за титлата в Световната лига
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
POPCORN написа:Aз пък не разбрах как зала за 12 хилияди не можахме да е напълниме когато играе България на полуфинал с Полша в Световната лига!?Каквито са ни феновете такъв ни е и волейбола.Мене лично ме е срам,че не може да напълним една зала за 12-13 хилиади!
Когато един човек се откаже от нац,отбор е предател,че чак и смъртта му желаят тука някой индивиди.Но когато от над 2милонна София не могат да отидат 12 000 човека то те непредават ли отбора и респективно родината си
пп:Не оправдавам по никакъв начин постъпката на Казийски
Последна промяна от Иванов93 на 07 юли 2012 23:14, променено общо 1 път.
moni74 написа:Blagoy написа:мони74, волейбол има ВЪПРЕКИ Лазарофф, ще има и след него!
Ако Лазаров не беше уредил втората квалификация в България, щеше да видим Олимпиадата през крив макарон. И тогава Стойчев беше длъжен да си подаде оставката сам, ако има достойнство.
Ако не ни я беше уредил щеше да се играе във Франция и каквото сабя покаже.....поне да знаем какви са ни възможностите
MoNteSo написа:Blagoy написа:Преди няколко години, когато стигнахме в една година мисля до 3-тото място на Световното в Япония и до 4-тото в Световната лига имахме най-добрия си отбор от години насам. Тогава имахме Пламен Константинов, Пушката, Андрей Жеков, Христо Цветанов, Владо Николов все още беше млад и във форма, Казийски, Боян Йорданов дори. сега нито един от тях не играе (с изключение на Владо, но той вече е почти изчерпан). "Благодарение" и на "невероятната" работа на БФВ и клубовете отдолу идват все по-малко таланти.
Всъщност, таланти има, но условия да се развиват няма. Кажете ми как в момента може да се появи играч като Матей, например, който преди 2-3 години беше определян за най-добрия в света, заедно с Жиба. Цяло чудо е, че се появяват от време на време талантливи момчета.
МА ТОВА ЛИ БЕШЕ МОМЕНТА РАДОСТИН СТОЙЧЕВ И ОНАЯ ПОДЛОГА ОТ ДУПНИЦА, ПРЕЗИДЕНТА НА МАРЕК, ДА СИ ВЪРТЯТ ДАЛАВЕРИТЕ, А !?
ИСКАТЕ ЛИ ДА ВИ РАЗКРИЯ ГОЛЯМАТА ТАЙНА, ЧЕ СТОЙЧЕВ В КОЙТО ВСИЧКИ СЕ КЪЛНЕТЕ Е ЧОВЕК НА ИВАЙЛО КОНСТАНТИНОВ!!! ИМАТ ОБЩ БИЗНЕС, А В МОМЕНТА СТОЙЧЕВ ИЗЧАКВА УДОБНИЯТ МОМЕНТ ЗА ДА ЛОБИРА ЗА НЕГО! УДОБНИЯТ МОМЕНТ ЗА ТЯХ, ОБАЧЕ ЩЕ БЪДЕ СЛЕД ПРОВАЛЕНИ ДОМАКИНСКИ ФИНАЛИ НА СВЕТОВНАТА ЛИГА И ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ! ШАНС КОЙТО НАДАЛИ НЯКОГА ЩЕ ПОЛУЧИМ ОТНОВО! ТАКА ЧЕ ПОВТАРЯМ! СМЪРТ ЗА СТОЙЧЕВ, КАЗИЙСКИ И ДЕБИЛНИЯТ СЪДИЯ!!!!!!!!!!!!
Хайде спри се малко и престани да пожелаваш смърт на който и да е. То бива простотия, ама твоето е прекалено.
------------------------------------------------------------------------------------------
Накрая имаше викове "мафия,мафия" , а доколкото разбрах публиката е замервала поляците с бутилки след края на мача
-
THE G.A.M.E
Директно по-темата ...
Винаги има смисъл от участие на Олимпиада.
Няма значение с какви играчи ...
Важното е, те да играят за честа и името на България.
Винаги има смисъл от участие на Олимпиада.
Няма значение с какви играчи ...
Важното е, те да играят за честа и името на България.
Не знам спорт в който 70% от печалбата да отиват в играчите.Евала на Лазаров и на всички от управителния съвет.
П.П. По добре последни с мъже от колкото първи с п..ки.Стойчев и Казийски са най-големите нещастници,те съсипаха този отбор.И Марто Стоев беше изгонен но никога не каза лоша дума за който и да е.Срам ме е,че Стойчев и Казийски са българи.Дано Казийски заиграе за Италия,че да ми мине този срам.
П.П. По добре последни с мъже от колкото първи с п..ки.Стойчев и Казийски са най-големите нещастници,те съсипаха този отбор.И Марто Стоев беше изгонен но никога не каза лоша дума за който и да е.Срам ме е,че Стойчев и Казийски са българи.Дано Казийски заиграе за Италия,че да ми мине този срам.