България - Русия - 1:3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: България - Русия - 1:3

Мнениеот blue avalanche » 16 сеп 2011 10:17

mistreated написа: Матей има колосалните 80% позитивно и 63% перфектно посрещане, както и 55% в атака. Такива проценти в посрещане не знам дали и Серджо е правил срещу руснаците.
Но когато Тодор Николаев Алексиев е с 38% в атака, Теодор Тодоров с 29%, а уж най-добрият ти блокировач Йосифов е бил абсолютно неориентиран срещу руснаците и е направил 1 блок за цял мач - тогава какво има да коментираме.
Само с един Казийски не става. Момчето беше изключителен на това първенство. Но без помощ от страна на Владо, Цецо и останалите, не става.
Вчера в ролята на Пламен обаче беше Хтей. Най-добрият играч на мача, невероятно стабилен при посрещане и атака. Великолепен играч. За мен той обърна мача и даде необходимото спокойствие на отбора, а всички знаем руснаците, когато са спокойни, на какво са способни.

"Матей има колосалните 80% позитивно и 63% перфектно посрещане, както и 55% в атака."
Жонглиране с цифри-дрън,дрън...В този ред на мисли Йосифов има извънземните 100% позитивно и 100% перфектно посрещане!
"Но когато Тодор Николаев Алексиев е с 38% в атака,..."
Тодор Николаев Алексиев е на второ място по посрещане в мача!
Тодор Николаев Алексиев е с 2 блока,а Казийски с 1!
Тодор Николаев Алексиев има 1 грешка от сервис и 1 ас,а Казийски-2 грешки и... :oops:

Потребителски аватар
Vladislav Tonev
Контакти:

Мнениеот Vladislav Tonev » 16 сеп 2011 10:43

ros написа:Начетох се на идиотии в тази тема...
Събрали са се тука капацитети, които дори не знаят правилата на волейбола и задават въпроси как и кога можем да се класираме за Олимпиадата, а иначе са тръгнали да защитават теза колко важно е да паднеш в едно спортно състезание, за да извлечеш дивиденти. Е, аз уважавам избора на момчетата да играят за себе си, за достойнството и честта си и за феърплея, защото те са там и знаят най-добре как се чувстват. Убеден съм, че изборът им да си легнат с чиста съвест тази вечер (дори и да не могат да спят от яд заради загубата) пред това ехидно да прехвърлят топката в мрежата на срещата с Германия и цяла Европа да ги сочи като смешници и страхливци е правилен. Само със сила и увереност се постига напредък, а сила и увереност се добива като се хвърлиш в дълбокото, а това дълбоко се казва Русия.
Българите доказаха че са мъже, доказаха, че не ги е страх от руснаците, доказаха, че могат да им се противопоставят и ще се трудят да усъвършенстват онова мъничкото, което не им достигна днес, доказаха, че честта и достойнството са качества, които притежават истински силните. За онези страхливци - да им е честито.
АЗ СЕ ГОРДЕЯ С БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ПО ВОЛЕЙБОЛ, ГОРДЕЯ СЕ С ИЗБОРА И ИГРАТА ИМ

Първо искам да кажа, че абсолютно подкрепям ros за казаното от него в този коментар и много се радвам, че все още има хора, като него. Хора, които знаят какво означават победата и загубата в спорта и тези понятия не са се изкривили с времето и нахлуването на парите.
Искам само да Ви споделя нещо лично, но според мен много показателно и се надявам поне част от Вас - членовете и читателите на форума да ме разберат. Аз не съм бил професионален спортист, а и няма да бъда, но въпреки това смея да твърдя, че зная какво точно означава победата и загубата за един спортист. Когато бях малък - може би 1-2 втори клас и играехме пред блока футбол с другите хлапета,често се случваше, когато моят отбор загубеше мача да плача от яд... да плача от загубата... И знаете ли аз тогава не съм играл за медали, или за слава, или за да бъда първи... исках единствено да победя... Само това !!! И твърдя, че зная какво е да си спортист и да играеш само и единствено за победата ! И зная какво е да изпиташ горчилката на загубата и да те боли от нея !
Големият спортист играе само за победа и за нищо друго !!! Той НИКОГА не излиза с мисълта за загубата, защото той не може да я понася !!! И искам само да Ви кажа, че най-големите успехи на България в спортната й история са постигнати именно, когато сме излизали да играем за победата, за честта си, за достойнството си и за България !
Напълно подкрепям решението на Радостин Стойчев и на момчетата да играем за победа във всеки мач, без да си правим сметки ! И напълно подкрепям казаното от Матей Казийски, че и за напред ще бъде така ! Шампиони се създават с победи, а не със сметки и "навеждания" ! За да искаш да си на върха трябва да си по-добър от всички и да биеш всички, без значение с кой и кога играеш! На това европейско не сме най-добри от всички и затова не сме на върха, но един ден може и да бъдем...

П.С И понеже тук има много хора, според които не можеш да бъдеш шампион, ако играеш честно и за победа във всеки мач ! Проверете ако имате желание, кой отбор спечели Олимпиадата в Пекин по волейбол, с колко загуби го направи, а и ако искате вижте същата година кой спечели Световната Лига по волейбол, къде я спечели и срещу кого !!!!! Ако си по-добър от всички, няма значение с кой и къде и играеш. По-добрите винаги побеждават !!!!
[rimg]http://images.ibox.bg/2006/10/02/lev/220x219.jpg[/rimg] [rimg]http://fussballbilder.net/data/thumbnails/79/valencia_cf_3d_logo.jpg[/rimg][rimg]http://files.coveroo.com/variant/large/coveroo-iphone-5-guardian/black/toronto_raptors2_color_3.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 16 сеп 2011 11:07

blue avalanche написа: "Матей има колосалните 80% позитивно и 63% перфектно посрещане, както и 55% в атака."
Жонглиране с цифри-дрън,дрън...В този ред на мисли Йосифов има извънземните 100% позитивно и 100% перфектно посрещане!
"Но когато Тодор Николаев Алексиев е с 38% в атака,..."
Тодор Николаев Алексиев е на второ място по посрещане в мача!
Тодор Николаев Алексиев е с 2 блока,а Казийски с 1!
Тодор Николаев Алексиев има 1 грешка от сервис и 1 ас,а Казийски-2 грешки и... :oops:

Понеже, както много пъти съм повтарял, нищо не разбираш от тази игра, камо ли да четеш статистиката й, нека поясня.

Освен, че е важно какви са ти процентите, е важно и от колко опита си ги постигнал.

Няма да кометирам "потока ти на гениална мисъл", като казваш, че Йосифов има 100% посрещане, при положение, че е посрещнал 1 топка.

Матей е постигнал тези проценти от 30 посрещания, тоест е посрещнал позитивно 24 пъти!, от които 18 перфектно!
Тодор Николаев Алексиев е посрещнал 18 топки, от които 13 позитивно и само 8 перфектно.
От 21 опита в атака е завършил с точка само 8! А Матей от 29 - 16.
Да седна пък да ти сравнявам сервисите на Матей и Тодор, боже опази. С неговия сервис не една грешка, той няма право на никаква всеки мач.
Тодор няма нито една точка от блок!

Ама какво ли съм тръгнал да обяснявам на един тотален неграмотник как се чете статистика. За теб е важно никога да не казваме лоша дума за настоящ или бивш левскар. Което потвърждава тезата ми, по отношение на ограниченото ти мислене.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 16 сеп 2011 11:14

Какво посрещане търсите от центровете ?! :lol: Когато центърът е на втора линия не посреща! :lol: На негово място влиза либерото :lol:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 16 сеп 2011 11:20

TodorT написа:Какво посрещане търсите от центровете ?! :lol: Когато центърът е на втора линия не посреща! :lol: На негово място влиза либерото :lol:

Не можа да схванеш гениалната мисъл на синия приятел ли?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 сеп 2011 12:06

Загубихме резонно ...
Чак и не ми се коментира и анализира !

Нашите не се възползваха от притеснението на руснаците от първият гейм, даже напротив, те се спекоха ...
Като че ли се уплашиха, че могат да бият.
А Русия най-обича страхливи и притеснени противници ...
Прави ги на пух и прах !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 сеп 2011 12:18

mistreated написа:
TodorT написа:Какво посрещане търсите от центровете ?! :lol: Когато центърът е на втора линия не посреща! :lol: На негово място влиза либерото :lol:

Въобще не му обръщайте внимание на онзи,той във всяка тема е адски злобен и негативен.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 16 сеп 2011 12:33

acmilan написа:
mistreated написа:

Въобще не му обръщайте внимание на онзи,той във всяка тема е адски злобен и негативен.

Във всяка тема, която не възхвалява някой от спортните клубове Левски, бих конкретизирал аз.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 16 сеп 2011 13:11

"Матей Казийски не можахме да го спрем! Никой не може да спре Матей, когато е във форма! Този играч е способен да бие и сам другия отбор. Много се радвам, за това, как Матей игра! Но Русия победи, Матей не можа сам нищо да направи срещу нас, а съотборниците му не можаха да му помогнат."

Това е част от интервюто на Алекно за снощния мач. Мисля, че повече няма какво да коментирам играта на Матей.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 сеп 2011 15:20

mistreated написа:Ама какво ли съм тръгнал да обяснявам на един тотален неграмотник как се чете статистика. За теб е важно никога да не казваме лоша дума за настоящ или бивш левскар. Което потвърждава тезата ми, по отношение на ограниченото ти мислене.

1.Тодор Алексиев НИКОГА не е твърдял,че е суперволейболист!Следователно никой няма право да изисква от него суперигра!
2."Освен, че е важно какви са ти процентите, е важно и от колко опита си ги постигнал."
И СРЕЩУ КОГО!
Едно е да забиваш през Гранкин,друго през Мусерски,Волков,Михайлов,нали?
Можеш ли да кажеш колко от атаките на Казийски са през Гранкин?
Едно да да посрещаш на Гранкин и Хтей,друго-на Мусерски,Михайлов,Волков,Бирюков...
Можеш ли да кажеш чии сервиси посрещаше Казийски?
Нека позная...НЕ МОЖЕШ!Важното е да плямпаш,нали?
ПП.Нещо да кажеш за "страхотната игра" на Тодоров?

Върни се в “Волейбол”